na verwijderen mirena bloedverlies enzovoort... - Zwanger worden forum

katootjekip - schreef op 24-08 om 13:01
Na het verwijderen is het normaal om wat bloed te verliezen

Hoe wist je dat je die week vruchtbaar was?

De kans dat je zwanger bent, is erg klein, maar zou kunnen, want de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Uiteindelijk is een test de enige die je kan vertellen of je zwanger bent.

Weet je ondertussen al iets meer?

Succes en veel geduld, want dat is wat je nodig hebt bij zwanger worden.
Liefs Katootjekip
8 antwoorden en 44328572x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 18-08 om 20:10
Iemand plz?
Ik heb idd ook wat buikpijn gehad na het verwijderen van Mirena,.. verder geen bloedingen, maar het kan wel idd.Het kan ook wel zo zijn dat je idd zwanger bent, maar dat zou een testje dus uit moeten wijzen of dat jou menstr iit blijft!! S6
Anoniem (Gast) - schreef op 02-02 om 19:58
Dag dames ! 
Ik heb donderdag m'n mirena laten verwijderen en de die vrijdag, zaterdag en zondag flink bloedverlies. Helder rood en af en toe slijmerig/draderig met klontjes.. Nu (maandag) helemaal niets, op een paar druppels na. Ik heb mirena 2 jaar gehad en daarvoor 2 jaar prikpil dus ben voor afgelopen vrijdag al 4 jaar niet ongesteld geweest ! Dus ik heb geen flauw idee,  Was dit mijn menstruatie ?? Ik hoor dat een bloeding ook een gevolg kan zijn van de verwijdering. 
Dankjulliewel groetjes, 
Els.
Mamakim - schreef op 06-03 om 15:39
Ik heb sinds 20 feberuari me mirena er uit laten halen en na 5 dagen flink bloed verlies nu nog steeds. Hiervoor tussen me 1ste zoon en 2e zoon ook mirena gehad na 6 mnd laten verwijderen toen ook helder rood bloed verlies dik 14 dagen. Daarna na 3 weken niet meer ongi geweest bleek was zwanger! Kan snel gaan. 
Niki (Gast) - schreef op 31-01 om 06:56
Ik heb ook nu 12 dagen geleden mijn mirena laten verwijderen maar ik verloren geen enkel druppel bloed. Na 10 dagen een beetje bloed en dat duurde maar een dag, Is dat normaal? Of ben ik zwanger?
Anoniempje (Gast) - schreef op 03-04 om 20:07
Hi dames!
Ik heb dinsdagochtend mijn mirena spiraal laten verwijderen na 4,5 jaar. Ik heb dinsdag zelf niet echt meer gebloed maar vanaf woensdag tot zaterdag wel helder rood bloed. Ik denk dat ik meteen ongesteld ben geworden? Of heeft iemand een ervaring met veel bloeden na het verwijderen van de mirena spiraal? 
Elvira - schreef op 03-04 om 21:25
@anoniempje wat fijn dat je menstruatie alweer zo snel op gang is gekomen het had ook maanden kunnen duren

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'na verwijderen mirena bloedverlies enzovoort...' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan