Indrooglijntje of echt lijntje? - Zwanger worden forum

ltje - schreef op 11-12 om 19:06
Hallo allemaal,
Ik heb vandaag een test gedaan, en iets later dan de ‘te wachten’ tijd verscheen dit. Ik heb wel vaker indrooglijntjes gehad, maar dit leek me wel wat donkerder dan een normaal indrooglijntje. Ik zit nu op 10dpo. Ik dacht dat ik op 13 dpo zat en had daarom getest. Maar na de test heb ik het nogmaals berekend en bleek dat ik dus pas op 10 dpo zat. Anders had ik nog niet zo vroeg getest, eigen foutje
Xx ltje
18 antwoorden en 25693585x bekeken
ltje - schreef op 11-12 om 19:09
Dit is de foto
Moedertjuh - schreef op 11-12 om 19:16
Ik zie zeker een streepje, wat idx overeenkomt met 10 dpo. Morgen gewoon weer testen, grote kans dat die dan duidelijker is. Zo'n licht streepje zie je soms pas duidelijker na de leestijd, had ik ook maar was toch echt zwanger. Succes!
ltje - schreef op 11-12 om 19:18
Dankjewel! Ik ga morgen zeker nog een keer testen. 
ltje - schreef op 12-12 om 12:04
Vanochtend heb ik weer getest. Ditkeer dus gewoon met ochtend urine. Gisteren had ik in de middag getest. Maar vandaag verscheen er helemaal geen tweede lijntje, het brengt mij een beetje in de war. De 2 testen komen wel allebei uit de zelfde verpakking. Ik had gisteren zo’n hoop ik weet niet of de foto duidelijk genoeg is..
ltje - schreef op 12-12 om 12:07
Moedertjuh - schreef op 12-12 om 12:41
Ik zie wel een streepje hoor, heb 'm bewerkt jou foto. Misschien zie je het dan beter. Maar lijkt wel lichter te zijn. Dus het kan zijn dat het na de innesteling fout is gegaan. Misschien over 2 dagen weer testen. 
ltje - schreef op 12-12 om 12:58
Ja nu ik het zo zie is er wel een lijntje idd! Maar zoals je zegt, ik wacht nog eventjes tot het weekend en laat daarna nog wel wat van me horen
ltje - schreef op 12-12 om 15:41
Niet te geloven hoe gek het je kan maken. Al 2 dagen ook al last van Énorme pijn aan mijn borsten, de zijkanten. Al een week lang onverklaarbare neusverstopping (wat er misschien ook helemaal niks mee te maken zal hebben). Gisteren had ik een rare smaak in mn mond, een bloedsmaak, waarna ik naar de spiegel liep om te kijken, mijn tandvlees was spontaan aan het bloeden.  Vorige week bij het bewegen in bed en opstaan had ik enorm last van een steekachtige kramp aan de linkerzijde bij mijn eierstok. 
Allemaal dingen waarvan ik denk dat het symptomen kunnen zijn.
Het wordt toch helaas nog eventjes afwachten..
Moedertjuh - schreef op 12-12 om 18:17
Ja je hebt het Hcg hormoon in je lichaam, al is het nog heel weinig, je kan daar toch al wat symptomen van krijgen. Over een aantal dagen heb je duidelijkheid in ieder geval. 
ltje - schreef op 13-12 om 14:17
Vandaag heb ik niet kunnen testen. Gisteren had ik in de middag last van hele lichtje krampjes. Bij het afvegen ook een beetje lichtroze/lichtbruin gemengd bloed/slijm. Het bloeden is opgehouden. Niks meer tijdens het afvegen en ook niet op ondergoed. 
Moedertjuh - schreef op 13-12 om 16:48
Wanneer ga je weer testen? 
ltje - schreef op 13-12 om 19:10
Morgen ochtend wilde ik weer testen. Maar ik vloei weer. Het is alleen niet veel, maar ik denk toch dat mijn menstruatie weer gaat beginnen. Als het morgen ochtend nogsteeds heel weinig is dan zal ik testen.
Moedertjuh - schreef op 14-12 om 16:53
Dan denk ik dat je test waarschijnlijk negatief zal zijn, het zal na innesteling fout zijn gegaan. Dat kan helaas gebeuren. Maar wie weet !
ltje - schreef op 14-12 om 20:06
De zwangerschapstesten waren sochtens nog niet geleverd. Pas in de middag had ik ze binnen. Maar al vroeg in de ochtend merkte ik dat de pijn wat meer toe nam. En het bloed ook. Ik zal morgen ochtend voor de zekerheid een testje doen, waarvan ik nu al weet dat die negatief zal zijn, maar dan weet ik het zeker. 
Op naar de volgende ronde dan maar
Moedertjuh - schreef op 14-12 om 21:20
Ja idd, ik was de ronde daarna weer zwanger na mn vmk. Duurde wel 4 weken voordat ik weer een eisprong had. Mn cyclus was wat in de war. Niet dat dit bij jou zal gebeuren maar het kan. 
ltje - schreef op 15-12 om 20:03
@clautjuh 
Ja ik reken tegenwoordig op alles. Ik heb al niet zo’n hele regelmatigr cyclus , dus kan van alles verwachten. Heb vanochtend maar even getest voor het geval dat het een innestelingsbloeding zou kunnen zijn, maar nee zoals verwacht was het negatief. 
Moedertjuh - schreef op 15-12 om 23:31
Toch balen zoiets, maar nu het  negatief is kan je weer door naar de volgende ronde. Ik hoop op meer geluk dan !
ltje - schreef op 30-12 om 22:28
Dankjewel! Dat hoop ik ook. 

Sorry voor mijn late reactie.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Indrooglijntje of echt lijntje?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan