Zwangerschapstest licht - Zwanger worden forum

Meyli - schreef op 05-11 om 20:41
Hoi Dames,

Wij zijn vorige maand gestopt met de pil en willen graag een kindje krijgen. Mijn eerste dag van mijn laatste menstruatie van 9 oktober. Ik voelde vanaf donderdag niet zo lekker en besloot zaterdag middag een testje te doen van de action. Deze test kleurde binnen de tijd op naar een licht lijntje nou zitten er 2 in een pakje en dacht ik net de ander te doen.. nu was deze test net zo licht als die van zaterdag. Hoort zn test niet donkerder te worden? Ik heb morgen pas mijn nod en maak me nu een beetje zorgen!

7 antwoorden en 26295733x bekeken
Meyli - schreef op 06-11 om 18:49
Niemand?
1993sanne - schreef op 06-11 om 19:20
Je kan het beste kruidvat 2 v 5 euro pakken die zijn heel gevoelig. En geen zorgen de ene vrouw maakt nu eenmaal sneller hcg aan als de andere en een streep is een streep
Meyli - schreef op 06-11 om 19:50
Dankjewel voor je reactie! Ik heb toevallig vandaag ook de kruidvat testen gehaald daar kwam ook een licht streepje op binnen de tijd. Vergelijkbaar met de action test. 
proud_mommy - schreef op 06-11 om 21:01
Hey meid. Als je een  streep ziet binnen de tijd ben je zwanger. Ik zou gewoon over 2 dagen nog eens testen, kijken of het donkerder wordt. Ik duim voor je. In ieder geval voorzichtig gefeliciteerd. 


Bij sommige mensen wordt de test niet donkerder. Zie mijn profielfoto. Is niet donkerder geworden dan dat.
Meyli - schreef op 10-11 om 13:15
Ik heb gister nog een test gedaan en die is nog lichter! Vandaag is de eerste test al weer een week geleden, dan zou je toch zeggen dat hij wel wat donkerder had moeten zijn. Maar goed nog geen bloed dus moed! Ik ga maandag bloed laten trekken voor mn waardes. Ben heel benieuwd wat daar uit komt. Want maak me wel een beetje zorgen..

Je test op je profiel foto is idd niet heel donker maar wel echt veel donkerder als die van mij! 
Elisabeth24 - schreef op 21-11 om 12:35
Heb je alweer eens opnieuw getest?
Moedertjuh - schreef op 21-11 om 18:58
Een lichter wordende test betekend meestal dat het na innesteling toch fout is gegaan. Helaas maar dan is je cyclus ook wat van slag dus het bloeden kan dan pas later komen. Je cyclus kan nu dus ook wat langer zijn. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwangerschapstest licht ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan