Ervaring innesteling? - Zwanger worden forum

BM - schreef op 01-02 om 21:09
Hoi allemaal,

Ik ben nieuw hier, dus als ik dit verkeerd plaats of een vraag stel die al ergens staat.. laat het dan vooral weten.

Ben benieuwd of anderen ervaring hebben met de innesteling voelen / bloeding. Ik heb een zeer regelmatige cyclus en volgens mijn app zou mn eisprong 24 januari zijn geweest. Volgens mij heb ik hem de 23e al gevoeld, maar een dag eerder zou natuurlijk niet raar moeten zijn. 
Nu had ik 29 januari ineens menstruatie-achtige kramp en een mini beetje bloed verloren.

Heb al ongeduld getest (negatief), maar dat is natuurlijk ook een beetje onzinnig met een NOD op 6 februari ????

Hoor graag jullie ervaringen en gedachten!
30 antwoorden en 29651345x bekeken
Moedertjuh - schreef op 01-02 om 21:48
Hoi BM ik heb daar wel wat ervaring in. In november, helaas werd dit een vroege miskraam, voelde ik een felle steek in mijn baarmoeder rond 9 dpo. De volgende dag wat bloedverlies. Ik dacht dat ik ongesteld was geworden maar het was zo weinig en het trok weer weg. 2 dagen na het voelen van die steek had ik een zeer licht streepje op een test. Maar mijn vriend zag m niet. Paar dagen later wel. Helaas werd dat een miskraam. Maar ruim 4 weken daarna ( 28 dec) weer een positieve ovulatietest. Ik denk dat mijn eisprong op 29 december was. Op 6 dpo weer zo'n scherpe steek in mijn baarmoeder en een zwaar gevoel. In de avond, ik zei gelijk tegen mijn vriend, volgens mij weer een innesteling. En de volgende ochtend ( 7 dpo) wat bloedverlies. Op 9 dpo een zeer lichte test. Op 10 dpo, dus 4 dagen voor nod een duidelijkere test. Maar nu liepen ze sterker op en heb al een echo gehad ivm wat bloedverlies eenmalig en er klopte al een hartje. Dus mijn ervaring is dat je 2, 3 dagen na innesteling een licht positieve test kan hebben. En il testte ook met ovutesten om te zien welke gevoeliger was. Voor de gein...had er namelijk nog veel liggen. Zal hieronder een foto zetten van 9 dpo. De ovutest was toch echt eerder donker. 
BM - schreef op 01-02 om 21:57
Hoi Clautjuh,
Bedankt voor je reactie! Wat fijn dat je nu zwanger bent ook!
Ik heb helaas geen ovulatietesten liggen haha. Zijn die gevoeliger dan die (2 voor 5) van de Kruidvat? Zo ja, dan ga ik die morgen maar eens halen haha. 
Eigenlijk moet ik natuurlijk gewoon even een 5 dagen geduld hebben, maar het is zo moeilijk als je het echt vermoedt.. 
Moedertjuh - schreef op 01-02 om 22:05
Ja nog even geduld en je kan testen, ik bestelde altijd die van sensitest. Maar die van de kruidvat schijnen ook gevoelig te zijn. De zwangerschapstest bedoel ik. Die schijn je ook een paar dagen voor nod te kunnen doen. Succes !
BM - schreef op 01-02 om 22:12
Als ik ze bestel, is er waarschijnlijk een kans dat ze binnenkomen tegen de tijd dat ik al ‘gewoon’ kan testen haha . Ik ga nog maar een paar kruidvat testjes halen. Kan mezelf wel voorhouden dat ik ga wachten, maar waarschijnlijk ga ik toch elke ochtend testen vanaf nu 


Dank je! Is pas de eerste ronde, dus zo niet dan niet 
Moedertjuh - schreef op 01-02 om 22:15
Ja je moet gewoon testen als je die drang hebt. Je kan het toch niet tegenhouden haha
BM - schreef op 02-02 om 08:30
Helaas nog niks te zien 
Moedertjuh - schreef op 02-02 om 14:10
Het is nog steeds vroeg hoor. Sommige testen pas op nod positief. 
BM - schreef op 02-02 om 14:42
Ja dat is ook wel zo! Bij mn eerste dacht ik er pas aan dat ik zwanger kon zijn toen ik al 3 dagen overtijd was en toen was het wel meteen duidelijk zeg maar  dus dit hele proces is nieuw voor mij haha. Overigens waren het zelfs toen nog vrij lichte strepen, dus ik denk dat mijn lichaam hcg niet supersnel aanmaakt..
Gwenn91 - schreef op 05-02 om 13:37
Hallo dames 
Ik heb een vraag mijn cycles van vorige maand was 32 dagen  ik had op 25/26 januari een positieve ovulatietest die 2 dagen waren beide 2 hele mooie dikke strepen
Nu geeft de app aan dat mijn ongesteld waarschijnlijk 9 feb er moet zijn.. ik heb sinds vorige week wat pijnlijke steekjes en af en toe een behoorlijke steek 
Tot op heden geen bloed verlies gehad wel vorige week wat slijmverlies zou het zijn dat de het een late innesteling is?  En heb nu 2 dagen echt last van pijnlijke borsten hoef ze maar aan te raken en ze doen al zeer.

Ik hoop dat jullie mij misschien kunnen helpen

Liefs
Moedertjuh - schreef op 05-02 om 14:18
Klinkt wel als een innesteling ja..bij mij voelde dat ook zo. Je zou één deze dagen kunnen testen. Dan weet je het zeker. Succes !
BM - schreef op 05-02 om 14:18
Hoi Gwenn,
Volgens mij is innesteling ergens tussen de 5-9 dagen na de bevruchting (vlak na je eisprong), dus dan zou het kunnen. Ik kan je verder niet helpen, eerlijk gezegd. Mijn testen zijn tot nu toe nog negatief. Mijn NOD is 6 of 7 februari, dus ik heb ook nog geen idee of het bij mij innesteling was. Ik kan me niet herinneren dat ik die bij mijn eerste zwangeschap heb gevoeld, dus heb er zelf ook nog niet echt ervaring mee!
Mocht ik wel/niet ongesteld worden, dan kan ik je meer vertellen haha.
Groetjes B
Gwenn91 - schreef op 05-02 om 15:32
Hallo 
Ja ga van de week beginnen met testen wacht zolang mogelijk ivb teleurstelling..  vorige maand waren de ovulatietesten niet positief en had ik elke symptomen die je kon hebben.  En nu totaal geen op de borsten en onder in de buik steken  hoop dat het een innesteling is maar anders maakt het nog niks uit dan gaan we naar de volgende ronde 

Bm ben heel erg benieuwd wat er bij jou uit komt!!

Clautjuh zn gevoel heb ik dus ook alleen toch iets houd me tegen..  het voelt zeker anders dan de afgelopen maand   maar het is toch wachten  denk zal eens horen
Of er meer zijn die dit voelen... 
Moedertjuh - schreef op 05-02 om 17:13
Je moet ook pas testen als je er klaar voor bent. En idd anders weet je dat er gewoon weer een nieuwe kans is in de volgende ronde. Ik hoop dat je natuurlijk hardstikke zwanger bent !
Gwenn91 - schreef op 06-02 om 10:08
Hallo dames
Ik heb vanmorgen een vroege zwangerschaptest gedaan. In de verte is een vaag streepje te zien.. of ik nou boven op kijk of onder zijkant maakt niks ik zie hem wel  ben benieuwd of jullie hem zien. Heb hem op mn profiel gezet..  ik test donderdag weer want het kan dat me hcg nog niet genoeg is...

Helaas is die op de foto niet zo heel duidelijk helaas terwijl in het echt duidelijk is 
Liefs
BM - schreef op 06-02 om 10:15
Hoi Gwen,

Het lijkt wel positief. Ik had dat vanochtend ook (zie NOD februari 2018 op het forum) en net digitale gedaan en ben zwanger! Dus misschien kan je even een digitale halen? 
Succes!

Groetjes BM
Gwenn91 - schreef op 06-02 om 11:18
Hallo bm
Ja dat dacht ik ook. Heb wel een digitale alleen daar wacht ik even mee.  Dus donderdag weer even testen. Ben benieuwd
Moedertjuh - schreef op 06-02 om 12:51
Ik zie m wel maar je kan m ook rechtop fotograveren. Zal even een voorbeeld hieronder zetten wat ik bedoel. Maar zie wel iets hoor!
Gwenn91 - schreef op 06-02 om 20:07
Haai meiden

Is het normaal dat ik ook meer afscheiding krijg meer gelig en wit kan het niet echt plakken tussen de vingers is niet heel erg dik lekker vies praatje. De nieuwe testen komen morgen dus ben benieuwd sinds vanmiddag heel erg misselijk en hoofdpijn..  
BM - schreef op 06-02 om 20:19
Hoi Gwenn, ga anders even naar NOD februari 2018, daar kan je ook dit soort vragen stellen en meelezen wat anderen zeggen.
CH (Gast) - schreef op 01-05 om 23:52
Hoihoi,
Ik heb sinds vanmiddag lichte bloeding bij afvegen en een paar druppels in inlegkruisje. As dinsdag NOD, nu heb ik lichte menstruatie krampen en spier-/groeipijn in mijn benen. Zijn dit symptomen van een evt innesteling?
Xx
Melanie (Gast) - schreef op 02-09 om 22:54
Hallo Dames, 
Ik ben 8 augustus ongesteld geworden, mijn cyclus is 33 dagen
Ik heb ovulatietesten gebruikt en die blijven wel positief. Ik heb verder niet veel klachten alleen af en toe een krampje. Mijn vraag is moet je altijd wat voelen of kan het ook zo zijn dat je niets voelt,
Ik heb ook nog geen innestelings bloeding gehad
GEMMA - schreef op 03-09 om 07:09
Ik denk dat mijn onnestelling op 6-7 dpo was ik was die dag heel duidelijk,moe en steken in lies. 
GEMMA - schreef op 03-09 om 07:16
 HEY DIT WAS EEN STUK VAN MIJN TEMPERATUUR EN SYMPTOMEN KAART. 
6 maart 2021 6 DPO temp uit bed gemeten,slecht geslapen,duizelig,misselijk en afscheiding nog hetzelfde. Ook wat lies pijn. 36.8° 
7 maart 2021 7 DPO slecht geslapen, misselijk afscheiding nog hetzelfde. Ook wat buikkrampen en lies pijn. 36.7° 
8 maart 2021 8 DPO temp uit bed gemeten. Afscheiding nog hetzelfde. Heel moe en wat buikkrampen en lies pijn. 36.8° 
9 maart 2021 Positieve Zwangerschapstest 9 DPO meestal heb ik bloed verlies op 10 DPO Afscheiding nog hetzelfde wat buikkrampen en lies pijn. Moe moe moe. 36.8°
Nu zwanger van 29 weken. 
Wortel (Gast) - schreef op 12-07 om 21:39
Hoi allemaal,

Ik ben volledig in de war.
Ik had sinds 8dpo verschillende symptomen die passen bij zwangerschap. Echter, aangezien ik pas in mijn eerste ronde zit na het verwijderen van mijn spiraaltje wist ik niet wat "normaal" is.

Vanmorgen op 13dpo stond ik op met hevige krampen en wat licht bruin verlies. Het begin van mijn menstruatie...?
 Tegen de avond was het bruin verlies nog heel minimaal en krampen zo goed als weg. Ik ben helemaal in de war, heel vervelend zo.

Iemand soortgelijke ervaring?
Anoniem (Gast) - schreef op 13-07 om 08:34
Heb je al een testje gedaan?
Wortel (Gast) - schreef op 13-07 om 09:35
Ja, en die was negatief 

Vannacht geen bloedverlies en vanmorgen een paar druppels.
Lichte krampen maar veel minder dan gisteren (op het moment dat ik echt dacht dat mijn maandstonden waren gekomen)...

Anoniem (Gast) - schreef op 13-07 om 13:02
Hoeveel dpo ben je?
Wortel (Gast) - schreef op 15-07 om 21:43
Ik ben nu 16 dpo en nog steeds wat bruinverlies bij afvegen.
Gisteren negatief getest (op tweede dag bruinverlies)... 
Anoniem (Gast) - schreef op 15-07 om 21:45
Ben je zeker van je eisprong? Anders acht ik de kans op een zwangerschap wel klein op 16dpo

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ervaring innesteling?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan