Ovulatie - Zwanger worden forum

Debbie - schreef op 01-09 om 22:29
Hallo mama’s!
Afgelopen vrijdag avond voelde ik een eisprong. Helaas had ik geen ovulatie testen meer thuis om dit te laten bevestigen. De volgende dag heb ik getest en hij gaf een ‘lichter’ paars streepje aan. Een paar uur later was dit streepje er nog en vandaag - de volgende dag dus- is het streepje nog bijna net zo zichtbaar. Hoe groot is de kans dat ik nu toch nog vruchtbaar ben, zo’n 40 uur na de eisprong? Zou het 2e streepje niet sneller moeten aflopen na een eisprong?
13 antwoorden en 22294272x bekeken
kaja - schreef op 01-09 om 23:44
Ik zit een beetje met hetzelfde streepjes blijven zowat hetzelfde maar dan een dikke week na vermoedelijke Ovulatie ik heb nl een onregelmatige cyclus vandaag de eerste keer de digitale gebruikt die gaf een constante smiley vruchtbaar dus ik blijf hier de komende dagen verder mee testen. Misschien een optie voor jou?
Debbie - schreef op 02-09 om 07:29
Hm ja ik ben opzich redelijk regelmatig. Lastig lastig ????
Floor (Gast) - schreef op 02-09 om 07:48
De LH piek kan wel tot 48 uur duren geloof ik, dus op zich niet zo gek dat ze nog niet al te snel aflopen. Ik zou nog even doortesten, maar als je regelmatig bent is kun je miss wel vertrouwen op je gevoel? 
Debbie - schreef op 02-09 om 10:19
Daar hopen we maar op dan! Had helaas geen moment om mijn man lief aan te kijken op de dag van ovulatie. Pas zo’n 40 uur later. Hopen dat er toch een bevruchting is geweest!
Helena97 - schreef op 02-09 om 10:22
Kan iemand mij hiermee helpen? Ik heb al 4 dagen lang dit resultaat...
Moedertjuh - schreef op 02-09 om 13:30
Na de daadwerkelijke eisprong ben je nog zo'n 24 uur vruchtbaar. Meer dan een dag later is de kans vrijwel nihil dat de eicel bevrucht kan worden. Wel blijven zaadcellen gemiddeld zo'n 5 dagen leven dus als je daarvoor nog sex hebt gehad kan je nog zwanger zijn. Of als de pijn die jij voelt is van net voor de eisprong, dus de druk van het eitje, is je eisprong misschien toch wat later. Valt dus weinig over te zeggen. Helaas is het afwachten. Succes !
Debbie - schreef op 02-09 om 14:28
oooh! ja ik voel dan echt voor een dag een hele nare druk/steek links of rechts. Is dit meestal juist vóór de eisprong? dan zou het de kans indd vergroten!
Mila (Gast) - schreef op 02-09 om 14:34
Hoi Debbie! De pijn is inderdaad voor de sprong, maar 40 uur is best wel weer lang! Heb je daarvoor geen kans gehad?
Debbie - schreef op 02-09 om 14:46
nee, we besloten om 1 sept te starten met onze kinderwens. zodoende Ik deed volgende dag een test (eerste test op de foto) dit zou dan van de eisprong zelf zijn. Dan betekend dat dat we zo'n 28 uur na de eisprong gemeenschap hadden. Vandaag doe ik nog wel even een test om te kijken wat er gebeurd
Mila (Gast) - schreef op 02-09 om 15:51
Jeetje wat een toeval dat je eerste testje dan meteen de knaller is, zul je altijd zien  Wij  zijn  meestal wel 2/3x per week intiem dus dan zit je eigenlijk altijd wel goed met een kans. Dan natuurlijk nog raak schieten!
Debbie - schreef op 02-09 om 17:01
haha ja eigenlijk wel he? Maar omdat ik dus maandelijks die pijn voel wist ik dat ik moest testen. Maar ik dacht dus dat je op moment van pijn je eisprong had ipv dat je het ná de pijn pas hebt.
Debbie - schreef op 10-09 om 14:41
Gisteren was mijn NOD. Heb een test gedaan maar die bleef negatief. M’n cyclus is de laatste 3 maanden sws wat wisselend. Afgelopen maand maar 24 dagen en de maand ervoor 25. Zit nu op cyclesdag 25. We wachten nog rustig af!
Debbie - schreef op 08-10 om 22:49
Afgelopen cyclus was het niet raak, was te verwachten gezien we pas gemeenschap hadden ná de eisprong. De cycles die volgde gingen we er wél voor , en met resultaat; zwanger! Bedankt voor al jullie tips  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatie' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan