Wel of niet zwanger - Zwanger worden forum

verassing - schreef op 25-10 om 17:20
Ik ga mijn account verwijderen en hoop een volgende keer we leuke mensen te ontmoeten ik laat me hier niet voor alles en nog wat uit maken dat ben ik zeker niet van gediend ik ben blij dat ik me nu niet hoef te verlagen tot jullie niveau daagggg bedankr voor de mensen die wel advies gaven en wilde helpen 
100 antwoorden en 21927514x bekeken
lisa - schreef op 25-10 om 17:26
@verassing ik begrijp niet wat je bedoeld met de zin dat je wordt uitgemaakt voor allerlei dingen. Had echt gehoopt voor je op een tweede streepje maar helaas meis... ik heb dit ook maanden moeten mee maken het is onwijs klote maar we kunnen er niets meer van maken!!!! Je vroeg eerlijk advies en die heb je gekregen. En als je er zelf toch van overtuigd ben dat je wel zwanger ben doe dan nog een test of bel de HA om bloed te prikken. Maar ga alsjeblieft geen ruzie zoeken want daar schiet je niets mee op. Je account verwijderen dat moet je zelf weten en vind het raar dat het continu hebt over de volwassenheid en dat je de volgende keer leukere mensen hoopt te ontmoeten. Sorry dat ik het antwoord niet kon geven wat je wou horen maar een tweede streepje zie ik echt niet meer. Succes de komende periode met zwanger raken. Hoop voor jou dat je “leukere” mensen zal ontmoeten. En over dat verlagen tot “jullie” niveau. Hou op hoor. Stop met reageren en verwijder je account dan. Hier wordt ik nou boos van.
Floor (Gast) - schreef op 25-10 om 18:11
Haha go Lisa! Gelijk in de zwanger modus  
Floor (Gast) - schreef op 25-10 om 18:12
Ik bedoel door de hormonen
Ilona36 - schreef op 25-10 om 18:56
lisa - schreef op 25-10 om 19:26
@floor ik had honger
Puck - schreef op 25-10 om 19:55
Hahaha, ik heb al meerdere keren een berichtje getypt, maar toch maar weer weg gehaald en nu is opeens alles wat ik dacht al gezegd.  
Ilona36 - schreef op 25-10 om 21:22
Hahahaha Puck 
Mona - schreef op 25-10 om 21:25
Woooh, wat een reacties!

@Ilona: idd, we moeten het maar laten gaan. Wat een zeikerd zeg! Als we hadden gezegd dat we denken dat verrassing (sorry, kan die extra R niet laten) zwanger is, waren we nu haar dikste matties 

@Lisa: heerlijk genieten meis! Nu kan het nog! Heb je je vriend de CB test laten zien, of al eerdere testen? Ben benieuwd naar je verhaal!

@verassing: succes met je verdere zoektocht naar “leuke mensen”. Aan jou zal dat zeker niet liggen! 

@Puck:  zeg idd maar niks, straks krijg jij de wind van voren.

Goed, ik heb mijn zegje gedaan! Ik ben dan wel niet zwanger, maar wel keihard ongesteld!  Haha.
Ilona36 - schreef op 25-10 om 21:34
Haha ja Mona  wat niet is is niet. Kan er ook niet meer van maken. Maar dan spoor je toch ook niet om iedereen zo uit te kafferen. Maar goed, madame VerRassing verlaagd zich niet tot ons niveau. Laat me niet lachen 
Mona - schreef op 25-10 om 21:36
Hahaha! En dat wordt dan ook nog eens meerdere keren gezegd. Ik kan weer een avondje lachen. 
Ilona36 - schreef op 25-10 om 21:40
Hahahha ja 
lisa - schreef op 25-10 om 21:46
@puck haha ik heb zo aan jou gedacht met deze berichtjes..... het verbaasde me al dat je niet had gereageerd hihi.. 
@mona alles wat ik me had voorgenomen is niet gebeurd hahahahaha... ik wou mijn vriend verassen. Hij wist het al van mijn lichte kruidvat test maar hij zag het niet echt. Dus vanmorgen na mijn vroege test en de clearblue heb ik hem gefacetimed.. baalde van mezelf maar wou het zo graag vertellen kon niet wachten tot vanavond hihi. Hij was heeeel erg blij en we zijn vanavond sushi gaan eten. Het fijne is dat er bij ons een restaurant zit waar er precies op de kaart staat wat je als preggo wel en niet mag eten dus dat scheelt weer hihi. Nou niet een heel bijzonder verhaal dus 
Puck - schreef op 25-10 om 22:04
Ik durf hier niet alles meer te zeggen, omdat ik nogal eens verkeerd begrepen word en ook al de nodige s*** over mij heen gekregen heb. Maar ik vind het een verademing om eens te zien dat er niet alleen naar elkaars mond gepraat wordt. Soms is het fijn als je gewoon eerlijk kunt zijn. 
lisa - schreef op 25-10 om 22:45
@puck eerlijkheid wordt altijd waardeert. Ik heb je wel eens verkeerd begrepen maar ik vind je een toffe meid! 
Ilona36 - schreef op 26-10 om 00:21
Juist Puck Daarom hou ik oprecht van jouw eerlijkheid. Heb me nog NOOIT aan je geirriteerd. Ik weet dat je t goed bedoeld 
An2020 - schreef op 26-10 om 09:13
Zo ik heb even bijgelezen.. man man man..
Maar Lisa als ik het goed begrijp heb jij nog een CB test gedaan en dus positief. Gefeliciteerd en een fijne zwangerschap gewenst! 
Liefs!
lisa - schreef op 26-10 om 09:38
@anni jaa dat klopt! CB gaf positief aan! Het blijft spannend want ik voel echt menstruatie krampen maar tegelijkertijd ook smorgens misselijk, zere borsten en heel emotioneel. Horen menstruatie krampen erbij zo aan het begin?
An2020 - schreef op 26-10 om 09:40
Hi Lisa, ik had dat wel in het begin. Een aantal weken zelfs, bij elk toilet bezoek even checken of ik toch niet ongesteld werd.
Volgens mij komt het doordat de baarmoeder begint met groeien.
Is het je eerste zwangerschap?
lisa - schreef op 26-10 om 09:52
Weet iemand of er een uitgerekend juli groepje is?
Ilona36 - schreef op 26-10 om 09:53
Nog niet gevonden Lisa
Maak er zelf eentje aan? Ik hoop dat ik me daar bij mag toevoegen over n klein weekje 
Moedertjuh - schreef op 26-10 om 09:54
Eerlijkheid is ook belangrijk maar kan ook op een normale manier gegeven worden. Ik vind dat dit door meerdere niet gedaan is....ineens 4 tegen 1 ofzo. Het is ook gewoon klote als je eerst blij gemaakt word met een streepje en dan weer een negatieve test. Dat iemand dan 10 keer onzeker is en vragen stelt kan voor de ander als vervelend worden ervaren maar laat het dan daarbij na 1 keer je mening. Nu komt het wat pesterig over. 
lisa - schreef op 26-10 om 10:00
@moedertjuh zeker niet pesterig bedoeld! Maar ik heb haar in eerste instantie geholpen maar ik accepteer het niet als mensen mij onvolwassen noemen etc. En daarbij vond ik het oprecht vervelend wat ik ook heb gezegt maar om 3x naar het zelfde plaatje te kijken gaat er geen streep van komen.... dan ben ik liever duidelijk wat ik zelf ook graag zou willen. Ik kan helaas niet haar het positieve antwoord geven wat niet zo is. En daarbij gun ik het iedereen even hard en had ik ook 10x liever een streepje gezien voor haar!
lisa - schreef op 26-10 om 10:00
@ilona ik weet niet hoe ik dat doe hihihi
Moedertjuh - schreef op 26-10 om 10:12
Nee snap ik en als het daarbij gebleven was prima maar dan komen er meerdere zich erbij mengen. Dat maakt het ineens wat vervelender voor iemand. Lijkt mij niet de bedoeling. Maar het kunnen ook de hormonen zijn natuurlijk. 
Mona - schreef op 26-10 om 10:20
@moedertjuh: degene die deze topic opende zette een erg vervelende tekst neer. Namelijk, dat zij genegeerd wordt en alle aandacht naar Lisa gaat. Deze meid heeft ook een andere topic geopend waarbij ze ook meningen heeft gekregen. Ilona gaf weer voor de zoveelste keer een mening wat terecht was, en mevrouw wordt boos en reageert echt fel. Toen heb ik gezegd dat ik vind dat juist Ilona altijd zo meeleeft dus dat ik haar reactie niet terecht vind. Dit heb ik echt netjes verwoord! Ook daarna heb ik wéér mijn mening gegeven over de test en krijg ik de wind van voren dat ik niet volwassen ben en dat zij zich niet wil verlagen tot mijn niveau. En ja, daar word ik pissig van! Ik verlaag mij idd door steeds op haar test foto’s te reageren, ga dan niet zo doen. Maar ja, ik heb ook last van hormonen dus wie weet is dat hetgeen waar ik last van heb haha.
Ilona36 - schreef op 26-10 om 10:45
Precies Mona zij is degene die op meerdere mensen kut reageerde. Tja dan krijg je dat. Ik was eerste instantie netjes en Mona  ook. We hoeven toch niet te accepteren dat ze zo praat?
Dit is t laatste wat ik erover gezegd heb. Ben dr klaar mee.... 
Mimi (Gast) - schreef op 26-10 om 11:42
Ik zit ook mee te lezen en inderdaad, het ligt niet aan jullie dames !
Mimi (Gast) - schreef op 26-10 om 11:45
O ik ben bang dat dat wat cynisch klonk,  maar dat was niet de bedoeling. Verassing reageerde wat mij betreft veel te fel. 
En gefeliciteerd Lisa!
Puck - schreef op 26-10 om 12:02
Ja, en ik kwam er pas bij toen het uitde hand liep. Sorry als iemand dat pesterig vindt, maar ik vind het dan weer vervelend tot orde geroepen te worden. En zo blijven we bezig  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wel of niet zwanger ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan