Ovulatietesten geven verschillende uitslagen - Zwanger worden forum

LoesJ - schreef op 11-01 om 20:55
Hi meiden, 

Ik zit pas in de eerste ronde sinds het stoppen van de pil en was eigenlijk niet van plan om al met ovulatietesten te beginnen. Maar toen ik op dag 15 (5 januari) rekbaar slijm dacht te bespeuren werd ik toch nieuwsgierig en heb ik een test van de Action gedaan. Die was negatief, net als de dag erna. Vanaf dag 17 (7 januari) ben ik met Etos testen aan de slag gegaan en zag ik steeds streepjes, die steeds wat donkerder werden. Vandaag (11 januari, dag 20) heb ik naast de Etos test ook nog een de Action test gedaan, omdat ik benieuwd was naar het verschil. Wat bleek.. die van de Action was hartstikke negatief. Omdat ik nogal in de war was heb ik nog een test gehaald van het merk Test. Ook die was negatief (een heeel licht streepje). Zie bijgevoegde foto.  

Ik heb geen idee of ik nu wel of niet een eisprong heb gehad. Zou het kunnen dat de testen van Etos overgevoelig zijn ofzo? Hebben jullie ervaringen met verschillende merken? 
7 antwoorden en 29953204x bekeken
Nell* - schreef op 12-01 om 20:24
Hey Loesj, 
Heel herkenbaar. Vermoedelijk zijn die van Etos veel gevoeliger. Ik heb deze maand hetzelfde gehad met die van Sensitest. Die gaven al op cd8 positief zoals die van jou terwijl ik door andere testen ontdekt heb dat mijn lh piek pas op cd14 was.
Vermoedelijk zijn de Etos testen te gevoelig voor jou. Beter met andere testen verder gaan. Succes!
Nell* - schreef op 12-01 om 20:25
Of jouw piek is geweest op dag 14 waardoor de andere testen te laat waren?
LoesJ - schreef op 12-01 om 21:46
Het zou inderdaad kunnen dat mijn eisprong eerder is geweest, al leek me dat wat vroeg aaangezien ik pas net met de pil ben gestopt. Ik heb voor dag 15 ook geen rekbaar slijm gehad, en wel een aantal keer tussen dag 15 en 20.. verwarrend allemaal.
Nou ja, ik moet denk ik maar even geduldig afwachten wanneer ik ongesteld word (of liever niet natuurlijk).
Met welk merk ovulatietest hebben jullie trouwens de beste ervaring?
Anoniem (Gast) - schreef op 13-01 om 09:40
Bij mijn vorige zwangerschap was ik heel tevreden van Sensitest extra sensitive. Nu gaven deze steeds positief aan. Ben dan overgestapt naar die van kruidvat en die blijken wel goed te werken hier.  
Bloem88 (Gast) - schreef op 13-01 om 10:45
Daarom ben ik geen fan van de tests met streepjes. Ik gebruikte 1 ronde de ovulatietests van Clearblue die een smiley geven wanneer je vruchtbaar bent. Gelijk raak. Ze zijn niet goedkoop, maar duidelijker kan eigenlijk niet.
LoesJ - schreef op 13-01 om 12:51
Thnx meiden, misschien de volgende keer inderdaad die van kruidvat of clear Blue maar eens proberen!
Betty (Gast) - schreef op 13-01 om 13:49
Ik heb verschillende soorten geprobeerd. 

Kruidvat en 2besure zijn volgens mij vrij gevoelig, sensitest extra gevoelig natuurlijk ook. Geven bij mij eigenlijk altijd een streep.

Action werken bij mij super, normaal geen streep, lopen duidelijk op rond nod. Sensitest heb ik ook gebruikt, maar ik vind ze wat duur. 

Dus ik gebruik toch die van 2besure ter controle, maar ik ga ook van mn lijf uit. Slijm en zin = gaan met die banaan haha 

Die van CB vind ik echt belachelijk duur. 30 euro voor 10, daat kun je voor 2besure er 100 voor aanschaffen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatietesten geven verschillende uitslagen' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan