Mamavan2meiden Mamavan2meiden Mamavan2meiden

Hoi, ik ben een moeder van 2 heerlijke meiden.
Ben 34 jaar.
In eerste instantie vond ik 2 genoeg maar toen melde zich nummer 3 aan❤

 

Laat een berichtje achter voor Mamavan2meiden

Mamavan2meiden
Jammer dat je alles met jezelf vergelijkt op deze manier. Vind het naar voor je dat jij hem hebt gehad met 9 weken. Ik heb hem gehad met 4.5 weken. Als je naar al mijn testen kijkt, zie je dat er wel degelijk positieve testen tussen hebben gezeten. Maar goed ga me verder ook niet meer verdedigen tegen over jou. Ik weet van mezelf hoe het zit en ook voelde toen het eruit kwam! Oh ja, ik snap wel wat je bedoeld qua dames die echt geen positieve test hebben gehad en dan zeggen een miskraam te hebben gehad.

EveS
Op de persoon aanvallen doe ik niet graag, maar gezien het hier heel persoonlijk gemaakt wordt, zal ik het uitleggen. Ik heb zelf ooit een missed abortion gehad met 9 weken, en nog 4 maanden met resten van een mislukte miskraam rondgelopen. ik weet dus heel goed waar ik over praat. Als ik dan lees dat iemand zichzelf een zwangerschap aanpraat (tussen zijn oren), zonder dat daar ook maar 1 positieve test aan vooraf is gegaan, dan irriteert mij dat mateloos. En daar kan ik dan best wat relativiteitszin over delen. Het doet me pijn om te zien hoeveel forummoeders zichzelf zwanger noemen zonder enig bewijs, behalve symptomen die ook bij een normale menstruatie voorkomen. En al helemaal zeggen "ik heb een vroege miskraam", als er nooit iets is geweest! Maar hey, als jij jezelf in een zielig hoekje wilt zetten, vooral doen. Maar kijk nog maar eens goed naar je eigen fotos, en je ziet dat ze allemaal spierwit zijn.

Mamavan2meiden
Heey Anso, hij kwam wel hard binnen idd. Helemaal nu ik vanmorgen echt een omo witte test had en nog steeds niet ongesteld. Maar het gaat wel hoor. Moest wel lachen toen ik op een ander forum haar foto zag van een zwangerschaps test met de vraag een streepje is een streepje toch? Dat houd in dat ook zij vragen stelt aan andere hier. Zal misschien haar hormonen zijn dat ze zo fel reageerde. Bedankt voor je berichtje

Anso
Hey! Ik zit niet in de november groep, maar ik lees wel af en toe mee. Trek je die reactie van EveS aub niet te hard aan. Jij hebt het recht je te voelen hoe je je voelt en je twijfels te delen. Als haar dat niet aanstaat, moet ze maar van het forum blijven zonder jou eerst even aan te vallen. Gaat het wat met je? Onzekere tijden kan ik me inbeelden..

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan