Wnr mag ik beginnen testen - Zwanger worden forum

sam230720 - schreef op 02-11 om 14:02
29 oktober 2020 tot 1 november 2020 positieve ovulatietesten gehad, maar heb maar heb het gevoel dat ik zwaardere borsten heb, last van mijn onderbuik en soms het gevoel dat men menstruatie gaat beginnen. 
Heb vandaag een zwangerschaps  test gedaan en was negatief maar denk dat het ook veel te vroeg is, il moet 15 november mijn ms krijgen wnr zou ik jet beste  een zwangerschapstest doen ?
3 antwoorden en 17306422x bekeken
lore - schreef op 15-11 om 14:14
Ik had ook enkele dagen na mijn (gegokt moment van) ovulatie al erg gevoelige borsten, test gedaan maar negatief. Toen niet verder bij stilgestaan maar 2 weken nadien nog altijd symptomen en dus maar een nieuwe test gedaan, positief. Uiteindelijk bleek mijn ovulatie wel een paar dagen vroeger dan dat gegokte moment te zijn geweest.

Normaal kun je testen vanaf het moment je ms uitblijven, omdat er dan hCG aangemaakt wordt en een concentratie die hoog genoeg is om gedetecteerd te worden. Een test vroeger zou al positief kunnen zijn, een negatieve test na je nod (niet ongesteldheid dag) kun je enkele dagen later herhalen om zeker te zijn als je ms uitblijven.
In jouw geval zou je dus vanaf vandaag kunnen testen. Spannend! Laat je weten wat het resultaat is?
Babytje4 - schreef op 15-11 om 16:46
Best na 12dpo beginnen testen ook is het moeilijk ervoor weinig kans dat hij positief is ik had dat bij mijn zoontje op 10 dpo  omowit en pas licht positief op 12 dpo. 
Anoniem (Gast) - schreef op 16-11 om 12:20
Bij mijn eerste zwangerschap die via iui heeft plaats gevonden gaf de gynacoloog als advies om pas 16 dagen na de behandeling te testen. 
Gezien je met iui zeker weet wanneer je eisprong en bevruchting heeft plaats gevonden hou ik zelf dat altijd aan. Dan weet je zeker dat je ook niet te vroeg test bij een latere innesteling. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wnr mag ik beginnen testen' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan