week na menstruatie innesteling? - Zwanger worden forum

manon (Gast) - schreef op 14-02 om 15:29
Hoi ik heb een vraagje ik ben in januari gestopt met me pil nu heb ik 5 februari weer netjes me menstruatie gehad duurde gewoon net zo lang als met de pil nou had ik vanmorgen toen ik opstond alleen wat bloed verloren zou dit een innesteling kunnen zijn? Of is dat te vroeg hebben vorige week na mijn menstruatie geklust (vrijdag) en daarna ook nog regelmatig en voor mijn menstruatie ook.ik weet het dus niet kan iemand mij dit vertellen?
3 antwoorden en 43230094x bekeken
nanon (Gast) - schreef op 14-02 om 17:20
Niemand? Heb net geslapen en ben nu ook misselijk
Schipper1990 - schreef op 08-03 om 08:03
Hallo

Misschien een beetje late reactie maar het kan misschien ook een bloeding zijn van je eisprong. Maar een week na je menstruatie is wel kort.
weet je inmiddels al wat ?
Anoniem (Gast) - schreef op 24-03 om 10:59
Hoi,
Hier ongeveer hetzelfde.
Van 13 maart tot 17 maart menstruatie. Op 20 maart een lichtroze afscheiding. Op 22 maart positieve ovulatietest (piek). Nu op 24 maart veel dikke witte romige vaginale afscheiding. Lijkt mij helemaal niet in de volgorde dat het zou moeten zijn :-) 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'week na menstruatie innesteling?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan