Zwanger worden - Zwanger worden forum

seline95 - schreef op 07-05 om 12:54
Hallo allemaal,

Ik ben nieuw sinds vandaag op dit forum. 
Ik ben sinds iets meer dan 1,5 jaar gestopt met de pil te nemen omdat ik graag zwanger wil worden. 
Maar nu soms komt het voor dat ik mijn maandstonden pas heb na 2 maanden of soms zelf iets langer dan 2 maand heeft iemand enig idee hoe dit zou kunnen komen dat er soms maanden zijn dat ik niks heb ? 
Ik wil graag zwanger worden en ben nu bezig met ovulatietesten om te zien wanneer het hoogst de kans is om zwanger te worden. 
Omdat mijn maandstonden altijd verschillend zijn weet ik nooit wanneer de juiste dag is waarop ik het meest vruchtbaar is.
Ik heb opgezocht normaal een cyclus ligt tussen 21 dagen en 35 dagen. 
Bij mij is het veel meer dan 35 dagen en aangezien ik verschillende maanden soms niets heb is het altijd een ander aantal van cyclus dat ik heb. 
Daardoor is het heel moeilijk om de meest vruchtbare dag te vinden had een app op mijn gsm geïnstalleerd en daarop kwam een datum van meest vruchtbare dag en uiteindelijk klopte dat niet want had een ovulatie test gedaan en had maar 1 streepje erop.
Als jullie mij raad kunnen geven of mij verder kunnen helpen met mijn vraag laat maar iets weten dan.

Danku wel 
Groetjes Seline Janssens
6 antwoorden en 14344402x bekeken
Eefje - schreef op 07-05 om 14:43
Als tip zou ik je vrouwenmantelkruid thee aanbevelen. 1/2 kopjes is al genoeg om je hele cyclus weer recht te trekken. Ik heb dit regelmatig gehad een paar jaar geleden en dit hielp echt meteen, sindsdien nooit meer last van gehad. 
seline95 - schreef op 07-05 om 15:57
Had jij ook soms dat je geen maandstonden kreeg gedurende 2 maand ? 
Veraaa - schreef op 07-05 om 14:55
Wat vervelend dat je cyclus zo lang is en ook nog wisselend. Ik zou je als tip geven om eens bij je huisarts langs te gaan. Of anders bij een verloskundige die ook begeleid bij een kinderwens. misschien is er een reden waarom je cyclus zo lang is... misschien is er iets aan te doen... misschien hoef je er niks aan te doen en hebben ze andere tips voor je.
Ik zou dat zelf als eerste gaan uitzoeken. Je bent al best een tijdje bezig zonder pil, en toch is het nog zo'n zoektocht. 
Heel veel succes!
seline95 - schreef op 07-05 om 16:00
Bedankt voor de tip.
Ik wou eerst hier eens raad vragen misschien dat mensen dit al meegemaakt hebben.
Eefje - schreef op 07-05 om 17:53
Bij de dokter kreeg ik een medicijn kuur, dit hielp mij wel om het weer voor even weer op regelmaat te brengen. Het is een soort hormoon kuur, vond het zelf wat minder maar misschien helpt het voor jou of hebben ze andere raad. 
(Maar echt, klinkt misschien ongeloofwaardig maar de vrouwenmantel thee doet wonderen.. )
Heel veel succes!
Veraaa - schreef op 07-05 om 20:12
Oh, dat snap ik ook wel....
Mijn tip is alleen om toch naar een professional te gaan, omdat je al anderhalf jaar bezig bent. Die kunnen een veel uitgebreidere intake doen met je. Vragen naar je voedingspatroon, bekijken welke vitaminen je eventueel kunt slikken, beoordelen of een aanvullend onderzoek waardevol is. Dat is voor ons op zo'n forum natuurlijk lastig te beoordelen. 
Ik geef je deze tip ook, omdat ik me kan voorstellen dat je na anderhalf jaar ook niet nog een jaar wil aanmodderen. 
Probeer vooral de tips uit waarvan jij denkt dat het bij je past! Succes.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan