zwanger worden zonder eileider - Zwanger worden forum

Appel (Gast) - schreef op 09-12 om 12:22
Bij deze wil ik alle vrouwen die schrik hebben dat ze moeilijk zwanger kunnen worden omdat ze maar één eileider meer hebben, een hart onder de riem steken en moed geven... want het kan, zélfs met de eisprong aan de verkeerde kant!

Zelf heb ik een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad waarbij mijn volledige linker eileider werd verwijderd. Kort nadien ben ik zwanger geworden van ons eerste kindje. We dachten dat dit echt een gelukstreffer was.
Het is niet zo dat je eisprong links en rechts afwisselt. De eisprong kan maanden na elkaar aan dezelfde kant plaatsvinden.

Nu wilden we graag een tweede kindje en toen ik op controle ging, zat er net een eitje klaar, aan de kant zonder eileider. De gyn zei dat de kans zeer klein was dat ik nu zwanger zou worden. Niet onbestaande maar toch zeer klein. Een goeie twee weken later deed ik een positieve zwangerschapstest. Ondertussen al een paar maand verder en alles gaat goed.

Geen schrik hebben dus, zélfs met de eisprong aan de 'foute' kant, zit de kans er nog in! Dus heel veel succes en goeie moed aan jullie!

groetjes!
3 antwoorden en 41111678x bekeken
BabyinApril18 - schreef op 27-06 om 16:08
Na een bbz begin mei ben ik met spoed geopereerd omdat ik inwendig bloedde en het vruchtje de rechterkant aangetast had. Rechterkant volledig weggenomen. Zwaar herstel toch wel en mentaal herstel is er nog steeds niet.. Nu heb je mij toch de hoop gegeven die ik zocht..wij proberen nog zwanger te worden voor ik een conisatie onderga wegens voorstadium cin2 van baarmoederhalskanker.. Want na de operatie kan je met moeite een kindje voldragen met alle gevolgen vandien.. We krijgen 6 maanden om te proberen en zoniet onderzoek en controle en operatie nadien.. Bedankt voor je moedgevend bericht ! 
Lina - schreef op 09-07 om 22:08
Dit bericht is erg fijn om te lezen.

In juni een bbz gehad waarbij 1 eileider verwijderd is.
Sinds vandaag heb ik weer een ms dus vanaf deze maand mogen we weer proberen. Gezien mijn leeftijd mogen we in oktober terug komen, mocht het dan niet gelukt zijn om zwanger te worden.

Maar het bericht dat t gewoon mogelijk is geeft toch wel hoop!
Wilhetzograag (Gast) - schreef op 07-02 om 10:31
In oktober liep linker eileider vol vocht ( na meerdere iui en iui met hormonen). Linker eierstok gaat niets doen, is niet volgroeid en onvoldoende doorbloed. Eén over.. Hoop houden. Gisteren op de echo mogelijk ook vocht in rechter eileider. Over een week weer terug om te zien wat het doet. Begin de moed nu wel een beetje te verliezen. Maar hoop doet leven. Wilhetzograag 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'zwanger worden zonder eileider' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan