Schijnzwanger of wat anders? - Zwanger worden forum

Simone008 - schreef op 17-02 om 11:54
Hallo allemaal,

Ik heb gemiddeld een cyclus van 30 dagen. De eisprong heb ik meestal rond dag 18 (ik temperatuur en zie duidelijk verschil) en 12 dagen later word ik ongesteld. Ik weet dit doordat ik een aantal jaren geleden veel heb getemperatuurd, ovutesten heb gedaan en gemonitord werd. Uiteindelijk ook een gezonde zoon

15 januari werd ik om half 11 savonds ongesteld. Ik tel de 16e dan als eerste dag. Vanaf 5 februari was mijn temperatuur hoog, dus de 3e/4e feb ws de ovulatie. Nu had ik gisterochtend wat bruinverlies dus dacht menstruatie komt. Daarna echter niks meer. Temperatuur is ook nog hoog, maar testje vanochtend spierwit.

Mijn gevoel zei dat het raak was. Kun je door die gedachte de menstruatue echt uitstellen? Iemand een idee? Iemand ook weleens bruinverlies, een dag niks en dan alsnog de menstruatie ofzo?

Hoor het graag.
Groetjes
1 antwoord en 29263757x bekeken
Hartje - schreef op 17-02 om 12:11
Je psyche heeft wel een enorme invloed. Ik heb ook wel eens een ongesteldheid gehad waarbij ik kort bruin verlies had. Toen ik dat met m'n ha besprak gaf die aan dat dit gewoon een x kan gebeuren. Dus dan zou je volgende maand weer ongesteld worden. Of je test over een week pas positief omdat niet iedereen meteen knallende testen hebt. Je zult helaas nog geduld moeten hebben. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Schijnzwanger of wat anders?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan