Cyclus - Zwanger worden forum

Betty (Gast) - schreef op 14-08 om 11:41
De cyclus tijdens de pil zegt niks, want die regel jij met de pil. Als je stopt met de pil, dan moeten je hormonen het zelf weer op gaan pakken. Baarmoederslijmvlies opbouwen en zorgen voor een eisprong. Dat kan bij sommige even duren voor dat dat op de rit is. 
Ik had voor de pil een cyclus van 27 dagen, na jaren gebruik en doorslikken ivm migraine gestopt omdat we klaar waren voor een kleine. Toen had ik ineens een cyclus van 23-25 dagen, heel kort dus juist. De 10e ronde was ineens ook 35 dagen, maar negatieve testen, nog wel hoop, maar toen flink ongesteld, ik gebruikte al een paar maand ovulatietesten, want waar zit je ei in zon cyclus he.. en had toen de 11e ronde echt een knaltest en was het eindelijk raak. 
5 antwoorden en 32024108x bekeken
Verwijderd ! - schreef op 14-08 om 12:37
O super ! 

Wacht het nu dan maar weer even rustig af . Eigenlijk in de hoop dat het straks dan gewoon een positieve test word .

We zijn nu al weer 10 maand verder namelijk , willen het zo ontzettend graag .. 
en dan heb je nu opeens 2 uitschieters er bij zitten ...

Ga denk ik voor volgende maand mocht het nu niks zijn ook maar een ovulatie test halen .
Nog een tip welke ik het beste kan gebruiken ? 
Betty (Gast) - schreef op 14-08 om 13:04
Oh ja dat is wel frustrerend dan. Ik duim voor je dat je binnenkort ook die positieve test hebt, maar uitschieters zijn opzich niet heel raar. Zolang je er niet heel vaak last van hebt of de cyclus echt heel lang wordt. 
Ovulatietesten werken per persoon heel verschillen. Zo kan ik niks met die van het kruidvat, maar anderen juist wel. Over het algemeen hoor ik over CB en sensitest goede verhalen. Ik zelf gebruik dipsticks die van 2besure, die zijn een stuk goedkoper. Van de action heb ik ze ook wel gehad, maar daar kom ik niet  vaak genoeg. Het is een kwestie van uitproberen en wel steeds de bijsluiter lezen als je een ander merk probeert. 
Een paar weetjes. Een dun licht lijntje zegt niks, je test moet echt gelijk of donkerder zijn dan de controle. Je kunt als de test wat donkerder wordt en je je ei verwacht ook 2x testen om je LH piek niet te missen. Je ei springt pas gemiddeld 12 _48u na de piek dus dan zijn je vruchtbare dagen. Als je cyclus een beetje stabiel is dan heb je op den duur maar een paar testen nodig. 
Vriesje - schreef op 14-08 om 13:51
Hoi Poppie, als je dadelijk een jaar bezig bent en het is nog steeds niet gelukt, (mede door zo'n lange cyclus)dan zou ik als ik jou was een doorverwijzing vragen naar een gynecoloog. Deze kan kijken of er misschien een oorzaak is waardoor je nog niet zwanger bent.
Zoiezo is starten met ovulatietesten een heel goed begin. Je kunt zo gerichter te werk gaan, zelfs met een lange cyclus. Volg de weetjes van Betty en dan kom je er wel
Verwijderd ! - schreef op 14-08 om 20:22
Ik hoop het zo dat het wel werkt . Nu dan eerst van de week weer een test afwachten . 
Klussen nu al om de dag , en eigenlijk deze maand iedere dag wel .. 
nu is het wel zo mocht het deze maand ook 36 dagen zijn dan hebben we ook geklust in mijn vruchtbare periode . 



Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Cyclus' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan