Mirena verwijderd - Zwanger worden forum

Michelle (Gast) - schreef op 17-02 om 09:28
Ik heb gisteren de Mirena laten verwijderen na deze 1 maand gehad te hebben. Had er zo veel klachten door dat ik de Mirena meteen weer heb laten verwijderen. Ik heb in deze maand wel mijn menstruatie gehad van 9 t/m 12 februari. Wil dit dan ook zeggen dat ik een eisprong gehad heb? Ik heb afgelopen donderdag nog gemeenschap gehad en vraag me nu af of ik dus direct vruchtbaar ben en nu al zwanger zou kunnen worden of niet. Omdat ik de Mirena maar een maand gehad heb denk ik niet dat mijn cyclus heel erg ontregeld is, maar kan nergens op internet iets vinden over vrouwen die de Mirena zo kort gehad hebben. 
1 antwoord en 29475757x bekeken
Moedertjuh - schreef op 17-02 om 11:07
Maar wil je al zwanger raken of was het nog niet de bedoeling omdat je de Mirena pas een maand had? Ik heb geen verstand van de mirena dus zou daar niks nuttigs over kunnen zeggen maar je zou het wel je huisarts kunnen vragen of een keer testen. Als je uitgaat van een normale cyclus van 28 dagen dan heb je zeker nog geen eisprong gehad want die heb je dan ongeveer 14 dagen na de eerste dag van je laatste menstruatie en dus 14 dagen voor je nieuwe menstruatie. Bij jou zou dat dan 9 + 14 =23 februari zijn. Je zou ovulatietesten kunnen gebruiken. Is je cyclus langer dan zal deze later zijn. Is je cyclus korter dan eerder. Maar wel 14 dagen voor je nieuwe menstruatie. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Mirena verwijderd' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan