Hypnobirthing zwangerschapscursus

Ben jij opzoek naar een fijne, nuchtere zwangerschapscursus en droom je ervan om je kindje in alle vertrouwen en ontspanning geboren te laten worden? Wil jij graag meer kennis over je eigen lichaam en hoe je kan vertrouwen op je eigen oerinstinct? Dan ben je op de juiste plek terecht gekomen. Dit leer ik jou graag.

Ik geef een 5 weekse HypnoBirthing® cursus in Zutphen. HypnoBirthing® geeft met een uitgekiend programma van diepe ontspanning, zelfhypnose en informatie de vrouw de kunst van bevallen terug op een manier die haar in staat stelt haar natuurlijke baringsinstincten aan te spreken en haar kind veilig en gemakkelijk ter wereld te brengen.

Adresgegevens Contact
Zutphen
Website: https://vrouwenvanoer.nl
Nederland

Stuur een email naar Hypnobirthing zwangerschapscursus
Neem contact op

Reviews

Heeft u ervaringe met Hypnobirthing zwangerschapscursus ? Laat dan een review achter!




 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan