kans op zwangerschap? - Zwanger worden forum

ariane1 - schreef op 11-10 om 19:28
hey iedereen,

net de veertig voorbij en afgelopen weekend even wat onvoorzichtig geweest. Gemeenschap gehad begin van de derde dag van de menstruatie...  Raar misschien om die vraag van iemand van 40+ te lezen, maar toch.... is er een grote kans op zwangerschap of niet?

dank alvast voor jullie reactie!

Ariane
9 antwoorden en 38833133x bekeken
Poesh - schreef op 11-10 om 19:42
Alles hangt ervan af hoelang je cyclus is..
Anoniem (Gast) - schreef op 11-10 om 20:37
volgens mij begint je lijf weer met "opbouwen" na je menstruatie. Dus ik schat de kans niet erg groot dat je zwanger bent, maar je weet het nooit....
Anoniem (Gast) - schreef op 11-10 om 21:29
Aangezien de gemiddelde ovulatie/eisprong tussen 2 menstruaties ligt en jij zegt opbde derde dag van je ms sex te hebben gehad lijkt de kans mij ook heel klein.
Esra♡♥ - schreef op 11-10 om 21:41
Nou als.je een cylxus vam 21 dagen hebt en jeop dag drie sex hebt gehad zou het in het gekste geval wel kunnen als je ervanuit gaat dat sperma max 3 tot 4 dagen overleefd. Dan kom je op dag 7 uit in combinatie met eisprong ...jaah dus t zou kunnen..maar ik zeg je wel...t zouuuuuuuuuuuuuuu kunnen... rekener maar niet al te veel op..

Enne nog iets. Vrijen terwijl.je nog bloed kan.zooo gevaarlijk.zijn ivm infectiegevaar.... kijk er dus mee uit...
Poesh - schreef op 11-10 om 21:50
Idd ik redeneer zoals esra,met een korte cyclus en goed spermakwaliteit heb je een minieme kans.
Het is niet zo dat de ovulatie altijd in het midden van je cyclus is. Na de eisprong zit er altijd gem 14 dagen. Maar bij korte cyclussen heb je de minder dagen voor je ovulatie, bij lange cyclussen meer dagen.
Anoniem (Gast) - schreef op 11-10 om 22:21
Ik zei ook dat de GEMIDDELDE ovulatie tussen 2 menstruatie inzit.. En ja, ik ben het er mee eens dat er een kans bestaat dat mevrouw zwanger is, maar alsnog, die kans is wel klein..
Poesh - schreef op 11-10 om 22:35
Idd, weet dat je gemiddelde zei (hoefde je echt niet in drukletters zetten). Gaf gewoon iets meer uitleg aangezien mijn eerste vraag over lengte van de cyclus niet beantwoord word.. 
Maar zoals we allen zeggen is de kans heel klein
Anoniem (Gast) - schreef op 11-10 om 22:51
Ja het leek een beetje of je me probeerde te verbeteren dus ik dacht laat me nog FF duidelijk zijn dat ik 'gemiddelde' zei haha. Maar idd,  we zijn het erover eens dat de kans klein is
Poesh - schreef op 12-10 om 09:14
Sorry daarvoor, was niet mijn bedoeling  nadeel van het te typen, je hebt geen intonaties he

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'kans op zwangerschap?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan