Ovulatietesten action - Zwanger worden forum

Spillebeen - schreef op 19-08 om 10:04
Dag dames,

ik las al enkele keren verschillende meningen over de testen van action. Nu ben ik momenteel in mijn 4e ronde en sinds dagje 13 aan het testen zo ongeveer rond half 1 in de namiddag en daarvoor ben ik slechts 1 maar gaan plassen en heb 1 grote tas thee gedronken.
Nu blijft mijn streep afwezig of belachelijk licht (eerder zo dat je eigenlijk gewoon weet waar ie moet komen ipv dat ie er echt is) behalve afgelopen maandag (cd 17) toen was ie wat zichtbaarder maar nu ook nog niet  echt een deftige streep.
2 rondes geleden had ik echt 2 dagen na elkaar een knaller, daar zit ik dus eigenlijk een beetje op te wachten maar ik begin me af te vragen of ik wel op de juiste manier plas en of het zou kunnen dat ie nooit zo mega knalt?
Ligt dit aan de action testen, neem ik beter andere?

Help help
1 antwoord en 35923166x bekeken
galgo_mom - schreef op 20-08 om 12:22
Ik gebruikte ook een jaar die van de action, ik had altijd variërende streepjes, dan weer donkerder, dan weer licht, dan helemaal niets, tot mijn eisprong eraan kwam, dan knalde ze echt. Ik had de cyclus dat ik zwanger raakte pas een knaltest op cd 23 en toen ook duidelijk mijn eisprong gevoeld. Ben wel erg onregelmatig... de kunst was me gewoon niet druk maken in de streepjes en wachten op een knaltest... Veel succes!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietesten action' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan