menstruatie blijft uit, bruinverlies!! - Zwanger worden forum

xxzx (Gast) - schreef op 19-01 om 13:47
Hoi allemaal, ik heb even iets wat ik wil delen, hopelijk herkent iemand dit! Ik ben al een paar maanden bezig voor een kind, ik heb deze ronde ovulatietesten gebruikt waarbij ik aan de hand van een app de dag van mijn ovulatie super heb gevonden (knaltest gehad), ook werkte het temperaturen mee. Dag van mijn ovulatie zag ik dat mijn temperatuur 0.3 graden hoger was. Nou allemaal prima, afgelopen zaterdag verwachtte ik mijn menstruatie en het enige wat ik kreeg was een klein roze vlekje en daarna alleen maar bruinverlies! Wat overigens ook zeer weinig was... Ik had wel menstruatiepijn (heb ik standaard op dag 1&2). dag 2 had ik ook een paar druppels bruinverlies, het kwam ook alleen maar na een wcbezoekje na het plassen. Nu is het dag 4 en ik heb al 2 dagen niks meer. Heb de hele week geen druppel rood bloed gezien. Heel gek, want ik ben iemand die altijd op tijd en per direct vloeiend een menstruatie heeft. Heb ook voor het eerst bruinverlies... nooit eerder gehad aan het begin van mijn menstruatieweek. Ik heb verder geen zwangerschapskwaaltjes en ik heb gister voor de zekerheid een test gedaan die was negatief. Mijn temperatuur is trouwens ook niet gedaald.. 
Herkent iemand dit toevallig ook gehad? en hoe pakte dat verder uit? ben benieuwd naar ervaringen. Ik verwacht niet meer dat mijn menstruatie doorzet, maar dit heb ik ook normaalgesproken nooit gehad, overslaan van een menstruatie/bruinverlies. Echt om gek van te worden????

groetjes!
9 antwoorden en 594889x bekeken
Dionne - schreef op 19-01 om 14:12
Hoihoi,

Afgelopen juli heb ik precies hetzelfde meegemaakt. Helaas met slechte afloop. 
Op nod negatief getest en 9 dagen na nod teste ik uiteindelijk positief, had al die tijd bruinverlies en op aanraden van mijn man maar weer eens een test gedaan. Maar al snel daarna liep de test af en is het een miskraam geworden. 

Hoop dat het voor jou meevalt!
xxzx (Gast) - schreef op 19-01 om 14:40
hoi Dionne,
Bedankt voor je snelle reactie. Wat rot voor je zeg.. Hoop dat het voor jou ook allemaal goed komt!  Had jij verder wel rest van zwangerschapskwaaltjes? Ik voel namelijk niks geks verder, dat geeft me al helemaal geen hoop meer haha  Enige wat gebeurt is dat het uitblijft pff
Dionne - schreef op 19-01 om 17:25
Nee, had nergens last van.

Vond het ook zo gek! .. 
Duurde ook best een tijdje voor mijn cyclus weer op gang kwam.

Zou over een dag of 3 nog eens testen
Joanie000 - schreef op 23-01 om 13:57
Nog getest xxzx?
xxzx (Gast) - schreef op 24-01 om 20:25
hoihoi ja gister nog een keer, weer negatief maar ben verder ook niet meer ongesteld geworden. snap er even niets meer van..!
Joanie000 - schreef op 24-01 om 20:48
@xxzx, ja ... vreemd. Ik heb ook wat raars aan de klomp hangen nu.....wordt niet ongesteld en testjes zeggen allemaal zeer licht streepje. Mmm, maar afwachten nog. Misschien vannacht of morgen ongesteld.
Anoniem (Gast) - schreef op 27-01 om 17:41
ow wauw lichte streep is ook positief he!! Hoe meer hcg hormoon hoe donkerder je streep wordt (dat heeft soms gewoon wat meer tijd nodig) maar in principe geldt als je een tweede streep ziet is dat ook gewoon positief! ???? Ik zou na een paar dagen weer een test doen en even de huisarts bellen
Anoniem (Gast) - schreef op 27-01 om 18:08
Waarom de huisarts bellen? Als je testen positief zijn kan je een verloskundige bellen voor een echo.
Of je moet van belgie zijn daar is de huisarts bellen voor een bloed test normaal? In Nl namelijk niet
Anoniem (Gast) - schreef op 27-01 om 19:40
Sorry ik bedoelde inderdaad een verloskundige hahah, huisarts is inderdaad niet nodig  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'menstruatie blijft uit, bruinverlies!!' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan