Bezorgd - Zwanger worden forum

Lisa (Gast) - schreef op 21-06 om 16:24
Na MK vorige maand zeer onzeker geworden. Dit zijn de testen 4&3 dagen voor NOD. Ik heb vroegtijdige tests gedaan omdat ik toch al een zeer trekkend gevoel kreeg in mijn onderbuik.
Het is idd positief, maar toch ben ik heel bezorgd
2 antwoorden en 531976x bekeken
Eefje - schreef op 21-06 om 17:06
19 weken
Ze zien er al super positief uit! Ik zou inderdaad op nod nog een keer testen... maar de lijntjes zijn wel heel duidelijk, zo'n duidelijke test had ik pas 3 dagen na nod! Alvast gefeliciteerd
Veraaa - schreef op 21-06 om 17:47
30 weken
Bij mijn zwangerschap na m'n miskraam ben ik ene hele tijd onzeker geweest. Ik kreeg pas rust toen ik de miskraam-termijn over was. 
Weet je....je kunt het niet beïnvloeden. Je hebt het niet in de hand. Ook druk maken helpt niet, maarja....dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
Ik wens je veel succes de komende dagen en weken....en ik wens je veel vertrouwen in je lichaam. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bezorgd' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan