Zwanger na miskraam - Zwanger worden forum

saartje123 - schreef op 28-11 om 13:14
Hi iedereen, 
Helaas hebben wij na een zwangerschap van 8 weken eind oktober het nieuws gekregen dat we een miskraam hadden.. na het opstarten van de medicatie is dit meteen op gang gekomen en op 3november kregen wij terug groen licht van de gynaecoloog.
Omdat ik een beter inzicht wou krijgen in mijn cyclus en ovulatie, maakte we gebruik van ovulatie testen. De 1ste 3 waren negatief sinds wij groen licht kregen. De 10 die daarop volgde waren positief. Maar echt heel duidelijk zonder enige twijfel.. en vermits we de 1ste zwangerschap ook door positieve ovulatie testen hebben ontdekt..  hop naar de dokter en bloed laten nemen.
Vandaag resultaat.. hcg waarde van 152.. dus positief. Maar dokter wou het nog niet met zekerheid bevestigen door de recente miskraam.
Gynaecoloog denkt wel aan een vroege zwangerschap door de hoge hcg waarde zo “laat” na de miskraam.. maar ook zij wil dit niet met zekerheid bevestigen en we moeten een week wachten voor nieuwe bloed testen..
Zijn er mensen die ook reeds zo een hoge hcg waarde gehad hebben kort na een miskraam? En bleek het dan toch positief nieuws te zijn achteraf of negatief.. 
Er gaan zoveel vragen door men hoofd en zoveel onzekerheid dat ik hier hoop soortgelijke verhalen te horen en wat rust kan vinden.

Groetjes,
Saartje

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger na miskraam' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan