Kan iemand mij uitleggen hoe ovu testen werken - Zwanger worden forum

Anoniem (Gast) - schreef op 17-09 om 11:12
Hoi,
Wij proberen zwanger te worden en ik gebruik ovulatietesten. Nu heb ik afgelopen vrijdag twee dikke positieve lijnen gehad. Dus mijn ovulatie zou de dag erop ongeveer komen.. toch. Binnen 12 tot 48 uur. Nu had ik zaterdag nog getest en gisteren en vandaag. En de test liep steeds verder terug. Vandaag voor het eerst geen streepje meer. Is mijn ovulatie nu dus al geweest of zou hij nu nog binnen 12-48 uur kunnen komen? Of reken je vanaf het moment dat er twee even duidelijke lijnen zijn?
3 antwoorden en 26688841x bekeken
Angelajj - schreef op 17-09 om 11:19
Hoi, vanaf het moment dat je test positief is komt je ei binnen 12 tot 48 uur.
Je ei is dus al geweest  
Tooby - schreef op 17-09 om 11:20
Je rekent vanaf het moment van een positieve ovulatie test, dus twee dezelfde donkerheid strepen of de test streep donkerder dan de controle lijn. Gaat om de kleur duidelijkheid, niet dikte van de lijn zelf.
Dus je had het goed, nu is het wachten  
Anoniem (Gast) - schreef op 18-09 om 13:05
Thxx

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kan iemand mij uitleggen hoe ovu testen werken' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan