Wanneer testen? - Zwanger worden forum

Joo - schreef op 08-06 om 15:54
Ha allemaal, 
Ik ben 18 mei voor het laatst ongesteld geweest. Ik heb nu al ongeveer 2 dagen aanhoudende misselijkheid, doodmoe en een branderig gevoel in m'n buik.
Kan deze symptomen zijn van een eventuele zwangerschap? Wanneer kan ik een test doen om dit te weten?
3 antwoorden en 28045682x bekeken
Tooby - schreef op 08-06 om 17:31
Je kan het beste testen op of na de dag dat je eigenlijk ongesteld had moeten worden. Het kán zwangerschap zijn, maar je klachten kunnen ook door een griepje komen.
Moedertjuh - schreef op 08-06 om 18:26
Dat hangt geheel van je cyclusduur af. Wanneer was je eisprong ? Normaal ongeveer 14 dagen na de eerste dag van je menstruatie. En dan duurt het nog een dag of 5, 6 of 7 voordat er een innesteling is. Dan pas komen de symptomen. Als je van die standaard uitgaat zou het nog wat vroeg zijn om te testen. Maar nogmaals, hangt geheel af van hoe jou cyclus is. Kunnen wij hier weinig over zeggen. Anders gewoon een test doen, als deze negatief is dan over een aantal dagen weer testen. 
Joo - schreef op 11-06 om 17:18
Bedankt voor jullie reacties!
Ik test over een paar dagen. De misselijkheid blijft op en neer gaan. Af en toe steken onder in mijn buik. Dus misschien wordt ik wel ongesteld.. Afwachten maar.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wanneer testen?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan