Ontspannen Zwangerschap cursus

Bij ons kan je leren te ontspannen in je drukke leven en hoe je om kan gaan met stress of angsten. We leren je positief naar je bevalling toe te leven. Te genieten van dit moment en te vertrouwen op je lichaam. Voor bevallingen thuis of in het ziekenhuis.

Dit doen we d.m.v. praktische oefeningen die bruikbaar zijn tijdens de bevalling en waarbij uitgelegd wordt waarom we ze doen. Helemaal niet zweverig. We leren je goed te ademen met een speciale ontspannende techniek en hoe te persen. Ook bieden we je keuzes aan waarvan veel vrouwen niet weten dat dat mogelijk is tijdens de bevalling. We nodigen je uit om contact te maken met je kindje. En je leert soepel en fit te blijven met diverse oefeningen (yoga). Je krijgt veel tips en leert te ontspannen. Een mooie combinatie van yoga, mindfulness en hypnobirthing (positieve gedachtes/visualisaties).

Adresgegevens Contact
Apeldoorn
Website: http://www.ontspannenzwangerschap.nl/locatie/apeldoorn
Nederland

Stuur een email naar Ontspannen Zwangerschap cursus
Neem contact op

Reviews

Heeft u ervaringe met Ontspannen Zwangerschap cursus? Laat dan een review achter!


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan