5 dagen overtijd - Zwanger worden forum

ChiChi - schreef op 25-07 om 16:44
Hallo dames! 

Fijn om ook jullie verhalen te lezen. 

IK heb altijd een regelmatige cyclus... zou op de 20ste ongi moeten worden, maar dat ben ik dus niet. Het voelt wel alsof het komt en ik heb ook wat voller borsten en pijnlijke tegels. . Verder heb ik ook wat lichte slijm.. en af en toe een steekje links onderin in mn buik. Niet pijnlijk ofzo... omdat ik nog nooit zo lang overtijd ben geweest heb ik gisteren een clear blue test gedaan maar die was negatief... omdat ik me toch wel een soort van zwanger voel weet ik niet zo goed wat ik moet doen. ..

Wat zouden jullie doen?

Liefs ChiChi
3 antwoorden en 39479963x bekeken
Elineke - schreef op 25-07 om 17:11
Je kan ook een testje doen van de kruidtvat die hebben minder hcg nodig dan die van cb

Groetjes
Aas (Gast) - schreef op 27-07 om 21:44
heej chi chi. 
Ik heb precies hetzelfde zwangere gevoel. Ook ben ik nooit over tijd geweest, maar toch zijn de zwangerschapstesten negatief. 
Ik zou zweren dat k zwanger ben, maar kan het nergens mee aantonen. Ik begin zelfs te geloven dat mijn lichaam een schijnzwangerschap heeft ontwikkelt en dat ik daarom niet ongesteld word. 
Nu 2 dagen over tijd. Nog geen ms gevoel.
HaO (Gast) - schreef op 06-04 om 12:19
Hoi, hoe is het bij jullie afgelopen? Wij zijn nu bijna 1,5j bezig. Onderzoeken gedaan en alles was goed. Ik heb een normale cyclus. Nu ben ik 5dagen overtijd. Ik voel me anders maar de testen zijn negatief. Wat nu? 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '5 dagen overtijd' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan