Wanneer testen, kan me niet meer inhouden - Zwanger worden forum

Veer - schreef op 26-05 om 10:45
19 mei heb ik mijn lh piek gehad. Ik zou zaterdag of zondag mijn menstruatie moeten krijgen. Ik heb dus een kortere luteale fase dan de gebruikelijke 14 dagen. Wanneer kan ik nu testen? Ik heb gister al een testje gedaan, ja iknweet het veeeel te vroeg hij was dan oook zwaar negatief. Is 30mei te vroeg om te testen? 
En hoe houden jullie jezelf bezif zodat ke niet continu denkt aan of het wel of niet is gelukt...
9 antwoorden en 979901x bekeken
lm - schreef op 26-05 om 11:02
Veer bedoel je met za-zo je ms dit weekend? Of 1-2 juni? Als je dit weekend bedoelt is je LF maar 5-6 dagen. Dat is wel echt te kort. Als je juni bedoelt dan zit je op een nette LF. Ik weet dat tot 8/9 DPO een test twijfel gaat brengen en dus test ik pas daarna of echt op 9dpo pas. Mijn LF was maar 9 dagen, op 10dpo werd ik ongesteld. Dus toen ik op 10 DPO niet ongesteld werd (nega 25miu test) heb ik op 11 DPO een Kruidvat test gedaan die duidelijk aangaf, zwanger. Maar ik was dan wel echt strak met Mn LF. De lh piek wisselde wel eens. Dat ik wist dat er niet zo zeer duidelijkheid kwam als ik vroeg testte hielp me even te wachten. Maar die testen zijn zo goedkoop dat ik de twijfel gewoon voor die ene dag weg haalde door te testen. Gewoon doen wat goed voelt en wat rust geeft 
Veer - schreef op 26-05 om 11:29
Bedoel aankomend weekend 1/2 juni Denk dat ik probeer om op 9dpo te testen. En als ik me niet in kan houden dan toch maar 8 dpo. 
Ow dus jij bent wel gwn zwanger geworden ondanks een korte LF. Dat is wel fijn om te lezen, aangezien mijn LF denk ik 10dagen is. Mijn piek was 19mei maar het eitje spring pas 12-48uur drn. Was het meteen raak voor jou?   
Puck - schreef op 26-05 om 12:18
Bij mijn dochter was mi)n lf ook maar 10 dagen. Toen ik uiteindelijk zwanger bleek van haar, heb ik 1 dag voor mijn nod getest en deze was negatief. Ok al heb je een korte lf, t eitje heeft gewoon tijd nodig voor de innesteling. Volgens mij zal bij een kortere lf je eitje dichter tegen je nod aan innestelen en dus kun je niet 5 dagen voor nod testen, zoals je soms bij een lf van 14 dagen wel kunt. 
Ik zou echt wachten tot je nod. Al je eerder test is er alleen maar een grote kans dat de test negatief is, terwijl dat geen zekerheid geeft, maar het is wel een teleurstelling. En als je positief test, kan er nog van alles mis gaan, waardoor je je misschien wel rotter voelt ( ‘vroege miskraam’) dan wanneer je gewoon ongesteld word. 
Je moet het natuurlijk zelf weten uiteindlijk.
lm - schreef op 26-05 om 12:33
Veer ik was de 5e maand zwanger. Dus de eerste 4 was het niet gelukt. Dit was na een bevalling van ons (doodgeboren) zoontje. Ik ben op 22 april van hem bevallen en begin november was ik weer zwanger. Erg snel dus nog wel. Van ons zoontje was ik de 2e ronde al zwanger na pilgebruik dus geen idee wat Mn LF toen was 
Veer - schreef op 27-05 om 11:05
@Puck en Im. Dank voor jullie reacties! Ik vind de tijd zo erg langzaam gaan pffff. Vandaag kan ik me hoop ik nog inhouden, testen heeft nog geen zin. Morgen ga ik er denk ik eentje proberen of anders woensdag. Gisternacht voor het slapen gaan naar toilet gegaan en zag wat cervixslijm, net iets donkerder dan normaal. Dacht huh ik ga toch niet bijna een week eerder menstrueren? Frustrerend dit hoor....
Puck - schreef op 27-05 om 11:57
Hoe lang ben je al beZig veer? 
Veer - schreef op 27-05 om 12:07
Dit is poging nummer 3. Maar het lijkt echt eeuwen. Ik heb al langer een kinderwens, maar mijn man was er helaas nog niet klaar voor. 
Nooit gedacht dat zwanger worden zo lastig kon zijn. Afgelopen ronde een hele lichte positieve test in handen. Maar werd ineens ongesteld. Hoop dat het nu wel goed raak is! 
Hoe lang ben jij bezig? En heb je al kids? 
Puck - schreef op 27-05 om 12:15
Ik heb 1 dochter. Ik was opnieuw zwanger in ronde 4, maar helaas is dat geeindigd in een miskraam twee weken geleden.
Veer, probeer je rust te bewaren en niet te vroeg te testen. Klets anders mee in de nod-topics zodat je je frustratie een beetje kunt delen. Ik hoop dat het snel raak is voor je, maar er is natuurlijk ook een kans dat je nog maanden moet wachten. En als je er dan elke maand zo mee bezig bent, hou je dat nooit vol! 
Veel succes. Ik duim voor je
Veer - schreef op 27-05 om 13:05
Ow wat vervelend van de miskraam Hoop dat het snel weer raak voor je is!
Klopt, heb je gelijk in. Maar ik ben van nature geen persoon die dingen los kan laten. Wel geprobeerd en voor ovulatie ging dat goed. Maar zodra je op dat wachtbankje zit gaat het mis... Merk ook dat het mijn leven begint te beheersen en dar die wachtperiode alleen nog daar om draait. Dank voor je tip ik zal daar eens een kijkje nemen! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wanneer testen, kan me niet meer inhouden' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan