verschillende testen 9 dpo - Zwanger worden forum

noortje28 - schreef op 23-10 om 21:41
hoi meiden,

ik lees al een poosje mee maar denk ga dan nu maar zelf even wat vragen.
omdat ik duidelijk mijn ovulatie gevoeld heb en positieve test heb gehad weet ik bijna zeker dat ik nu 9dpo ben.
ook denk ik twee dagen geleden de innesteling te hebben gevoeld en blijf ik nu krampjes houden en ren ik constant naar de wc om te checken. (iets wat ik herken van het prille begin van mijn eerste 2 zwangerschappen)
nu dacht ik vandaag, ik gooi er eens even wat testjes tegen aan. (schaam schaam )
kv 2x5 vaag lijntje, clearblue plus bijna gelijk plusje maar wel heel erg licht, Predictor early vaag lijntje, action test vaag lijntje, testpoint vaag lijntje. 
het zijn er veel dat weet ik maar was gewoon heel erg benieuwd na het vage lijntje op de kv. de streepjes zijn aanwezig, roze, en even breed als de controle streep maar megaaaa licht, zo licht dat ik ze niet op de foto krijg. dus ik ging twijfelen en heb de digitale cb met indicator gehaald en daar stond gewoon niet zwanger.
ik vraag mij nu dus af zijn dit mogelijk allemaal lichte indroogstreepjes of heeft de cb digi heel veel hcg nodig?ik lees hier wisselende dingen over via google.
herkent iemand zich hierin?

Liefs Noor
9 antwoorden en 31128898x bekeken
Ann (Gast) - schreef op 24-10 om 08:12
Hoi Noortje mijn eerste testen waren ook eerst heeeeel licht kon ze bijna niet zien en op foto al zeker niet. De digitale heeft inderdaad meer hcg nodig. Ik denk dat je echt wel zwanger bent als je op alle 6 de testen een heel licht lijntje zag zal het echt wel zo zijn  bij mijn eerste zwangerschap had ik al een duidelijke lijn voor mijn nod en nu bij deze zwangerschap na nod heel licht. Probeer over 2 dagen anders nog eens dan zou het duidelijker moeten zijn 
noortje28 - schreef op 24-10 om 08:55
Hoi Ann! oh dat geeft hoop! ik heb vanmorgen de laatste kv test gedaan en zag binnen de afleestijd echt een streepje. nu die is opgedroogd is hij alsnog te licht (ook niet gek zit nog geen 24 uur tussen deze en de laatste test) om op de foto te zetten maar ga het straks toch even proberen zodra het goed licht is buiten . Ik heb vanmorgen bloedgeprikt en mag morgen bellen voor de uitslag dus dan weten we het zeker. ja het verschilt denk ik echt per zwangerschap. bij mijn eerste heb ik nooit getest dat kwam per ongeluk aan het licht in het ziekenhuis toen ik geopereerd moest worden dus ik heb geen idee hoe een test er bij die zwangerschap had uitgezien. maar bij mijn tweede had ik 5 dagen voor Nod al echt een duidelijk streepje, wel een vage maar absoluut geen tuurstreep en wist dus ook dat het goed zat, of daar ging ik van uit tenminste haha. ik denk dat ik daarom nu ook een streep streep had verwacht
noortje28 - schreef op 24-10 om 09:24
nou het lijkt erop dat de action testen beter reageren bij mij dan de kv testen. deze heb ik na de kv test gedaan vanmorgen met de 2e ochtendurine. de kv test met de 1e ochtendurine krijg ik niet op de foto zo licht.
noortje28 - schreef op 24-10 om 09:27
ik heb twee foto's geupload kunnen jullie ze zien? ik zie ze niet terug namelijk...
noortje28 - schreef op 24-10 om 09:28
oh ze staan op mijn pagina.. 
Ann (Gast) - schreef op 24-10 om 11:18
ja de foto's staan erop je bent zwanger hoor  gefeliciteerd!
noortje28 - schreef op 24-10 om 12:20
dankjewel! ik ben zo blij! hoop dat morgen de uitslag van het bloed hetzelfde aangeeft

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'verschillende testen 9 dpo' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan