Zwangerschapstest na miskraam - Zwanger worden forum

michelle96 - schreef op 20-09 om 13:33
Hallo meiden,

Ik heb meer dan 6 weken geleden een spontane miskraam gehad bij ong 5,5 week. Ik heb hierna een echo gehad om te kijken of alles weg was. 
Ik heb tot nu toe nog geen menstruatie gehad. Ik heb sinds 1 week last van misselijkheid en sinds 2 weken een opgeblazen buik. Ik heb tussen door geen testen gedaan dus ik weet ook niet of deze negatief geweest zijn. 
Ik heb vandaag 2 testen gedaan en deze waren beide positief. Een duidelijke streep, nog niet even donker als de contolere streep. 
Wat denken jullie? Zou dit weer een nieuwe zwangerschap kunnen zijn? 

Liefs Michelle
14 antwoorden en 26825287x bekeken
Meissie - schreef op 20-09 om 13:36
kan nog van de zwangerschap zijn... ik testte ook nog een aantal weken positief, maar kan ook een nieuwe zwangerschap zijn.. als je testen oplopen is het goed, als ze aflopen niet... rot he die onzekerheid,,,,
Claire (Gast) - schreef op 20-09 om 18:15
Vertrouw niet teveel op testen. Ga naar de huisarts voor hoogte hcg.
Moedertjuh - schreef op 21-09 om 18:21
Het kan zeker een nieuwe zwangerschap zijn. Ik had ruim 4 weken na mn vroege mk een eisprong en ook gelijk weer zwanger. Als je testen oplopen weet je het zeker. Ik had doorgetest na de miskraam tot de testen negatief waren dus ik wist het zeker. Succes !
Meissie - schreef op 21-09 om 19:01
En nog getest?
michelle96 - schreef op 23-09 om 10:55
Bedankt voor jullie reacties. 
Ik heb gister opnieuw getest en ze zijn beide donkerder dan 2 dagen geleden. Het lijkt er op of het toch een nieuwe zwangerschap is!
Meissie - schreef op 23-09 om 23:48
Gefeliciteerd!!
FHra - schreef op 24-09 om 19:31
Ik had na mijn spontane miskraam van 11 weken na 4 weken weer een positieve test met als resultaat nu een tweeling van 19 maanden dus dat kan ????
Meissie - schreef op 24-09 om 20:10
Oh gefeliciteerd!! Merkte je voor de 1e echo dat het een tweeling Was?
FHra - schreef op 24-09 om 21:50
Jaa was extra misselijk dus had toen al tegen mijn man gezegd dat het een tweeling was. Toen bij de 7 weken echo zagen wij het ook meteen. 
Ze zijn nu 19 maanden oud en willen nu graag een derde dus ben benieuwd hoe het gaat. Nu in de 1ste ronde. 

Hoe voel jij je? Veel last van symptomen? 
Meissie - schreef op 24-09 om 21:55
Oh spannend zeg!!
Ik voel me opzich wel goed om extreme moodswings na... pfoe wat kan ik boos worden om niks en dan ook nog huilen erbij haha.  Verder groeien me borsten aardig en zijn ze gevoelig. 
Verder nog niks haha, ohja totaal geen eetlust nog steeds. 
FHra - schreef op 25-09 om 14:57
Ooh ja pfff ik kijk nu alweer op tegen de symptomen haha! Maar we moeten er wat voor over hebben ????. En natuurlijk het stil houden 
Meissie - schreef op 01-10 om 10:54
Heb je nog eens getest Michelle?
Debby (Gast) - schreef op 17-05 om 19:23
Ik Ben 14 weken geleden gecurteteerd  maar ben nog niet ongesteld na 2 weken geleden heb een dag bloed verlies gehad en heb nu meer puisjes en witte afscheiding sn veel plassen maak me een beetje zorgen
Mvg debby

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwangerschapstest na miskraam' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan