Clear blue blijft knipperen - Zwanger worden forum

muze38 - schreef op 09-06 om 09:07
Ik test deze cyclus met clearblue advanced. Op de eerste dag een leeg rondje-het ijkpunt- en daarna bleef de smiley knipperen. Inmiddels is het dag 8 dat hij knippert, ik heb de piek niet gevonden. Mijn cyclus is tussen de 26 en 30 dagen. Heeft iemand wel eens zo lang een knipperende smiley gehad? Moet ik gewoon doorgaan? Ik vind dit best wel zonde geld eigenlijk, volgende maand maar weer action
11 antwoorden en 28006980x bekeken
floydi - schreef op 09-06 om 10:34
Hi muze chear blue zijn oplichters je betaalt de hoofdprijs en het werkt net zo goed als goedkope testen. Persoonlijk deed ik het volgende aangezien ik elke maand twee pakken van die chear blue kon kopen. Ik testte twee keer per dag met de action testen in de period dat je de ovulatie verwacht. Ik kwam er achter dat ik alleen savonds een positieve ovu test had mijnpiek was maar heelkort en miste hem daarom altijd met de testen. Als die dan positief was met action gebruikte ik de clear blue als bevestiging. Zo vond ik mijn ei.
Succes !
muze38 - schreef op 09-06 om 11:01
Thanks floydi! Ik heb vorige maand met sensitest getest maar die bleven de hele tijd een piek aangeven.
Ik denk dat ik mijn piek nu gemist heb.
floydi - schreef op 09-06 om 11:27
Die zijn heel gevoelig geloof ik van sensitest. Als je een action in de beurt hebt zou ik lekker action testen halen en als ze donker worden gooi je er een cb tegen aan. 
Moedertjuh - schreef op 09-06 om 14:07
Bij mij werkte ze prima van sensitest, maar je hebt daar verschillende van. Je moet niet die hele gevoelige hebben. Ik vond ze qua prijs ook goed te doen. Nooit dure gebruikt. 
muze38 - schreef op 10-06 om 11:20
Nee ik denk dat ik die gevoelige inderdaad ga skippen en even naar de action hobbel
N.L. - schreef op 10-06 om 12:24
Ik had alleen de clear blue gekocht toen ik wist dat ik zwanger was.. meer als “kadotje” om te zien hoelang ik was ongeveer!
muze38 - schreef op 10-06 om 17:09
Hij knippert nu al voor de 9e dag. Wel vruchtbaar slijm, dus ik denk langere cyclus dit keer. Is na mk toch in de war.
Anoniem (Gast) - schreef op 12-06 om 17:53
Door blijven testen. Je piek komt nog. Trust me die testen van clear blue zijn heel goed!
muze38 - schreef op 16-06 om 16:16
Klopt, op dag 11 was ie er
Hatay90 (Gast) - schreef op 30-08 om 17:09
Hallo allemaal, 

Ik heb dit maand de ovulatie testen van clear blue gebruikt me piek gevonden en ongeveer een week voor me menstruatie heb ik weer eens dagen een knipperende smiley.
Onderhand nog geen menstruatie maar zw test al 2x gedaan geven negatief aan.
Iemand die hier ervaring mee heeft?
Ik hoop natuurlijk op een zwangerschap 
Chiara - schreef op 08-09 om 00:02
Ik had dipsticks en cb. Op de 19e redelijk donkere streep op de dipsticks en toen cb gaan gebruiken. 9 dagen lang. Dipsticks gaven toen niets meer aan. 31e een vroege zw test gedaan, negatief. Waarom weet ik niet, maar toen besloten een ovu test te doen, dipstick, die knalde. Gelijk een cb gedaan (de laatste die ik had ) En toen pas kreeg ik een vaste smiley.  Heb dus blijkbaar een cyclus van 42 dagen.
Het kan dus wel met die testen van cb.. Ik vond het nogal lullig dat dr constant een knipperende smiley stond terwijl er nog niets scheen te gebeuren. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Clear blue blijft knipperen' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan