Ovulatie app - Zwanger worden forum

Melissa (Gast) - schreef op 14-12 om 09:18
Hoi dames Ik ben nieuw hier. Mijn naam is melissa 30 jaar en we willen graag een tweede kindje

Nu vraag ik mij af of jullie een app hebben waar jullie op kunnen zien wanneer je eisprong is? Ik heb de app kalender alleen geeft die een kerst ei aan nu heb ik op 4 andere pagina's mijn gegevens ingevuld en die zeggen de 29ste een ei dus ik vraag mij af of jullie een goede app hebben of hoe jullie dat doen  
Bedankt 
4 antwoorden en 2763211x bekeken
Betty - schreef op 14-12 om 09:31
Ik heb de app flo. Maar een app gaat uit van gemiddelden. En zo werkt een cyclus niet, die gaat zn eigen gang. Ik moet hem regelmatig handmatig aanpassen. 
Ik doe ovulatietesten van 2besure, omdat we in de iui zitten. Maar dat is ook geen exacte wetenschap, want wanneer na je piek springt je ei nu eigenlijk. Gelukkig voel ik tegenwoordig aardig wanneer mn ei is geweest. 
Zolang je nog geen jaar bezig bent zou ik uit gaan van je eigen gevoel en zin. Je lijf regelt het wel als je er naar luistert. 
Elsa - schreef op 14-12 om 10:01
34 weken
Ik gebruik 'mijn kalender', een app met een roze bloem. Deze gebruik ik om een idee te krijgen wanneer ik met ovulatietesten moet beginnen. Die doe ik enkel in de periode van 3 dagen voor de voorspelde ovulatietest tot aan de positieve test, om de druk niet al te groot te maken. 
In deze app kun je bij de instellingen kiezen of hij een standaardtermijn gaat gebruiken voor de berekening of uitgaat van het gemiddelde van de laatste drie cyclussen. 
Orchidea - schreef op 14-12 om 18:07
16 weken
Ik gebruik menstruatie kalender (P.C) hele hele fijne app, heb meerdere apps gebruikt maar gebruik deze nu toch al enkele maanden. Overigens is ovulatie natuurlijk wel een schatting, voor je precieze ovulatie zou ik ovulatie testen gebruiken. 
stéfanie - schreef op 15-12 om 12:11
Ik gebruikte: mijn kalender, Maya (het meest correct volgens mij), p.c. en Flo. 
Best veel meer het heeft gewerkt. 

Succes! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ovulatie app ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan