Spannend. - Zwanger worden forum

meisjeeee - schreef op 06-11 om 18:19
Hallo Allemaal,
6 September ben ik ongesteld geweest, na het definitief stoppen met de pil, dus deze bloeding was waarschijnlijk ook nog geen echte menstruatie. 25 september had ik 2 dagen bloedverlies licht, 5 oktober bloed verlies en 22 oktober bijna een hele week ongesteld.. dinsdag 30 en woensdag 31 oktober viel het me op dat ik 2 dagen 1 slijmerig propje verloren ben heb 28 november geklust en vrijdag zaterdag en zondag (2,3,4 nov) is dat slijmpropje een teken van een eisprong geweest? en was 22 oktober dan me eerste echte menstruatie? vond het maar raar want heb het eerder nooit gehad haha.
groetjes meisje


1 antwoord en 26284434x bekeken
Vera - schreef op 10-11 om 09:10
Geen idee...geef vooral je lijf ook even de kans te ontpillen...Daar had ik best even last van voordat alles regelmatig werd. Dan kun je er pas echt een pijl op trekken. Succes!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Spannend.' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan