Ben ik zwanger? - Zwanger worden forum

Ymke1988 - schreef op 26-11 om 18:36
Hallo dames,
Ik heb 3 testjes gedaan en alle 3 positief met drie verschillende merken. zou ik zwanger zijn ja of nee? Ik ben aan de ene kant heel blij maar ook weer niet omdat ik natuurlijk nog niet bij de huisarts ben geweest. Kortom ik ben zo benieuwd????????
10 antwoorden en 25940952x bekeken
Amélie - schreef op 26-11 om 18:37
Ik zou niet twijfelen tuurlijk ben je zwanger zeker als ze alle 3 positief zijn proficiat meid. 
Ymke1988 - schreef op 26-11 om 18:50
Op de een of andere manier kan ik de foto niet toevoegen.. maar ik vind het zo raar. Had 2 dagen geleden wel licht bloedverlies.. wel donkerbruin en heel weinig. Maar had nu ook al ongesteld moeten zijn maar blijft uit.
Amélie - schreef op 26-11 om 18:52
Ik moet ze de 1 december hebben en sinds vorige week maandag hevige buikkrampen en nu si d deze weekend licht bruin verlies mazr mijn testen blijven negatief omdak niet kan wachten en ze te vroeg doe nu wacht ik af tot mijn nod of hopen komen ze niet. 
Ymke1988 - schreef op 26-11 om 20:08
Veel mensen zeggen niks maar lezen wel.. nog ervaringen??
Nelleke - schreef op 26-11 om 20:16
Als je 3x positief hebt getest en je ongesteldheid blijft uit dan lijkt het me duidelijk?
Bibi - schreef op 26-11 om 20:33
Jup, tuurlijk ben je dan zwanger. Proficiat!
Moedertjuh - schreef op 26-11 om 22:42
Dus 3 testen zijn positief maar je twijfelt of je zwanger bent ? 
Die snap ik niet helemaal. Natuurlijk ben je dan zwanger. 
Ymke1988 - schreef op 27-11 om 07:45
Nu net weer 2 testjes gedaan en weer beide positief????. Ja snap ik clautjuh maar als je het al lang probeert en van jezelf denkt dat je het niet kan worden ga je echt zeer twijfelen aan jezelf.
Amélie - schreef op 27-11 om 09:18
Heb je geen syptoom? 
Gwen - schreef op 27-11 om 10:43
Symptomen zeggen niet zo veel, bij mij kwam de misselijkheid bij 6 weken en bij sommigen blijft dat helemaal uit. Mijn borsten voelden wel gelijk steviger aan en ik paste mijn sport bh niet meer.

5 positieve testen lijkt me duidelijk. Ik begrijp dat je onzeker bent over je zwangerschap en helaas blijft dat tot minimaal week 20, daarna ben je onzeker over het aankomende ouderschap, haha.

Het enige dat je zou kunnen doen is langs de huisarts gaan om bloed te prikken, dan weet je zeker dat je wel of niet zwanger bent. En daarna je aanmelden bij een verloskundige en je verhaal uitleggen, dat je al zo lang bezig bent en zo vroeg mogelijk een echo zou willen. Zij zal je aanraden om zeker na week 6, het liefst pas week 8, langs te komen ivm het zien van een kloppend hartje.

Succes, en probeer de onzekerheid een beetje los te laten!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ben ik zwanger?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan