conceive plus ervaring ? - Zwanger worden forum

chloe - schreef op 28-01 om 22:18
Heeft iemand conceive plus ervaring ?
Middel voor sneller zwanger worden




67 antwoorden en 43460109x bekeken
chloe - schreef op 31-01 om 19:52
Ik heb vandaag conceive plus binnen gekregen . Ik ben benieuwd :-)
Tamtam (Tamara) - schreef op 01-02 om 15:20
Hoi Chloe,
Nee, nooit van gehoord. Maar klinkt positief. Ben heel benieuwd! Ben je al lang bezig?
chloe - schreef op 02-02 om 23:39
Ik ben sinds week bezig , ik ben toen wezen zoeken bij andere ervaringen in ander forum en er waren ook 3 vrouwen en die was een jaar bezig en die ene maar een half jaar en ander ook volgens mij een jaar. Volgens 2 vrouwen waren door conceive plus in 1 x zwanger en ander was wel 2 maanden en hoe verder ging weet ik niet. Mijn gedachten is van maarja dat kan ook toeval wezen . Maarja kan ook wezen dat het wel goed helpt . Dat toch klein duwtje nodig heeft om te bereiken .
chloe - schreef op 02-02 om 23:47
Ik ben ook sinds half jaar bezig en ik kijk wel wat ervan komt . Ik weet pas meer van de eind van de maand :-) of het wel gelukt is en anders weer op de volgende ronde :-)
Anoniem (Gast) - schreef op 25-03 om 17:02
Hoi chloe!

Ik heb geen ervaring maar zit te twijfelen of ik het ga bestellen..
Ook twijfel ik tussen pre-seed en conceive plus...
Heb je het inmiddels al gebruikt en misschien ook ervaring met pre-seed?

Liefs Jantje
Sophia - schreef op 25-03 om 21:52
Ik heb ervaring met pre-seed. Mijn man zijn sperma is minder bewegelijk. Pre-seed heeft ons helaas niet geholpen. Ben benieuwd naar jou ervaring. Veel succes!
Melissa (Gast) - schreef op 28-05 om 12:04
hallo,.. ik twijfel ook om concieve plus te bestellen..Iemand met ervaring misschien? gr
KdK - schreef op 07-02 om 22:43
Gebruik sids vorige maand ook conceive plus. Ik hoop op goed resultaat.
Zijn ondertussen 7 maanden aan heb proberen.
 Gebruik nu conceive plus samen met ovulatietesten.
Fingers crossed!

Succes dames
Tashena (Gast) - schreef op 06-07 om 21:20
Hai dames !
Ik heb nu de conceive plus bestelt en ik heb
Het binnen ! Maar ik heb de tube.. Staat geen gebruiksaanwijzing bij hoe ik het moet gebruiken '
Weet iemand hoe het moet ?

Gr tashena
Cynthia (Gast) - schreef op 12-07 om 13:25
ik heb pre seed gebruikt en meteen eerste ronde zwanger bij me dochter  me bezig voor tweede kindje en deze maand ook pre seed gebruikt.
Denise (Gast) - schreef op 11-11 om 14:26
Hoi ! . na best een tijd bezig te zijn , was het dan raak ! Met gebruik van concieve plus , helaas ging het mis met 7 weken , nu deze maand weer concieve plus gebruikt , en jawel ! Weer zwanger !
Marr (Gast) - schreef op 30-06 om 20:34
Hoi Denise,

Ik weet niet van wanneer dit topic is, maar ik zie dat je zwanger bent geworden met het gebruik van concieve plus meteen de eerste keer. Ik vroeg mij af of je verder nog iets bijzonders hebt gedaan en hoe vaak jullie toen geklust hebben etc.
Vivian - schreef op 31-07 om 14:33
Mama2 hoe bevalt het en ging jij niet voor het eerst zonder condoom?
Arta (Gast) - schreef op 06-11 om 23:26
ik heb preseed gebruikt, 4 maanden later zwanger. Kan toeval zijn maar kan ook geholpen hebben. Moeilijk te zeggen natuurlijk. Nu troste mama van een prachtige zoon.
Succes lieve dames
Vivian - schreef op 08-11 om 07:30
Leuk Arta! Waarom ben je opeens hier,  gaan jullie voor nog 1?
Arta (Gast) - schreef op 28-11 om 21:16
Hey vivian, 
Wat leuk dat je me nog kent ja we hebben besloten om nog een beepje te maken!
mariella - schreef op 23-12 om 11:11
Hier ook gisteren de conceive plus binnen gekregen.. ik zag het op internet maar durfde het niet zo goed te bestellen omdat m'n vriend glijmiddel niks vind want ik ben heel nat van mezelf maar toen ik het met hem hierover kreeg zei hij meteen bestellen dan heb je het voor je eisprong binnen dus vanavond voor het eerst gebruiken...

Iemand tips hoeveel je moet gebruiken? En moet het op de penis of moet ik het bij mij er op doen? Of allebei?
Mdw (Gast) - schreef op 29-12 om 07:59
Wij hebben preseed gebruikt bij de eerste. Na 11  maanden 'gewoon' geprobeerd toch ineens zwanger. Dus het zou kunnen dat het helpt. Onze dochter is nu 3.
Nu zijn we al 3 jaar bezig met nr 2. Geen middeltjes gebruikt, wel in april en juni twee keer zwanger maar helaas te vroeg geëindigd. Na onderzoek bleek manlief genoeg visjes te hebben, volume was goed, maar uit de twee testen bleek dat niets zwom. Er moeten bij goede vruchtbaarheid 40 miljoen visjes zwemmen. Hij had er nul.
De hoop nog niet opgegeven en conceive gebruikt, zowel de inwendige pipetjes als de tube met glijmiddel. Twee weken later toch zwanger. Helaas een derde miskraam (loop ik nu nog mee). Maar het kan dus wel, ook al heeft de gyn in het ziekenhuis letterlijk gezegd: " op de natuurlijke manier kunnen jullie nooit meer zwanger worden en jullie komen zelfs niet in aanmerking voor ivf".
Geeft de moed dus niet op. Wij geloven in deze twee middeltjes. We waren het bij het maken van nr 2 een beetje vergeten, maar wanneer het vruchtje er bij mij uit is zullen we bij de volgende eisprong Conceive weer gaan proberen. 
Succes dames!
Kiertje... (Gast) - schreef op 19-03 om 22:22
Amazing!! Eerste keer heb ik alleen Etos zwanger worden pillen gebruikt gelijk eerste maand zwanger in 2012..
Nu gebruikte ik dezelfde pillen al maanden.. Denk gewenning.. Maar vorig mams conceive plus besteld en gebruikt.. Zwanger!! Gewoon gelijk raak.. 
Happy..
Kiertje... (Gast) - schreef op 19-03 om 22:27
Mams moet maand zijn.. Ik weet wanneer mijn eisprong is en heb precies op het juiste moment conceive plus gebruikt.. Ben nu 6 weken zwanger.. Aanrader samen met de Etos 'zwanger worden' pillen.. 
Anoniem (Gast) - schreef op 12-04 om 12:47
Dames ik wou even melden dat het bij ons gelukt is om zwanger te geraken met behulp van conceive plus. Na 9 maanden zonder succes te proberen ???? Bij de tweede ronde was het raak. Veel succes iedereen!!
Anoniempje (Gast) - schreef op 16-11 om 16:11
hallo allemaal, Ik kwam toevallig terecht op deze site. Is ook eerste keer dat ik hierop kom. Ik ben namelijk al 3 jaar met de pil gestopt omdat wij graag een 3de en laatste kindje woude toevoegen aan ons gezin. Onze eerste twee kindjes zijn onverwachts en heel snel gekomen! Dus hebben totaal niet lang moeten wachten op een positieve streep, Nu na 3j proberen lukt het maar niet. Mijn man heeft sperma onderzoek moeten doen, Ik heb baarmoeder onderzoek moeten doen. Maar alles leek in orde te zijn! Daarna zijn we begonnen met ovulatie testen, maar telkens als ik deze gebruikte kreeg ik nooit een tweede streep aan dat het het moment was voor te proberen. Dit dan ook maar eens gezegd tegen onze gyn. Dus hadden ze ons aangeraden om toch eens erover na te denken om met IVF te starten. Maar dit wil ik liever toch uitstellen en iets anders nog proberen! Nu las ik over conceive plus maar nergens kon ik lezen als er wel dergelijk vrouwen na lang proberen ook wel zwanger ervan zijn geworden. Want ik wil deze heel graag bestellen maar dubbel gevoel. 7maand geleden ben ik wel zwanger geweest maar op 6weken bleek ik buitenbaarmoeder zwanger te zijn dus het had niet moge zijn. We zijn nu nog steeds aan proberen maar 7maand verder nog steeds geen positieve test. 

Bedankt alvast! 

Gr,
Saskia (Gast) - schreef op 06-05 om 12:55
Nadat wij 14 maanden aan het proberen waren ook conceive plus gebruikt. En toen was het raak! Vorige week positieve test! ????
Shar - schreef op 28-05 om 15:33
Waar hebben jullie conceive plus gekocht/besteld?  Ik zit er ook aan te denken om het te kopen. 
Shar - schreef op 30-05 om 13:02
Hoi wendela19,
Ik heb een tube besteld komt als goed is vandaag binnen. Ben benieuwd wat het doet. We gaan het morgenavond gebruiken, we doen het nu om de dag. Zondag en gister zelfinseminatie gedaan en dan morgen gaan we dit glijmiddel gebuiken. 
wendela19 - schreef op 30-05 om 13:18
Shar ik ben heel benieuwd hoe het jullie gaat bevallen, ik denk dat ik vandaag of morgen ook een tube ga bestellen.
Shar - schreef op 30-05 om 14:02
Ja ben erg benieuwd hoe het bevalt. Ik zal het wel laten weten
Shar - schreef op 02-06 om 15:14
@wendela19, We hebben gisteravond conceive plus geprobeerd en het bevalt goed. Heb je inmiddels al wat besteld? 
wendela19 - schreef op 03-06 om 00:37
Hi shar! Bedankt voor je bericht! Heb het besteld maar nog niet geprobeerd, ben heel benieuwd, fijn dat het jullie is bevallen. Als ik het heb gebruikt laat ik het weten!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'conceive plus ervaring ? ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan