newborn fotografie - Babyforum

Ellen (Gast) - schreef op 16-01 om 17:13
Gewoon een nieuwsgierige vraag;  overal zie je newborn foto's voorbij komen, cursussen waarbij er een baby 'geleend' word en er 4 a 5 camera's op gericht zijn. 
Ben ik nou de enige die dit helemaal niks vind? Dat gedoe met zo'n jong baby'tje  dat in poses leggen welke ondertussen ook bij elke dezelfde zijn zodat bijna alleen de moeder nog de baby's uit elkaar kunnen houden van de foto's af? 
Ik lees alleen maar lopende verhalen maar kan me haast niet voorstellen dat niemand anders het ook een zeer vreemde en hype vind...
7 antwoorden en 37794595x bekeken
Ellen (Gast) - schreef op 16-01 om 19:13
Niemand?...
Vlinder - schreef op 17-01 om 23:34
Je krijgt er wel mooie foto's van je baby van..
Ellen (Gast) - schreef op 18-01 om 13:20
Maar dat kan bij n maand of 5 6 toch ook, wanneer je een mooie echte lach heb en een beetje 'persoonlijkheid' terug kan zien,  of zie ik dat verkeerd
Vlinder - schreef op 18-01 om 16:55
Je ziet het niet verkeerd, jij ziet het zo, jouw mening.
Een newborn slaapt veel dus makkelijk op de foto te zetten en na een paar maanden zien ze er weer heel anders uit. Ik zou het beide leuk vinden.
madelene - schreef op 22-01 om 15:58
Ja beht  niet de enige hoor Ellen Ik voel daar persoonlijk ook niets voor zo kort na de geboorte.  Dan wil ik echt het liefst lekker alleen zijn met mijn baby en gezinnetje. 
Ik vind dat een baby de eerste weken en maanden een hoop rust nodig hebben en vind zoiets als foto's 
Maken dan ook zo onrustig voor een baby 
Maar goed ider zijn mening natuurlijk
jessie95 - schreef op 22-01 om 17:10
De shoot word pas gedaan na een badje en voeding zodat de baby slaapt en meestal ook nog is in je eigen huis zodat je niet met de baby na een studio hoeft te reizen.
Het word allemaal zo gedaan en het belang van de baby staat voorop, word de baby onrustig dan moeten ze meteen stoppen.

Vind het juist goed zo snel na de geboorte dan merkt de baby er niet veel van, een baby van 6 maanden ligt niet zo lang stil denk ik haha
MrsDeVos - schreef op 05-03 om 12:59
Ik heb geluk dat mijn zus fotografe is dus zij heeft dit gedaan. Bij ons was het net voor haar 4 weken want ze was te vroeg geboren en we wilden haar niet te vroeg belasten. Ik ben superblij met de foto's!  Op 9 weken hebben we nof een fotoshoot gedaan en daar hebben we leuke gezinsfoto's kunnen maken. 
Ik maak thuis ook elke dag foto's van ons meisje maar dat kan je toch niet vergelijken....

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'newborn fotografie ' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan