LH piek 5 dagen na bloeding - Zwanger worden forum

Roos (Gast) - schreef op 17-01 om 19:45
Hi meiden,
Ik heb deze cyclus iets heel geks mee gemaakt en wil graag jullie ervaring/mening weten.
6 a 7 dagen na mijn menstruatie had ik een een positieve ovulatietest. Nouja, bijna want de streep was net niet even donker als de controle streep. Maar het kan zijn dat mij eisprong geweest was aangezien ik 1 x per dag test en niet 2. 
Maar nu komt het: op dag 19 begon ik te bloeden. Eerst een beetje bruin/rosé en toen helder rood ( dit duurde 3 dagen) Bizar wat ik verwachte nog lang geen menstruatie! Ik merkte dat ik minder pijn had dan bij een gewone nod maar verder leek het op een gewone menstruatie. Nog geen 4 dagen later  dacht ik aan mijn lichaam te merken dat ik weer vruchtbaar werd. Ik pakte een ovulatie test en ja hoor: weer positief!
Nu weet ik dat als je een piek detecteert dit geen garantie hoeft te zijn voor een eisprong. Je lichaam kan het dan verder in de cyclus nogmaals proberen ( als het eitje niet gesprongen is bij de vorige piek) 
Maar hoe kun je in godsnaam 4 dagen na een bloeding zo snel weer vruchtbaar zijn??? En was het een menstruatie of een bloeding? Daar zit wel degelijk verschil in namelijk. Wat denken jullie?
Herkent iemand dit?
3 antwoorden en 621705x bekeken
Joyce2021 - schreef op 17-01 om 20:37
12 weken
Kan het een innestelingsbloeding zijn geweest? Ovulatie testen reageren ook bij een zwangerschap nl  wie weet ben je zwanger!
Roos (Gast) - schreef op 17-01 om 20:58
Bedankt voor je reactie.
Ja, dat is ook iets waar ik aan heb gedacht. Maar de zwangerschapstest was negatief.. Nu ben ik ook pas as woensdag overtijd, dus test dinsdag gewoon nog een keer als de ovulatietest een streep blijft geven.
Als het wel een menstruatie is geweest dan duurt mijn NOD natuurlijk nog even. Maar kan een ovulatiebloeding dan echt 3 dagen bloed geven? Het vervelende is dat ik tijdens een menstruatie ook heel weinig bloed, dus daar zag ik weinig verschil in..
Ik weet dat ik weinig eicellen nog heb, en zal over een maand of 2 met ivf starten. Desondanks ben ik wel 2 x via de natuurlijk weg zwanger geraakt. Maar dat ging helaas mis Nu lukt het al een tijd niet. conclusie: ik weet de oorzaak van mijn onregelmatige cyclus. Maar dit heb ik nooit eerder gehad. Ik zou zo graag willen weten wat de verklaring kan zijn. Je zou indd denken aan een ovulatie bloeding. Want als het een menstruatie was kan ik toch nooit zo snel weer vruchtbaar zijn? Het baarmoeder slijmvlies heeft tijd nodig om op te bouwen. 
Ik blijf gewoon door testen! Is de ovulatietest over 2 dagen nog positief dan wordt het misschien tijd voor nog een zwangerschapstest. Het zou t mooi om waar te zijn , zijn.. Zou mij een hoop leed besparen. Maar durf er eerlijk gezegd niet op te hopen..
Joyce2021 - schreef op 17-01 om 21:02
12 weken
Wacht gewoon even tot dinsdag/woensdag.. gebruik dan kruidvat 2 voor 5 euro, die gaan vaak wel goed en reageren al vroeg op hcg.  Wie weet is je cyclus toch erg ontregeld en is dat het geweest. Zit niks anders op dan even wachten tot volgende week. Duim voor je!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'LH piek 5 dagen na bloeding' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan