symptomen in mijn hoofd of echt? - Zwanger worden forum

stefanie (Gast) - schreef op 01-01 om 13:08
Hallo allemaal
Eerst en vooral de beste wensen voor het nieuwe jaar, laat ons hopen dat we dit jaar met z'n allen onze kinderwens kunnen waarmaken.
Ik ben vandaag 2 dagen overtijd maar heb wel een negatieve test gekregen, helaas!
Wij zijn ondertussen 3 maand bezig met eerst een cyclus van 36 dagen, daarna van 35dagen en nu momenteel op 38 dagen...
Deze maand heb ik voor de eerste keer op dag 14 van de cyclus een bloeding gehad van (1.5dag) tijdens het afvegen. Ik denk ovulatiebloed of anders tussentijdse bloeding.
Heb op dit moment heel veel last van witte afscheiding en vermoeidheid( en neen op tijd in bed ookal was het nieuwjaarsavond ;-) )
Mijn onderbuik is ontzettend gevoelig, het voelt alsof er continu kleine steekjes worden gegeven.
Omdat de onzekerheid mij prikkelbaar maakt toch maar besloten om morgen langs de huisarts te gaan en bloed te laten nemen, zo kan ik meteen een check up laten doen i.v.m vitamines en eventuele tekorten.
Hopelijk geeft de dokter mij beter nieuws dan de testen tot hier toe gedaan hebben..... want die lange cyclussen zijn toch niet niks voor een zenuwpees zoals mij...

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'symptomen in mijn hoofd of echt?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan