Welk merk? - Zwanger worden forum

langemeid - schreef op 23-11 om 21:58
Hallo allemaal,
Ik zie door de bomen het bos niet meer.

Ik had gekozen coor de CB zwangerschapstest omdat je dan 4 dagen voor je NOD ook al kan testen en hij heel simpel zwanger of niet zwanger zegt. Kun je nooit twijfelen of er nu wel of geen lijntje is.
Op het forum zie ik vooral heel veel andere merken langskomen. Is dit een prijskwestie (CB is natuurlijk flink aan de prijs) of hebben jullie hier een andere reden voor.

Dinsdag mn NOD dus ben benieuwd!
2 antwoorden en 30671305x bekeken
Hato - schreef op 23-11 om 22:27
De testen van clearblue zijn niet zo gevoelig als die van bijv 2 voor 5. Waarschijnlijk komt het daardoor dat er word gekozen voor die testen en als die positief aangeven een clearblue digital om te kijken hoe ver je dan ook bent. Het is zonde van het geld (best wel duur die CB testen) als die negatief aangeven terwijl je eigenlijk wel zwanger bent 
MK - schreef op 23-11 om 22:35
Ik vond die van de kruidvat 2 voor 5 euro erg fijn. Niet duur, gevoelig (ik testte 3 dagen voor NOD al duidelijk positief) en makkelijk in gebruik.
Clearblue (digital) heb ik alleen maar gekocht omdat ik het wel leuk vond om dat zo te zien staan en hoeveel weken je dan bent. Als ik nog niet zeker zou zijn geweest, had ik deze zeker niet gekocht.
Bovendien heb ik 'm ook nog via bol.com besteld, waar hij 7,49 was in plaats van de 16 euro in de winkel.

Uiteindelijk is het ieder zijn eigen keus. Sommige vinden die van de action ook fijn. Die zijn ook niet zo heel duur. Verder kun je online ook makkelijk goedkope zwangerschapstesten vinden. Ik had ook die van 2-besure besteld, maar die vond ik minder duidelijk, ondanks dat deze volgens omschrijving al vanaf 6 dagen voor NOD gebruikt zouden moeten kunnen worden. Deze zijn wel mooi goedkoop, dus makkelijk om even snel te checken. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Welk merk?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan