Kruidvat early test positief? - Zwanger worden forum

dross - schreef op 13-09 om 09:54
Hi dames,
Heb vandaag een Kruidvat early test gedaan 4/5 dagen voor nod, maar las overal dat ze vaak vals positief geven. Kan dit zo een vals positieve zijn omdat hij zo licht is of is dit toch echt gewoon positief? Het is wel een licht streepje, maar stond er wel al na een minuut. 
8 antwoorden en 12474598x bekeken
dross - schreef op 13-09 om 09:56
Hier met foto, blijkbaar moest ik die los insturen.
GEMMA - schreef op 13-09 om 14:49
die zie er positief uit maar ja zoals je zegt geven veel valse positieve resultaten test eens met de kruidvat 2V5 deze zijn goed. Succes. 
dross - schreef op 13-09 om 17:01
Dankje Gemma. Ik heb er nog een van deze.. ik denk dat ik over een paar dagen nog eens doe, dan zou die donkerder moeten zijn toch als het goed gaat? Iemand anders nog ervaring? 
dross - schreef op 14-09 om 16:56
Heb net, in de middag, drie dagen voor nod de 2v5 gedaan, kon het niet laten hem te gaan proberen. Ziet er wel goed uit hè? 
Kiki (Gast) - schreef op 14-09 om 17:45
Ja zijn positief hoor. Misschien ben je al wat verder? 
dross - schreef op 14-09 om 18:47
Hi Kiki, fijn de bevestiging, dankje. Ik houd altijd mijn stonden bij. Dus het moet wel kloppen! Mijn hormoonhuishouding is altijd nogal extreem, dus zal denk ik wel kloppen. Nu nog spannend of de ongesteldheid echt uitblijft.. durf het nog niet echt te geloven dit! 
GEMMA - schreef op 15-09 om 08:56
proficiat 
dross - schreef op 15-09 om 10:34
Dankje Gemma! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kruidvat early test positief?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan