2 dagen over tijd en allerlei symptomen. Hoe voelde jullie je? - Zwanger worden forum

KimberleyNatascha - schreef op 19-10 om 15:51
Hi allemaal,

Ik ben momenteel 2 dagen over tijd, maar heb al 2 negatieve testen. Ik heb 1 gedaan een paar dagen voor mijn nod en de andere vandaag. Ik voel me raar, mijn borsten voelen alsof ze niet bij mij horen, ze doen zeer aan de zijkanten, soort van blauwe plekken/spierpijn gevoel.
Dan de onderkant van mijn buik voelt als een combinatie van uit elkaar gerekt wordt en menstruatie krampen. Sinds dit weekend ben ik heeeeel licht misselijk, maar constante trek in hartige dingen. Gister MOEST en zou ik een burger eten. En ik at veel meer dan ik normaal kwijt zou kunnen, ondanks ik misselijk was.

Ik word gek hiervan, want ik krijg geen zekerheid en tegelijkertijd ben ik bang dat mn menstruatie doorbreekt.
Hebben meer mensen deze symptomen gehad?
7 antwoorden en 38735197x bekeken
:-) - schreef op 19-10 om 16:29
Wat jij omschrijft past bij mij wel bij het begin van een menstruatie.


De keren dat ik zwanger was, was ik voor mijn NOD echt kotsmisselijk en at ik ook nauwelijks nog.
De craving naar bepaald voedsel kwam pas veel later.

Ik hoop dat jij alsnog een positieve test krijgt!
KimberleyNatascha - schreef op 19-10 om 16:58
Ja, normaal gesproken als ik ongesteld moet worden heb ik 2 dagen erge last van krampen in mijn onderbuik, maar deze keer komt er veel meer bij kijken. Plus ik heb deze symptomen vanaf de dag dat ik mijn eisprong had. Dus constant heb ik last van mn onderbuik, mijn borsten en de misselijkheid is eigenlijk afgelopen weekend begonnen.
Mijn moeder en beste vriendin vertellen me dat ik het van me af moet zetten, maar dat is niet zo makkelijk helaas.
KimberleyNatascha - schreef op 19-10 om 16:58
Oh ja en sinds een paar dagen extreem veel plassen, normaal ga ik 3 of 4x per dag naar het toilet, maar sinds een paar dagen is dat makkelijk 6-8x per dag.
KimberleyNatascha - schreef op 21-10 om 16:19
Momenteel ben ik 4 dagen over tijd en nog steeds een negatieve test, hebben meer vrouwen dit meegemaakt?
Anoniem (Gast) - schreef op 21-10 om 19:28
Meid, er zijn wel miljoenen vrouwen die 4, 5 of zelfs 2 weken overtijd waren en de test negatief bleef. Sommigen hadden gewoon eens een late menstruatie, dat kan altijd. En anderen waren zwanger, bij sommigen komt de hcg gewoon wat langzamer op gang waardoor de test lang negatief blijft. Dus om te weten of je zwanger bent kan je het beste een afspraak met de huisarts maken. Je hebt helemaal niks aan ervaringen van anderen want wat bij de 1 van toepassing was hoeft niet geldt niet voor jouw lichaam. Door allerlei uiteenlopende ervaringen ga je jezelf alleen maar gekker maken zonder te weten wat het nou bij jou is. Dus ik zou zeggen, bel je huisarts, alleen die kan jou een antwoord geven.
Clautjuh - schreef op 01-11 om 12:38
Ik heb twee kids en had nul komma nul symptomen behalve overtijd zijn. We zijn nu bezig voor een kindje samen mijn huidige vriend en ik. Mijn kids zijn 14 en 11 jaar. Dus het is een hele poos geleden en had meer last van allerlei kwalen. Inderdaad misselijkheid, gevoelige tepels en vaak plassen. Heb dat beide rondes gehad. Ik denk ontpillen ofzo. Mijn cyclus is wel netjes 27/28 dagen. Ook bloedingen tussendoor. Het kan dus van alles zijn. Je kan alleen maar afwachten. Ik hoop voor je dat het raak is ! Succes

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '2 dagen over tijd en allerlei symptomen. Hoe voelde jullie je?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan