Overtijd negatieve test - Zwanger worden forum

Debesha - schreef op 26-09 om 20:55
 Beste iedereen die dit leest ... 

Wat een vervelend zaakje heb ik weer 
Ik ben een jonge vrouw van 31jaar en heb altijd een strikte cyclus gehad, lees als ik kon er zelfs bijna mijn klok op juist zetten wanneer de duivels doorkwamen . Was ik eens wat laat dan spraken we over 1 a 2 dagen.
2 miskramen verder ben, maar jammer genoeg nog geen baby... ben ik nu bijna 6 dagen overtijd. Ik deed al 2 testen maar die draaide telkens negatief uit 
Gisteren dacht ik “ ja ze zijn er “ maar toen ik naar het toilet liep zag ik slechts een slijmerige melk achtige afscheiding.
Buiten af en toe wat lichte krampjes kan ik niet zeggen dat ik het gevoel heb dat mijn menstruatie op komst is ... 
Zijn er dames die dit ook al meemaakte en moet ik toch stilaan de dokter inlichten ? Ik maak me nu stilaan toch wat zorgen in verband met dit gekke spelletje van dat lijf van me 

Groetjes! 
6 antwoorden en 17648547x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 27-09 om 07:00
Ik neem aan dat je al getest hebt maar het negatief was?
Dit is helaas wel heel normaal. Ik heb ook 2 miskramen gehad en mijn cyclus was daardoor helemaal van slag. Je eisprong kan gerust een weekje later geweest zijn deze maand. Doe je ovulatie testen? 
Anoniem (Gast) - schreef op 29-09 om 20:17
Goedenavond

Ik heb een regelmatige cyclus van 26 a 28 dagen. Nu ben ik al op dag 33 dus flink overtijd. Hèb al 3 testen gedaan maar negatief. Huisarts gebeld en moet nog paar dagen wachten maar voel me zo zwanger! Mijn vriend weet nog van niks. Samen willen wij wel een kind. Ik heb met me ex al 3 jongens. Maar toen hield ik het niet bij en was ik al 8 weken zwanger voor ik ging testen. 

Word gek van onzekerheid maar voel me wel zwanger
Secreta - schreef op 01-10 om 23:20
Hey!
We lopen gelijk. Ik ben dan wel een stuk jonger. Nu 6 dagen overtijd , extreem gevoelige borsten en misselijk.
Maar nogsteeds een negatieve test. Heb er denk al 6 gedaan.... 
Hoe staat het er nu voor?
Weet ook niet goed wanneer ik naar de huisarts zal stappen... 
Fazant - schreef op 02-10 om 00:59
Dan scheelt het een dag met mij. Ik ben nu 7 week en een paar uur over tijd en dinsdag 2 streepjes getoverd op dep de 5 de ochtend na 28 volledige dagen. Ik tel vanaf 27 augustus. Dat witte had ik ook. De bandenpijn al 2 dagen vrij stevig en als ik met yoga op mijn buik ga liggen voel ik mijn 'hotelkamer' drukken.
Negatief kan betekenen dat de test niet gevoelig genoeg is of dat je inderdaad wat later je eisprong hebt gehad. Ik heb algelopen jaar 2 tweeling miskramen gehad en 5 dagen overtijd is daarom mijn vroegste geworden om te testen. Je mag tot maximaal 6 weken lopen voor de dokter gaat meepraten. In december heb ik bloed geprikt toen ik 2 weken overtijd was. Ik dacht eerst aan vroege overgang. Maar dat was het dus niet. Hihi.
Secreta - schreef op 02-10 om 10:09
Nou helaas.. vandaag ongesteld geworden.
Snap er echt niets van...
Ano (Gast) - schreef op 02-10 om 10:25
Je ei zo gewoon 6 dagen later geweest zijn. Is niet zo uitzonderlijk 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Overtijd negatieve test' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan