2 dagen overtijd en deze test? - Zwanger worden forum

Jojo - schreef op 16-09 om 15:16
Hallo lieve mensen,

Nou kort maar krachtig, 2 dagen na NOD en deze test?! Zien jullie ook iets? Wat wordt de kwaliteit van de foto slecht zeg na uploaden.. maar ik hoor het graag van jullie! Ik ben bekend met trage hcg aanmaak, en altijd pas na 5/6 weken zwangerschap een knaltest.. DIT IS TE SPANNEND! Vandaar mijn vraag hihi.. het zou de 4e worden!!

ps.. let niet op me nagels, zaterdag worden ze bijgewerkt
1 antwoord en 12513955x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 19-09 om 08:56
Als ik heel goed kijk lijk ik wel iets te zien.. zo van begin van zeg maar. Dat heb ik zelf ook gehad met die testen als ik 4 dagen te vroeg testte en dan liepen ze op. Dus ik denk ergens wel dat dat nu ook zo is. Ik hoop het voor je! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '2 dagen overtijd en deze test?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan