Zwanger of niet? - Zwanger worden forum

Eefje - schreef op 13-01 om 14:02
Goedemiddag allemaal! 
Ik ben echt ten einde raad..... Wij zijn al ruim een jaar bezig en sinds kort aangemeld bij fertiliteit. Ik heb een inwendige echo gehad (9 dec) daar gaf de vrouw aan dat mijn menstruatie eraan leek te komen. Zeer waarschijnlijk heb ik PCOS. Sinds kort ervaar ik allerlei symptomen, sinds 2 weken gevoelige borsten, witte puntjes op tepel zelf en last van onderbuik menstruatie achtige krampen... Twee weken geleden heb ik 2 avonden heel licht bruine afscheiding gehad (niet eens noemenswaardig eigenlijk) 
Nu heb ik gisteravond een test gedaan, niet veel aandacht aan besteed, omdat ik er vanuit ging dat dit niet positief zou zijn. Vanmorgen keek ik toevallig even op de test en zag ik ineens een licht streepje. Nu heb ik eind van de ochtend een nieuwe test gedaan, daarop is een minuscuul streepje te zien deze zie je niet eens op de foto. Omdat ik gek word van onzekerheid heb ik er vrij kort daarna nog een gedaan... (Niet handig, I know) daar zie ik niks op. 28 januari heb ik pas een telefonische afspraak bij fertiliteit maar ik hoop natuurlijk van harte dat dit niet nodig meer is. Ik weet dat ik geduld moet hebben, maar ik word gek van de onzekerheid :-( Iemand ervaringen hiermee? Wat denken jullie? 
Heel erg bedankt voor het lezen.... 
Liefs Eefje
22 antwoorden en 16216191x bekeken
Mamavan2meiden - schreef op 13-01 om 14:54
Hoi, wanneer zou je nu ongesteld moeten worden?
Eefje - schreef op 13-01 om 15:08
Onbekend, geen regelmatige cyclus. Mijn laatste was begin oktober... 
Mamavan2meiden - schreef op 13-01 om 15:26
Dan zou ik gewoon nu om de 2 dagen testen, daar de hcg om de 2 dagen verdubbeld
Eefje - schreef op 13-01 om 18:00
Dit zijn de uitslagen.... 
Mamavan2meiden - schreef op 13-01 om 19:17
Die zien er positief uit! Probeer morgen met ochtend urine te testen om te kijken of ze donkerder zijn.. heel voorzichtig gefeliciteerd..
Mamavan2meiden - schreef op 14-01 om 16:38
Dat kan.. ik heb 4 dagen voor nod al positief getest daarmee.
Eefje - schreef op 14-01 om 16:40
Oh... nou dan weet ik het ook niet meer  
Maandag nog maar een keer testen denk ik
Orchidea - schreef op 14-01 om 16:47
De plus testen, ook van clear blue zijn helaas te vaak vals positief.. als de Kruidvat 2 V 5, die zijn extra gevoelig vanaf 8 hcg, negatief aangeven ben ik bang dat je niet zwanger bent. Test voor de zekerheid nog eens over een paar dagen!
Mieke (Gast) - schreef op 14-01 om 18:08
Dag Eefje 
Als je 2 weken geleden een innestelingsbloeding hebt gehad, dan zou je nu wel al een duidelijk positieve test moeten hebben. 
Misschien heb je wel een bevruchting gehad, maar is het vroeg fout gegaan, waardoor je nog een licht streepje ziet. 
Ofwel maakt je lichaam echt nog te weinig zwangerschapshormonen aan. 
Ik denk dat je het best blijft testen met kv 2v5. Ik heb zelf al eens een vals positief gehad met clearblue. 
Hier had ik 4 dagen voor NOD al een positief resultaat mee.  Dus deze zijn wel erg gevoelig. 
Mijn innestelingsbloeding was 2 dagen voor NOD. 
Ik duim voor je dat het nog verder oploopt! 
Eefje - schreef op 14-01 om 20:35
Dankjulliewel voor de reacties. 
Ik vrees ook dat ik dan toch niet zwanger ben. Over een paar dagen nog eens kijken, je wordt iedere keer zo teleurgesteld. Dat kent iedereen natuurlijk  
Zijn er ervaringen hier met PCOS? Ik heb eind januari eindelijk m’n intake... 
Sel_mom - schreef op 15-01 om 09:18
Dag Eefje, ik moet nu eerlijk zeggen dat Clearblue bij een vriendin van mij ook zwanger aangaf, en het uiteindelijk bleek van niet. Aan de andere kant, heb ik ook wel met Clearblue positief getest alvorens ik met die van kruidvat positief testte. 
Mijn dokter zei altijd, een streepje is een streepje, dus dan zit er iets te groeien. Je hebt ook 2 testen van Clearblue die positief blijken... Ik denk dat jebest nog 2 dagen wacht en opnieuw test. Ik denk dat je dan positief kunt testen!
Eefje - schreef op 15-01 om 18:22
Dankjewel voor je reactie! 
Ik hoop het ook, door jouw berichtje toch nog een beetje hoop... toevallig keek ik vanochtend op de Kruidvat test die ik gisterochtend heb gedaan en ook daar was een heel licht streepje nu te zien. Maar dit kan natuurlijk ook een indroog lijntje zijn. 
Ik ga maandag testen en hoop zo erg dat die dan positief is, ik heb de test al klaar liggen een digitale van CB
Mamavan2meiden - schreef op 15-01 om 18:43
Een digitale zou ik zeker nog niet doen als je teststrips zo licht zijn. De digitale zijn veel minder gevoelig waardoor je waarschijnlijk een negatieve test gaat krijgen.de 2v5 van kruidvat zijn 1 van de meest gevoelige testen. Zou ook daar mee blijven testen tot je een duidelijke 2e streep hebt.
Sel_mom - schreef op 16-01 om 11:44
Hey Eefje, mag ik de test eens zien? Het indrooglijntje zou normaal gezien moeten wit zijn... Het is moeilijk hé, afwachten... Ik zit 9 dagen voor NOD en denk al dat het een gezonken schip is... Vermoeiend hoe onze gedachten kunnen zijn!
 
Eefje - schreef op 16-01 om 12:54
Hoi Sel_mom! Ik heb gisteren (je lacht je rot) na het lezen van wat te doen bij een indrooglijntje, water druppels erop gedaan omdat ze zeggen dat je dan moet kijken of het lijntje er nog is.... Ik heb er veel te veel water op gedaan en het lijntje is spoorloos nu haha dus ik kan er geen foto meer van maken. 
Wat spannend ook voor jou! Het wachten duurt zo verschrikkelijk lang ja en inderdaad we maken onszelf ook helemaal gek  
Sel_mom - schreef op 16-01 om 13:01
Eefje, hahaha! Ik heb luidop gelachen!!  Ik heb daarstraks een ovulatietest gedaan en met een zaklamp naar een tweede lijntje gezocht... We're all good 
Eefje - schreef op 17-01 om 13:05
Ik heb vandaag bloedverlies gehad en krampen in m’n buik  denk dat ik dus ongesteld ben geworden.... 
Mamavan2meiden - schreef op 17-01 om 14:31
Aah wat jammer! Sterkte en hoop dat het snel goed raak is voor je
Sel_mom - schreef op 18-01 om 08:15
Wat jammer
Eefje - schreef op 23-01 om 19:06
Ik heb een update... vorige week zondag toen mijn bloedverlies begon heb ik last gehad van mega erge krampen. Zo erg dat ik naar de huisartsenpost ben geweest, ik werd verdacht van het hebben van een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Na inwendige echo bleek dit niet het geval. Mijn baarmoeder was wel iets gekanteld en er was wat vocht te zien achter m’n baarmoeder. Verder geen bijzonderheden, ook in mijn bloed was mijn hcg onder de 3 waarop werd gezegd dat ik niet zwanger ben. 
Ongeveer 3 dagen last gehad van bloedverlies. Naderhand veel afscheiding met een licht bruine gloed. Zoveel afscheiding gehad dat ik vandaag besloot een test te doen... ik verwachtte er niks van. De test gedaan, dacht dat ik iets zag maar omdat ik mezelf iedere keer gek maak ermee heb ik de test weggelegd. Later keek ik per toeval en zag ik een super duidelijke streep! Zie foto; 
Daarna nog twee testen gedaan uit spanning (Etos eigen merk) maar die waren negatief.... ben ik nou zwanger of niet? :-( ik snap er helemaal niks meer van.... 
Mamavan2meiden - schreef op 23-01 om 21:15
De test van 2v5 is duidelijk een zwangerschap! Ik zou nog eens een inwendige echo aanvragen. En probeer nog eens een 2v5 test te doen morgen en kijk binnen de aflees tijd je test af. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet? ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan