LH piek 5 dagen na bloeding - Zwanger worden forum

Joyce2021 - schreef op 17-01 om 20:37
Kan het een innestelingsbloeding zijn geweest? Ovulatie testen reageren ook bij een zwangerschap nl  wie weet ben je zwanger!
3 antwoorden en 15964266x bekeken
Roos (Gast) - schreef op 17-01 om 20:58
Bedankt voor je reactie.
Ja, dat is ook iets waar ik aan heb gedacht. Maar de zwangerschapstest was negatief.. Nu ben ik ook pas as woensdag overtijd, dus test dinsdag gewoon nog een keer als de ovulatietest een streep blijft geven.
Als het wel een menstruatie is geweest dan duurt mijn NOD natuurlijk nog even. Maar kan een ovulatiebloeding dan echt 3 dagen bloed geven? Het vervelende is dat ik tijdens een menstruatie ook heel weinig bloed, dus daar zag ik weinig verschil in..
Ik weet dat ik weinig eicellen nog heb, en zal over een maand of 2 met ivf starten. Desondanks ben ik wel 2 x via de natuurlijk weg zwanger geraakt. Maar dat ging helaas mis Nu lukt het al een tijd niet. conclusie: ik weet de oorzaak van mijn onregelmatige cyclus. Maar dit heb ik nooit eerder gehad. Ik zou zo graag willen weten wat de verklaring kan zijn. Je zou indd denken aan een ovulatie bloeding. Want als het een menstruatie was kan ik toch nooit zo snel weer vruchtbaar zijn? Het baarmoeder slijmvlies heeft tijd nodig om op te bouwen. 
Ik blijf gewoon door testen! Is de ovulatietest over 2 dagen nog positief dan wordt het misschien tijd voor nog een zwangerschapstest. Het zou t mooi om waar te zijn , zijn.. Zou mij een hoop leed besparen. Maar durf er eerlijk gezegd niet op te hopen..
Joyce2021 - schreef op 17-01 om 21:02
Wacht gewoon even tot dinsdag/woensdag.. gebruik dan kruidvat 2 voor 5 euro, die gaan vaak wel goed en reageren al vroeg op hcg.  Wie weet is je cyclus toch erg ontregeld en is dat het geweest. Zit niks anders op dan even wachten tot volgende week. Duim voor je!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'LH piek 5 dagen na bloeding' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan