Wat moet ik nu denken - Zwanger worden forum

essie - schreef op 06-03 om 09:38
Hoi dames, 
Ik weer het even niet meer! Ik ben vandaag 2 dagen overtijd volgens mij normale cyclus van 29 dagen. Waarom normala cyclus ? Omdat ik in december een miskraam gehad heb en de daarop volgende cyclus 44 dagen geduurd heb. Nu heb ik wel sinds een week weer symptomen en ben ik echt hele dagen door misselijk. Waar ik voorheen koffie konnblihven drinken ben ik nu na 1 bakkie al kots misselijk, ook heb ik sinds een week veel wit verlies wat ik normaal gesproken ook niet heb. Borsten en tepels zijn ook veel gevoeliger dan normaal. Nu heb ik voor het eerste getest 2 dagen voor nod wel een streepje heel vaag kan het bijna niet zien streepje wel binnen de afleestijd van 10 min. Vandaag 2 dagen na nod voor het eerst met ochtendurine gestest en ook weer binnen de afleestijd een heel vaag kan het bijna niet zien streepje het is maar net hoe het licht erop valt! Wat denken jullie? Zwanger of toch nog even een paar dagen afwachten ? Dit zou mijn 5e zwangerschap zijn en ons 3e kindje (2 miskramen gehad ) 

47 antwoorden en 29175105x bekeken
essie - schreef op 06-03 om 10:22
Wat ik vergeten was erbij te zeggen is dat ik inmiddels 6 testen  er doorheen gegooid heb (sinds vrijdag) en op alle 6 een heel vaag streepje te zien is! Lijkt me sterk dat het op alle 6 indroogstreepjes zijn!! 
Hartje - schreef op 06-03 om 13:33
In theorie zou het toch een x gaan oplopen dus over een paar dagen nog eens testen dan? T zou naar zijn maar 't kan natuurlijk ook heel vroeg misgegaan zijn, dat het daarom niet oploopt? 
essie - schreef op 06-03 om 13:51
Ik ga denk morgen of overmorgen nog een x opnieuw testen mocht ik nog niet ongesteld zijn! Ben vandaag 2 dagen over tijd en de test van vanochtend met ochtend urine is ietsje duidelijker zichtbaar dan die van gister middag! De andere testen heb ik nog voor mijn nod genomen. Vanochtend wel even contact gehad met de ivm eerder miskraam afgelopen dec. Zij zei ook probeer over paar dagen nog een x te testen mocht ook bloed laten prikken maar had zoiets van daar wacht ik liever nog even mee. Wel heeft ze gezegd mocht ik alsnog zwanger zijn dat ik al met 6 weken een echo mag dus dat is wel fijn om te weten ! Maar voor nu ... afwachten 
Hartje - schreef op 06-03 om 13:54
Spannende tijd voor je. Succes 
essie - schreef op 06-03 om 14:07
Ja dank je! Het is echt zenuwslopen omdat je graag wil weten waar je aan toe ben! Nu nog even een paar dagen wachten en dan hopelijk een duidelijk antwoord
Moedertjuh - schreef op 06-03 om 14:12
Bij de een lopen de testen sneller op dan bij de ander..maar ze behoren wel op te lopen idd. Toen ik eind november een mk had liepen ze bij mij ook minder snel op. Ben daarna gelukkig weer zwanger geraakt en nu liepen ze iedere dag op. Bij mijn kids weet ik even niet meer hoe snel ze opliepen. Ik hoop voor je dat alles goed zit en er een mooi baby'tje in je buik groeit ! 
essie - schreef op 06-03 om 14:19
@clautjuh ik hoop dat het ons gegund is. Bij mijn 2 kids kwam ik er pas bij de oudste pas bij 8 weken achter en bij de jongste met 7 weken. Maar moet wel bekennen dat ik er toen minder mee bezig was ik denk dat het nu ook meer mee te maken heeft met de miskraam die gehad heb afgelopen dec. Dat je nu zo graag wil dat het raak is en je hoopt dat het allemaal mag goed gaan. De verloskundige had het erover dat het ook zo kan zijn dan ik misschien me eisprong paar dagen later gehad heb waardoor ik nu zulke testen heb. Ik probeer gewoon nog zoeizo 2 dagen te wachten als het aan mijn man ligt wacht ik nog een week maar dat ga ik nooit volhouden. Oja misschien handig om te vertellen, bij mijn vorige zw in dec die afliep in een mk teste ik pas goed positief bij een week overtijd dus miss dat het hcg bij mij niet zo snel gaat
essie - schreef op 06-03 om 14:32
Heb op mijn pagina een foto geplaatst met de test van vanochtend (2 dagen overtijd) kon hem niet super op de foto krijgen maar je kan het wel zien als je goed kijkt
Moedertjuh - schreef op 06-03 om 15:00
Ja dan zie je idd een licht streepje. Ik zou ook niet een week kunnen wachten hoor. Ik testte iedere dag haha. Die testen kosten ook niks tegenwoordig en ik was verslaafd aan die lijntjes 
Succes met je testen !
Hartje - schreef op 06-03 om 15:04
Ik testte ook graag, maar voor 't geld gebruikte ik een test gewoon nog een x. En dan pakte ik na een tijd weer een nieuwe, hihi. T fijnst voor mezelf vond ik gewoon dat ik echt overtijd was met testen, niks geen twijfel over het lijntje. Maar niet iedereen maakt 't even snel aan idd. Hier 2 kruimeltjes tegelijk, echt een knaltest.. 
essie - schreef op 06-03 om 16:03
@hartje maar je kan een gebruikte test toch niet nog een x gebruiken? Dan krijg je lijkt mij niet de juiste uitslag. 
Maar kan het fout hebben , zelf nooit gedaan een test herbruiken
Hartje - schreef op 06-03 om 16:36
Haha nee dat klopt! Maar dat wist ik nooit zeker, en dan voelde ik me iig niet zo schuldig dat ik weer een test verspild had. Ik weet 't, best gek! 
Moedertjuh - schreef op 06-03 om 16:48
Een gebruikte test kan je idd niet nog een keer gebruiken. Dat heb ik dan weer nooit gedaan. Ik bestelde die goedkope dipsticks. Van sensitest ofzo. En ik had nog heel veel ovutesten liggen die ik ook gebruikte. Die werden zelfs eerder positief dan de zwangerschapstesten. Gebruikte beide. Omdat ik er zoveel had. 
essie - schreef op 10-03 om 13:25
He dames, 
We zijn al een aantal dagen verder en inmiddels al 6 dagen overtijd!! Maar nog steeds geen menstruatie of een positieve test. 
De foto die ik laatst plaatste geeft mij geen overtuiging. Inmiddels al contact gehad met de ha en die had gezegd dat ik zondag of maandag nog een x moest testen met ochtendurine. Mocht de test dan nog “negatief” zijn en nog geen teken van menstruatie dan moest ik even opnieuw contact opnemen. 

essie - schreef op 11-03 om 22:50
Ik wilde jullie even laten weten dat ik vanavond een test gedaan heb.. en deze was Positief  op mijn pagina kunnen jullie de foto vinden !! Wat vinden jullie ervan? 
Moedertjuh - schreef op 12-03 om 06:09
Wauw gefeliciteerd ! Die is duidelijk positief idd. 
Hartje - schreef op 12-03 om 07:41
Super! Gefeliciteerd! 
essie - schreef op 12-03 om 08:52
Dank jullie wel .. 2 maanden na mijn mk weer raak! Zo super blij, moet ook zeggen dat deze test ook veel en veel duidelijker is als toen, teste toen ook bij een week overtijd positief dus dit geef al een beter gevoel. Straks ha en vk bellen... spannend! 
essie - schreef op 12-03 om 10:25
Inmiddels contact gehad met de verloskundige  mag volgende week woensdag avond voor een echo komen! Volgens de berekening zou ik dan 6 weken zwanger zijn. Dus ben benieuwd. Jullie horen zeker nog van mij. 
proud_mommy - schreef op 12-03 om 13:09
Wat leuk... gefeliciteerd meid. Spannend je eerste echo
essie - schreef op 12-03 om 13:57
@ hali2307 ja dankje  heel spannend en ook heel fijn dat ik volgende week al mag voor echo ivm miskraam 2 maanden geleden! 
proud_mommy - schreef op 12-03 om 16:02
Ja snap ik.  Derde kindje zie ik. Echt leuk. 
essie - schreef op 13-03 om 07:37
@Hali2307 jep 3e kindje   
proud_mommy - schreef op 13-03 om 07:49
Hoe jong zijn die? Ik wil er ook 3 of 4 haha
essie - schreef op 13-03 om 07:52
Oudste is in oktober 6 geworden ( meisje) jongste in november 3 geworden (jongen) .. me meisje wil heel graag een zusje haha dus ben benieuwd! 
Ze weten allebei nog van niks voor de oudste moet ik het zoeizo nog ff verzwijgen want die is niet zo goed in geheimpjes bewaren hahah 
proud_mommy - schreef op 13-03 om 08:00
Hahaha ja dat snap ik. Super leuk. Mijn neefje was toen tegen iedereen aan het zeggen... mama heeft een baby in haar buik ahahah ook rond die leeftijd als je dochter.
essie - schreef op 13-03 om 08:45
Hihi dat zou hier dus ook echt gaan gebeuren! Maar we willen het zoiezo nog even voor ons houden ook omdat we in dec bij 5 weken en 3 dagen toen die miskraam hadden! Al moet ik zeggen dat ik me nu echt wel heel anders voel dan toen. Gister middag ook nog een test gedaan en die was nog duidelijker dan die van zondagavond dus dat geeft ook wel een fijn gevoel als je weer dat toen ik toen teste bij 5 weken het maar een heel dun licht streepje was 
Hartje - schreef op 13-03 om 09:28
Wat fijn essie! Fijne zwangerschap gewenst! 
essie - schreef op 13-03 om 09:30
Dankje wel .. gaat helemaal goedkomen 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat moet ik nu denken' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan