Zwanger of niet - Zwanger worden forum

Linn (Gast) - schreef op 20-04 om 08:46
Hallo,
Ik heb vanmorgen met kv test gedaan en ik zie dat er een heel licht streepje staat amper op de foto te zetten is dat nou wel wat of niet. 
Ik heb wel de hele wel al zeurend buikpijn en sinds gister alsof ik ongesteld moet worden maar nog steeds niks zou vandaag me nod hebben als het klopt. 
Wat denken jullie? Is die buikpijn voorteken dat ik toch me nod krijg? 
17 antwoorden en 23766814x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 20-04 om 08:49
Linn (Gast) - schreef op 20-04 om 08:50
Die foto hierboven is de test sorry voor de losse berichten ben nog niet echt handig hierin haha.. 
Red_tears - schreef op 20-04 om 09:00
Ik zie een streepje. Kwam hij binnen de afleestijd? Misschien binnen 2 dagen nog eens testen om te zien of deze oploopt. Duimen draaien hier dubbel
Linn (Gast) - schreef op 20-04 om 09:02
Ja binnen 1 min en daarna iets duidelijker zoals die dus op de foto is spannend dit en onzeker omdat ik zo het gevoel heb dat ik ongesteld moet worden ben al 10x naar de wc gegaan om te kijken of ik toch bloed maar gelukkig nog niks 
Betty - schreef op 20-04 om 10:14
Linn het kan voor nod beide kanten op, maar hopelijk bij jou de goede. 
Een licht positieve test zegt voor nodnnog nog niet alles. Er is wel wat gaande zo te zien en hopelijk is ie morgen of overmorgen duidelijker, maar het kan helaas ook nog mis gaan.
Maar aan de andere kant zijn buikkrampjes zijn ook heel normaal bij een zwangerschap. Dus dat zegt ook zo weinig. 
Sterkt met de spanning en hopelijk snel een duidelijk positieve test. 
Mamma (Gast) - schreef op 20-04 om 15:15
Linn, spannend zeg! Streepje is streepje en deze zie je best duidelijk. Heb je andere symptomen? Ik had ook krampjes in mijn buik, waterige afscheiding en gevoelige borsten toen het raak was. Maar iedereen is anders, ik zal duimen.
Linn (Gast) - schreef op 21-04 om 08:36
@mamma Nee verder nergens last van  behalve die buikkrampenmaar bij de vorige zwangerschap ook gehad nergens last van int begin. nog steeds zoon gevoel dat ongesteld moet worden maar zie nog steeds niks ga morgen als er nog niets is weer testen. Spannend 
Linn (Gast) - schreef op 22-04 om 15:45
Deze test vanmorgen gedaan dus 2 dagen na de vorige is die dan niet te licht? 
Nala - schreef op 22-04 om 18:59
Hallo Linn,
Hij loopt mooi op! Alvast voorzichtig gefeliciteerd 
Betty - schreef op 22-04 om 19:32
Nee joh! Gefeliciteerd
Mamma (Gast) - schreef op 23-04 om 07:22
Jij bent hartstikke zwanger lieve Linn, van harte! Wist je wanneer je ei was deze ronde? Welke dagen hebben jullie het gedaan? En al andere symptomen? Zoooooo leuk dit!!
Linn (Gast) - schreef op 23-04 om 08:20
Dankjewel!!! Kan niet geloven haha Nou ik ben dus net pas gestopt met de pil en heb gewoon op de 28 dagen gegokt ik heb 23 maart me ontrekkingsbloeding gehad van de pil en dus gegokt rond de week van 1 april tot 6 april met 5 april eiersprong en toen 4x gedaan bij me vorige zwangerschap van m'n dochter was het ook in 1x dus dacht zal nu wel langer duren maar niet dus super blij mee maar wel telkens bang dat er wat mis gaat omdat verder weinig sympthonen heb alleen als ik niks gegeten heb telkens misselijk en die buikpijn met hard zitten heb de neiging om elke dag te testen haha geloof het gewoon niet ofzo.. 
lm - schreef op 23-04 om 10:35
Haha Linn gewoon lekker blijven testen dan hoor! De test ziet er goed uit, ook het verschil na 2 dagen, zo had ik m ook. 
Die krampen en pijntjes had ik ook en vanaf week 6 kreeg ik pas kwaaltjes en werd ik ontzettend misselijk dus het kan nog komen! 
Gefeliciteerd ! 
Linn (Gast) - schreef op 25-04 om 11:21
Heb nog een test gedaan vandaag kon het weer niet laten haha en er stond 2-3 weken zwanger dus het gaat de goede kant uit ????
s - schreef op 08-05 om 23:22
Gefeliciteerd!!
Poezelieke - schreef op 17-05 om 20:03
Proficiat 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan