conceive plus ervaring ? - Zwanger worden forum

LittleMiracle - schreef op 19-06 om 17:23
Wij hebben het ook staan. We hebben het in onze tweede ronde gebruikt, geen positieve test. Nu in ronde 3 en gebruiken het opnieuw
67 antwoorden en 43484585x bekeken
LittleMiracle - schreef op 24-08 om 14:06
Heeft er iemand interesse in een tube Conceive Plus? Ik had nog een nieuwe gekocht maar bleek zwanger te zijn dus voorlopig niet meer nodig. De tube is nog toe (plakkertje zit er nog op), 30 ml en mag weg voor 10 euro. 
Lizzie - schreef op 06-10 om 07:29
Hoihoi, wij zijn 23 en 24 en al lang samen. Sinds drie maanden gebruik ik geen pil meer en gaan wij voor een kleintje, spannend!! Ik heb alleen een beetje gek verzoek maar gelukkig is het forum anoniem en wellicht kan iemand helpen? Ik lees veel over (veel) vruchtbaar slijm tijdens je ei? Ik heb dat volgens mij niet, iemand die een foto durft te plaatsen zodat ik het herken? Zou mij erg helpen met het vinden van mijn ei!

Conceive plus klinkt wel apart; hoe werkt dat inderdaad? Breng je het in of smeer je dat op de penis? Wij gebruiken nooit een glijmiddel, zit bij mij ingebouwd, hihi!
Netear (Gast) - schreef op 16-12 om 19:31
Als ik het goed begrijp zijn er hier voorál hetro stellen... zijn er ook lesbische stellen die dit gebruiken die zelf thuis insemineren? Ik snap dat een hetro stel "onbeperkt" kan proberen maar in ons geval is dat wat lastig aangezien wij maar een x aantal pogingen hebben met onze donor/ contact
Seerte - schreef op 29-12 om 13:05
Dag Chloe
Ik had het een paar maanden geleden ook aangeschaft omdat ik positieve verhalen erover las. Ik wil je niet ontmoedigen maar bij mij werkte het niet. Ik had uit blijdschap 3 tubes besteld en blijf het gebruiken tot het raak is. Maar ondertusse ronde 7 zonder resultaat 
Debby (Gast) - schreef op 10-04 om 07:57
Na 6 weken zwanger (2017), denk de eerste ovulatie gemist. En we hebben om de dag sex gehad met conceive. 
Inmiddels is ons zoontje nu 1 jaar. 
Fijn glijmiddel, als het echt helpt of wij gewoon erg vruchtbaar zijn weet ik niet. Maar we zijn nu bezig voor een tweede te proberen en gebruik het toch maar weer????
(Spannend we zitten nu rond de tijd van de eisprong)
Judy (Gast) - schreef op 19-04 om 16:11
Hoi ik lees wel veel reactie hier op van conceive plus ik heb 2x gebruikt maar NOg niks 
Mijn vraag is hoe vaak moet ik dat gebruiken. En ook hoe moet ik want ik heb hetzelf bij mij gedaan 
Naat91 - schreef op 20-04 om 00:49
Hou Judy, ik gebruik het nu ook voor de 1e keer dus ben benieuwd! Ik gebruik het nu tijdens mijn vruchtbare periode iedere keer als we aan het klussen zijn :-). Begin mei Mn  NOD dus hopen dat het deze keer raak is! Ik lees heel goede verhalen over conceive plus dus wie weet. Hoor graag jouw/jullie ervaringen. 
Marjoo (Gast) - schreef op 20-04 om 15:21
Maar hoe gebruik je dit en wanneer?
Naat91 - schreef op 23-04 om 12:37
Ik heb die tubes met een soort pipet die de vrouw moet inbrengen en dan spuit je het in je vagina, je moet dit 15min doen voordat je gaat klussen.
Liz (Gast) - schreef op 17-06 om 19:39
Na 6 maanden “gewoon” proberen hebben wij conceive plus besteld (pipetten en tube). Meerdere dagen achter elkaar gebruikt rond vruchtbare periode. 
Wij vonden het zeker het proberen waard. 
Die maand ben ik voor het eerst zwanger geworden! Het is nog heel pril (4,5 week) dus we roepen het nog niet van de daken maar zijn stiekem toch wel heel blij dat dit gelukt is. 

Of het nou echt door de conceive plus komt kun je natuurlijk niet zeggen, het heeft in elk geval niet tegen gewerkt . Het is ook makkelijk en fijn in gebruik (iets fijner dan gewone glijmiddel wel), zou het een tweede keer weer gebruiken.

Succes! 
Yasmine (Gast) - schreef op 12-08 om 23:21
Hoi dames,
Ik zit er ook over te denken om dit te gaan proberen. Wij zijn 27 maanden bezig om zwanger te worden dus al een hele tijd.
Ik lees best veel positieve reacties en zwangerschappen die tot stand zijn gekomen door het gebruik van conceive middel. Dat is hoopgevend.
Maar ik twijfel of niet eerst medisch je te laten onderzoeken de eerste stap is voor ons en daarna pas dit proberen. Daar twijfel ik over en maakt dat ik het nog niet in huis heb.. ook maakt dit middel gebruiken de seks meer beladen.. dat vind ik dan wel minder.. Ik lees verder mee wat anderen beslissen te doen en ervaringen van anderen.. 
Gr Yasmine
kendra - schreef op 10-10 om 21:35
Iemand al positieve ervaring met dit product? Wij zijn al 5 jaar bezig met proberen ook met behulp van gynocologen en medicatie, maar te vergeefs nig steeds geen positieve uitwerking. Met beide is er niks mis volgens de dokters. 
Mila (Gast) - schreef op 11-10 om 10:31
Kendra ik geloof niet dat dit bewezen positief zal bijdragen aan je kansen. Anders hadden huisartsen, gynaecologen dit massaal voorgeschreven aan stellen met een kinderwens, toch?
Samantha (Gast) - schreef op 05-12 om 20:30
Hoi, ik heb de tube besteld, maar ik lees in veel reacties dat er geen bijsluiter bij zit, hoe moet je de tube gebruiken dan. Groetjes Samantha 
Dalia (Gast) - schreef op 14-05 om 18:28
Na 1 week het product te hebben gebruikt tijdens periode van eisprong 
Direct zwanger na 1 jaar proberen nu bijna 8 weken zwanger
Gizli (Gast) - schreef op 24-12 om 00:03
Dames, ik wil ook deze conceive plus gebruiken, maar waaruit bestaat de artikelen? 
Kristel (Gast) - schreef op 28-12 om 02:54
Hoi hoi wij gebruiken nu sinds 1 mnd het glijmiddel.. nog geen positieve test.. maar we geven de hoop niet op.
Orchidea - schreef op 28-12 om 08:14
De tube werkte bij ons niet. Uiteindelijk op dag van ovulatie met een pippetje 15 min voor de daad CP ingespoten en toen was het raak. 
Elvira - schreef op 28-12 om 09:48
Ik heb het bij mijn zoontje gebruikt en nu voor de 3de ook bij mijn zoontje was het in ronde 14 raak en nu zit ik alweer in ronde 25 heeft dus geen meerwaarde
Anoniem (Gast) - schreef op 25-03 om 13:47
Hoi,
Ik ben sinds September gestopt met de pil en sinds december zijn we echt er mee bezig. Weet niet of het toeval is, maar ik heb dit nu 1x gebruikt en ben nu net zwanger. Ik heb de tube en de kleine applicators beide besteld. Hopelijk gaat alles voorspoedig en heeft het echt geholpen. 
Mijn ervaring met conceive is dus goed. 
Elvira - schreef op 25-03 om 13:54
Het is niet zaad dodend dat is het verschil met ander glijmiddel
Cella (Gast) - schreef op 25-03 om 17:56
Elvira, heb jij het ook gebruikt dan? Ik eigenlijk niet omdat ik nooit een glijmiddel nodig heb.

Ik denk dat je er vooral lol door moet hebben. Zelfde als dat wij deze maand alleen maar één standje deden en het raak was. Of dat het geheim is....
Elvira - schreef op 25-03 om 18:17
@cella ik gebruik het nu ook maar als het echt zou helpen zou ik natuurlijk niet nu al in ronde 27 zitten
Dante (Gast) - schreef op 18-06 om 20:19
Hallo ik gebruik nu conceive plus ik zal laten weten of het werkt na 6 maand te proberen en bij ons eerste een jaar willen we het nu een kans geven hou de meiden op de hoogte of ik snel resultaat heb! Grtjs
Anke (Gast) - schreef op 08-11 om 09:38
Wij zijn al 10 maanden aan het proberen, nu de laatste 2 met Conceive Plus. Ben nu 5 dpo... dus nog bang afwachten wat het resultaat gaat zijn.
Anoniem (Gast) - schreef op 08-04 om 16:39
Hoihoi

Hier al 6 maanden aan het proberen 
Heb al 2 kids en wik heel vraag met mijn huidige man ook een kindje 
Leeftijden van ons zijn ik 38 en hij 45
Hij heeft kleverig zaad
Zou dot glijmiddel dan ook kunnen werken?

En hoe moet je het gebruiken?
Nijntje - schreef op 08-04 om 16:57
Nee zit al in ronde 41… is niet zaaddodend dat is het enige 
ANONIEM (Gast) - schreef op 05-05 om 00:35
Ik ga denk ik ook maar een tube bestellen . Over 2 weken gaan we het proberen met een inseminatie kid. Spannend 
Anoniem (Gast) - schreef op 02-10 om 00:06
Het valt me op dat er veel zwangerschappen ontstaan door dit gebruik, maar ook veel miskramen. zou dat toeval zijn? Is het zo'n superspul dat zelfs de mindere zwemmers het redden ofzo tot aan de bevruchting iig? En daarna alsnog het misgaat omdat het eigenlikk niet zo had moeten zijn, maar dit spul doet dus wel zijn werk. Zomaar een ideetje...  En slikt er niemand dan die pillen van dit merk?! Ik vind hier niks over terug waar ik ook zoek.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'conceive plus ervaring ? ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan