Ben ik zwanger? - Zwanger worden forum

Sarah - schreef op 01-06 om 20:21
Mijn man en ik zijn sinds deze maand voor de eerste keer aan het proberen om opnieuw zwanger te worden. Hij is 43 en ik 35.
Ik ben sinds maandag ietwat misselijk. Vanochtend deed ik een vroege Zwangerschapstest van kruidvat. Er was een heel heel licht plusje te zien. Deze namiddag een gevoeligere test gaan halen en ook hier ewn licht streepje. Normaal word ik zondag pas ongesteld. Zou het kunnen dat ik zo snel zwanger ben? Wat denken jullie?
16 antwoorden en 27956040x bekeken
Sarah - schreef op 01-06 om 20:33
Iemand? Want ik word hier een beetje gek van...
Tooby - schreef op 01-06 om 20:36
Ik zou eerlijk gezegd wachten tot NA je NOD met opnieuw testen. 
" Zo’n 60% van de bevruchtingen eindigt in een vroegtijdige miskraam. Je test dan positief, maar wordt een aantal dagen later alsnog ongesteld."

Om teleurstellingen te voorkomen.

https://www.oudersvannu.nl/zwanger-worden/ben-ik-zwanger/zwangerschapstest/
Stef - schreef op 01-06 om 20:57
Ik denk niet dat ze vraagt of alles goed blijft gaan als ze zo vroeg test.
Er kan altijd iets verkeerd gaan in een zwangerschap... 
Je test met 2 verschillende testen positief. Dus mijn antwoord op jouw vraag sarah: ja ze zijn positief. En het kan heel zeker na een eerste cyclus. Ik teste 6 dagen voor NOD positief en ben 5 dagen geleden bevallen .... ik wens jou hetzelfde toe... groetjes
Tooby - schreef op 01-06 om 21:18
Nou nou Stef, ze vroeg wat wij denken, ik zeg wat ik dacht..dusja.
Jij geeft antwoord op haar eerste vraag, ik op haar tweede vraag. Beide van ons heeft het recht te antwoorden he
Moedertjuh - schreef op 01-06 om 22:12
Deze zijn idd positief hoor. Ik testte ook altijd voor nod. Het kan ook na je nod nog misgaan helaas. Zelf zie ik het verschil niet zo. Ik testte deze ronde ook 4/5 dagen voor nod al positief en die liepen echt iedere dag op. Wel snel gelukt Sarah ! Ik hoop dat alles goed zal gaan. 
Tooby - schreef op 01-06 om 22:18
Miskraam ná je nod is niet zo hoog als ervoor. Ervoor is het 60%. Er is zelfs een hele "test NIET vóór je NOD" beweging, simpelweg omdat het gewoon vaak voorkomt dat het niet blijft zitten en wel positief wordt. Vroeger werd je gewoon wel of niet ongesteld en dan ging je een keer testen..dat heeft een reden.
Tooby - schreef op 01-06 om 22:32
Sorry, is gewoon lastig om blij te zijn als je leest dat er iemand op dit forum was die hetzelfde had maar toch ongesteld werd, excuses.
Sarah - schreef op 01-06 om 22:35
Mja ok tooby dat is zeker waar, je hebt je punt nu wel gemaakt...heel fijn als je denkt zwanger te zijn dat er iemand doorgaat over miskramen...heb de test nu al gedaan dus ja...ben mij er sowieso van bewust dat er de eerste 12 weken nog vanalles mis kan gaan. 
Sarah - schreef op 01-06 om 22:40
Ik hou er ook wel rekening mee dat als ik morgen of overmorgen opnieuw test het resultaat misschien wel anders is...ik was nogal van mijn melk deze middag toen ik de test gedaan had. Nooit gedacht dat hij ook maar positief kon zijn...ik ben 35 he dat wil zeggen slechts 12% kans per maand om zwanger te worden. Dus nooit verwacht dat het van de eerste keer 'raak' zou kunnen zijn
Tooby - schreef op 01-06 om 22:42
Sarah, ik bood mijn excuses aan..
Moedertjuh - schreef op 01-06 om 22:59
Ik vind dat ieder daar zijn gevoel in moet volgen. Ik vond het wel handig dat ik wist zwanger te zijn bij mijn vroege miskraam. Aangezien ik maar een dag heb gebloed en heel mijn cyclus langer was weet je in ieder geval waardoor. Plus ik testte nog weken positief na de vmk. 
En ik was nog 38 jaar toen ik stopte met de pil ( inmiddels 39 jaar)en in ronde 3 was het raak. Dat was de vmk. Daarna ronde 4 weer raak. Dus leeftijd zegt niet altijd wat hoor. 
emma - schreef op 02-06 om 11:11
Gefeliciteerd sarah!! Je lichaam weet hoe het zwanger moet worden!! Nu een spannende tijd.. maar dat is het toch bij iedereen.. probeer lekker te genieten..
Ps. Ik teste ook eerder positief.. 4 dagen voor nod
Sarah - schreef op 03-06 om 08:53
Vandaag nod en onmiskenbaar positieve test. Dinsdag bloed laten prikken????????
Moedertjuh - schreef op 03-06 om 09:07
Gefeliciteerd ! Daar heb je toch geen bloedtest voor nodig ? Als je testen positief zijn en oplopen ben je zwanger hoor. 
Sarah - schreef op 03-06 om 10:14
Mja ga toch gaan...vitamines en toxoplasmose enzo laten testen...
Moedertjuh - schreef op 03-06 om 11:02
Dat doen ze ook bij de verloskundige, uitgebreide bloedtest. Bij mij hebben ze nooit op toxoplasmose getest...en heb een poes. Ze vonden dat niet nodig.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ben ik zwanger?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan