5 dagen voor nod - Zwanger worden forum

bosje - schreef op 19-11 om 11:36
Hallo allemaal,
Ik heb al verschillende topics geopend, ik weet nog steeds niet als je na een tijdje er weer wat op zet of iedereen mijn bericht dat ziet vandaar dat ik nu er maar weer 1 geopend heb. Mijn excusses hiervoor. Ik zit nu 5 dagen voor nod en gisteren enorm jeuk aan 1 borst. En na iets eten snel misselijk. Ik dacht ik ga vandaag een vroege test wagen wat vinden jullie? 
17 antwoorden en 21514845x bekeken
bosje - schreef op 19-11 om 14:54
Niemand die kan helpen? 
Mila (Gast) - schreef op 19-11 om 14:59
Hoi Bosje! Zodra je een nieuw berichtje in een onderwerp zet, komt die bovenaan. Maar niet erg hoor!

Volgens mij zie ik een streepje maar de foto is lastig te zien. Voorzichtig gefeliciteerd Heb je alleen jeuk aan één borst of andere symptomen ook? En hoe heb je deze ronde aangepakt? Spannend! Misschien donderdag een clearblue doen?
bosje - schreef op 19-11 om 15:07
Hoi Mila ik heb op 10-11 een dikke ovulatie gehad dat wees de test uit en toen ook geklust en de dag erna ook en 2 dagen voor de ovulatie ook.
Verder ben ik misselijk en inderdaad aan 1 borst jeuk heel gek. Wel ook wat lage rugpijn klachten. Bedankt voor jou reactie dan hoef ik dus niet elke keer een nieuw topic te openen ????
Mila (Gast) - schreef op 19-11 om 15:32
Ha Borsje, nee dat hoeft dan niet, haha! Maar dan is het dus best spannend. Normaal zou je 14 dagen na je ei ongesteld worden, maar kan voor vrouwen soms ook korter. Dus je zit zeg maar 9 dagen na je ei, dat zou dus kunnen! 
Gast (Gast) - schreef op 19-11 om 15:58
Heb je ook een foto die niet bewerkt is?
bosje - schreef op 21-11 om 09:11
Daar ben ik weer vanmorgen weer getest.
Ik zit nu 3 dagen voor m’n nod. Zien jullie ook iets?
Marijke - schreef op 24-11 om 15:14
Ik heb het idee dat ik wel iets zie, maar jij gaat het in het echt wss wel duidelijker zien dan op de foto?
bosje - schreef op 24-11 om 20:03
 Hoi Marijke ja klopt in het echt beter zichtbaar gisteren ook een test gedaan in de morgen toen leek ik ook wat te zien nu vanmorgen een foto ervan gemaakt die zal ik zo even toevoegen wat denken jullie indroogstreepje? Of echt zwanger. Morgen mijn nod. 
Marijke - schreef op 24-11 om 20:11
Op die van vandaag zie ik niet echt iets die van gisteren wel. Misschien morgen nog even opnieuw testen voor meer duidelijkheid?
bosje - schreef op 24-11 om 20:05
Di is de test van gisteren morgen ik dacht dus binnen aflees tijd iets lichts te zien maar nu dus dit wat denken jullie indroogstreepje of toch zwanger morgen is mijn nod. Hoe is het met jullie?
Marijke - schreef op 24-11 om 20:13
Ik heb het precies mis begrepen. Op deze foto zie ik inderdaad een lijntje om de kleine foto rechts niet 
Grtz 
Marijke
bosje - schreef op 24-11 om 20:19
Haha geeft niks Marijke, ik vind hem ook we te duidelijk voor een indroogstreepje. Ik hoop het heel erg hoe is het met jou ? Jij bent al zwanger aan je foto te zien?.
Marijke - schreef op 24-11 om 21:54
Hou me op de hoogte! 
Ik hoop het, maar ben ook niet zo zeker hoor... kan nog maar dik 3 weken zijn, maar  ga morgen naar de dokter voor een bloedname (had eerst een afspraak dinsdagavond, maar ben te nerveus dus heb de afspraak verplaatst) 
bosje - schreef op 24-11 om 22:03
Marijke och wat vervelend dat je zo nerveus bent. Komt vast allemaal goed meid ziet er wel positief uit. Hou me op de hoogte ik hoop met je mee
Marijke - schreef op 24-11 om 22:08
Danku! Wij duimen ook voor jou ????
Orchidea - schreef op 25-11 om 13:26
Ik zie op de laatste foto wel een streepje, als hij volgens de instructies is gedaan, proficiat (voorzichtig). Na nod nog eens testen, mits je menstruatie wegblijft.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '5 dagen voor nod' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan