Zou het kunnen? - Zwanger worden forum

Caroline (Gast) - schreef op 27-11 om 19:23
Ik heb al de hele week het gevoel dat het nu wel eens raak zou kunnen zijn, maar uiteindelijk weet je niet meer wat je voelt . Normaal gezien moet ik maandag/dinsdag ongesteld worden. Afgelopen week heb ik de hele week last gehad van bruine afscheiding, dus ik dacht aan een innestelingsbloeding, hoewel er geen echt rood bloed te zien was... Verder heb ik soms een zeurende pijn in de onderbuik en het gevoel van 'plopjes'... Voor de rest voel ik niets, niet misselijk, geen gevoelige borsten... Morgenvroeg doe ik een vroege zwangerschapstest. Wat denken jullie? Zouden dit tekenen kunnen zijn of ben ik te snel enthousiast? 
4 antwoorden en 16757715x bekeken
Sien (Gast) - schreef op 28-11 om 18:18
Klinkt heel positief! Heb je al een test gedaan? Groetjes 
Susanna - schreef op 28-11 om 21:38
Je kan al een early doen
Caroline (Gast) - schreef op 30-11 om 14:48
Jammer genoeg negatief en vandaag ongesteld geworden... Heel gek hoe je lichaam je toch zo voor de gek kan houden :-). 
Eline89 - schreef op 01-12 om 11:37
Jammer Caroline, ik probeer en durf niet meer op kwaaltjes te letten. Vorige cyclus pijnlijke borsten en jeuk aan buik en toch ongesteld was zoooo verdrietig... dat ik nu probeer nergens op te letten soort van. Wist niet meer dat menstruatie ???? symptomen zo op zwangerschap symptomen kan lijken.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zou het kunnen?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan