wil jij jong zwanger worden? - Babyforum

samantha20 - schreef op 22-04 om 20:57
Hoi Charlotje,

Hoe gaat het met je?

ik heb niets meer van je gehoord in het weekend.
Morge de eerste echo ben je al zenuwachtig?
Laat je me weten hoe het morgen is gegaan.

Geniet ervan !!
170 antwoorden en 45233858x bekeken
charlotje - schreef op 22-04 om 22:54
heyhey Samantha!!

laatste dagen enorme last van echt enorme vermoeidheid en meerdere delen van de dag misselijk, laatste tijd slaap ik veel en heb ik dus geen fut om iets te doen. vind wel jammer!! maja, het hoort erbij!!

Ik heb echt heeeeeel veel zin in morgen!! Het is een inwendige echo, dus ff doorbijten, maar en dan zien we ons kindje op het schermpje! kan niet w8n! i will let you know!
charlotje - schreef op 23-04 om 11:53
heeee samantha!!

ik ben nog niet naar de echo geweest. om 13.40 pas.. bijnaaaa!!
vind het steeds spannender en spannender worden!! zo ff klaar maken, douchen, zodat ik fris en fruitig naar de vk kan
Ik laat je weten hoe het ging!
samantha20 - schreef op 23-04 om 12:22
Hoi sarah ,

Ooh sorry dat je al onze berichtjes mee kan lezen dat zal wel vervelend zijn.

Helaas ik bn nog niet zwanger.
ik wil zwanger worden maar over tijdje komt omdat we nog op vakantie gaan maar eigenlijk kan ik al niet meer wachten daarom ben ik alvast gaan kijken en ben ik dit forum tegen gekomen en nu lees ik al jullie ervaringen mee.

Gelukkig dat het nu beter met je gaat.
Je hebt dus al de 20weken echo gehad en weetje al wat het word?

Leuk dat je baby kamertje bijna komt dat lijkt mij allemaal erg spannend maar ook erg leuk!
En ook erg fijn dat je bij je ouders woont.

Hoop dat alles goed gaat en geniet ervan.
Sarah - schreef op 23-04 om 13:03
Hee Samantha

Ja ik ben bij dokter papa geweest 1 van de bekendste mensen die echo's maakt! Komt ook vaak op tv. Hij kon met 14 weken al zien dat het een jongentje was, en kerngezond (voor wat ze kunnen zien tegenwoordig) en met de 20 weken echo is dat nog eens bevestigd!

Helemaal happy dus!

Hou je er wel rekening mee dat het even kan duren? Ik ben pas na 6 maanden zwanger geraakt en we waren toen 19 en 20 roken niet, dronken niet overmatig en zijn kerngezond! Een vriendin van mij heeft er wel 2 jaar over gedaan! Dus het is niet dat je pats boem zwanger bent komt niet heeel veel voor je lichaam moet eerst wennen aan dat je geen pil slikt of iets gebruikt en daarbij moet ie der klaar voor zijn!

Groetjess en ohja vind het juist leuk om te lezen herken mezelf in jullie beide.
samantha20 - schreef op 23-04 om 14:32
Hoi sarah !

Leuk dat je een jongetje krijgt gefeliciteerd ermee.

Ja ik weet dat het even kan duren voordat je zwanger bent. Daarom ben ik toch al even gaan kijken op internet want mij kinderwens is groot en mij vriend word er gek van dus vandaar dat ik hier op praat kan ik toch me ei kwijt zeg maar.

Groetjes
samantha20 - schreef op 23-04 om 15:20
Hoi sarah.

Ja dat is idd fijn.
Ik zelf leef in een omgeving waar veel kleine kinderen zijn mij beste vriendin is al mama en nu zwanger van de 2e dus ja ben er eigenlijk elke week wel mee bezig zelf heb ik er nooit echt bij stil gestaan dat ik eigenlijk ook graag een kindje wil ik had geen vriend maar vond het altijd geweldig als ik kinderen zag en als ik moest opassen dan voelde ik me echt een ‘moedertje‘ nu heb ik sinds anderhalf jaar een vriend ‘misschien nog niet zo lang‘ en mij gevoelens voor een kindje worden elke keer grooter durfde er nooit over te praten mij vriend wil ook heel graag een kindje en dat maakt het voor mij natuurlijk makkelijker en ja als het aan mij ligt heb ik al een kinder kamer en alles al maar probeer er niet zo veel op te kijken me gevoel word alleen sterker dat ik eigenlijk niet meer weet war ik er mee aan moet. Ja ik ben 20 jaar woon nog niet samen ofja mij vriend woont op zich zelf en ben er bijna elke dag en doe ook en huishouden enzo maar we wonen niet officeel samen zeg maar.

Het is echt geweldig dat ik hier me verhaal kwijt kan.

En jij hoelang ben jij samen met je vriend.
En wat voor baby kamertje heb je gekocht als ik mag vragen.

Groetjes
samantha20 - schreef op 23-04 om 15:53
Hoi sarah.

Ooh ja dat is net zo lang als dat wij samen zijn. Ja het is best fijn dat mij vriend op zich zelf woont. Ook wel fijn dat jou vriend bij jou woont.
En leuke baby kamer heb je. Ja idd de stokke kinderwagens zijn allemaal mooi en fijn mijn vriendin heeft er ook 1 en idd hij is fijn om mee te rijden. Ja ik voel me goed bij me vriend en ook op me gemak. Hij is ook me maatje zeg maar ik praat veel met hem en ook wel eens over me vriendinnen gek genoeg praat hij mee en snapt hij me in die dingen ook. Sinds ik met hem heb ben ik ion aantal ‘vriendinnen‘ kwijt geraakt ik ging eerst elk weekend op stap sinds ik een vriend heb niet meer alleen met verjaardagen en andere bijzonder heden ik heb de behoefte niet meer om opstap te gaan en mij vriend ook niet. Met zijn familie heb ik een normale band maar aan mij kant van mij familie ligt het met mij vriend niet zo lekker. En dat vind ik heel vervelend en soms maakt me dat ook onzeker. Ik wil veder met hem maar soms houd me familie me tegen. Ja daar heb je gelijk in als ik naar deze menstruatie stop duurt het nog even voordat me pil uit gewerkt is en voordat ik dan nog zwanger raak ben je ook al paar maanden onderweg we gaan in augustus op vakantie. Duaja de kans is idd klein dat ik dan al zwanger ben.

Mag ik vragen of je nog op school zit en of nog werkt en hoe reageerde je ouders op je zwangerschap ?

Groetjes
samantha20 - schreef op 23-04 om 16:47
Hoi,

Ja dat klopt ook wel en denk ook wel dat het goed komt alleen soms is het erg jammer en vervelend ik ben vaak verliefd geweest op verkeerde jongens en nu ben ik gelukkig. Ja ik merk ook dat ik toe ben aan een andere fase in me leven tuurlijk doe ik nog leuke dingen maar net als wat jij zegt met me vriend samen ik heb 2 vriendinnen en een geweldige vriend en dat vind ik goed heb er vrede mee. En net als wat jij zegt uit eindelijk lijd iedereen zn eigen leven en ik moet toch met me vriend samen leven en dat gaat behoorlijk goed tuurlijk hebben we wel eens ruzie maar dat is normaal.

Oh dat is wel leuk dat je allemaal spulletjes hebt gehad van familie en schoon familie.

Oei dat is niet fijn dat je eerst een miskraam hebt gehad maar gelukkig heb je nu een gezond mannetje in je buik groeien en ben je trotse ouders.

Dat is fijn dat je je opleiding en werk gevonden hebt zelf loop ik nog te hannesen met het werk ik zit al 2 jaar niet op school en werk heb 2 baantjes overdag en savonds en dat is schoonmaak werk. Ik heb het er al met mij vriend over gehad zelf heb ik moeite mee want het is niet fulltime. Mij vriend heeft wel gewoon een 40uren contract dus opzich gaat het nog best goed

Ik ben op het moment best jaloers als ik mensen met een dikke buik zie of met een kleine baby .

Ja ik denk dat iedereen er aan moet wennen maar voor mij gevoel zit het goed en wil ik niets liever.

groetjes
Sarah - schreef op 23-04 om 16:57
Jaa gelukkig heb je nog 2 vriendinnen dan!

Sorry voor de typfoutjes steeds haha ik typ zo snel en dan lees ik het niet terug stomme iphone haha.
Ja je moet zelf wel rust en regelmaat in werk en school hebben want ik zit nu 5 dagen thuis en is behoorlijk saai! Maargoed heb ik het vooruitzicht een baby en dat maakt alles weer goed. Ik ben alleen afhankelijk van mijn vriend en dat is niet niks! Heel erg vervelend zelfs!

Maargoed jij hebt nu werk maar als je een baby wilt kost het wel een hele hoop. Komt enorm veel op je af meer als je denkt. Dat je dat wel heeeeel goed beseft want met een kinderkamer en wagen ben je nog niet eens op de helft! Wij zouden samen wonen maar ik vind het nog wel even lekker thuis, maar je eigen stekkie met ze 3e is wel lekker niemand die zich bemoeit. Je moet natuurlijk ook oppas hebben voor als je werkt enzo!

Jaloers zijn mag ik had dat ook maar t moet geen obsessie worden he! En goed met je vriend erover praten hebben wij ook gedaan en toen ineens wilde hij het haha was enorm blij!

samantha20 - schreef op 23-04 om 17:20
Hoi

Oh maakt niet uit heb ik ook last van haha.

Ja klopt ik heb t al besproken maar hoe en wat we gaan doen weten we natuurlijk nog niet ik wil dan savonds blijven werken want mij vriend is dan thuis en hebben we dus niet oppas nodig.

Idd een baby kost veel geld plus je moet je zelf ook onder houden. Financieel moet het wel lukken en gelukkig heb je ook veel aanbiedingen dus die kun je ook altijd af gaan ik denk dat dat veel mensen doen.


Nee klopt het moet ook geen opsessie worde maar dat komt goed ik gun het iedereen vind het zelf mooi om te zien je ziet dat mensen die zwanger zijn gewoon met een lach op hun gezicht lopen.

En ja praten doen er veel dat me vriend zelfs soms zegt dat ik me mond moet houden hahaha niet om kinderen ik praat altijd veel hahaha
samantha20 - schreef op 23-04 om 20:07
Hoi,

Ja klopt dan ben ik lekker veel bij de kleine.
En hoe ga jij het doen ga jij wel oppas regelen ..?

Ja ik heb ook nog niets van charlotje geboorte hoop dat de echo goed is gegaan en idd dat ze zo blij is en dat ze ons vergeten is.


Ik woon in tilburg en jij.

Groetjes.
Sarah - schreef op 23-04 om 20:16
Hihi even tussen de gtst reclame door haha
Ik woon in amsterdam!
De eerste tijd blijf ik thuis werken wil ik max 3 dagen en me moeder past op! Kan hem eventueel meenemen naar mijn kinderdagverblijf lekker bij mij maar als die wat ouder is pas hoor niet als babytje.

Ja charlotje wil graag weten hoe t was!!
samantha20 - schreef op 23-04 om 20:36
Hihi ja gtst blijft leuk.
Dat is niet zo dichtbij maar gelukkig dat we contact hebben door dit forum

Fijn dat je moeder op wil passen.
En ook leuk dat als je baby wat ouder is je hem mee kan nemen naar je werk zo leert hij ook met andere kinderen spelen.

Heb je ook goed contact met je schoonouders ?

Ja charlotje reageert niet hoop dat ze snel reageert
Sarah - schreef op 23-04 om 20:51
Jaa heb super goed contact met mijn schoonouders! Met de hele schoonfamilie zie ze weekelijks,
En heb ook nog tijdje bij me schoonmoeder gewoont.
Dus gaat super!

Me moeder wilde zo graag oma worden mag ze ook oppassene broers zijn 30 en 28 en die hebben nog geen kids wel een vriendin/vrouw haha nou de jongste is de eerste haha.

samantha20 - schreef op 23-04 om 21:18
Ooh leuk dat je goed contact hebt met je schoon familie.

Oh dat is wel leuk dat de jongste als eerste moeder word.

En je vriend hoe vind hij het dat hij papa word

Groetjes
Sarah - schreef op 23-04 om 21:39
Ja me vriend is helemaal door het dolle heen, vooral na de echo van 14 weken hij krijgt een zoon! En samen shoppen moest tegenhouden zoveel die pakte haha hij is zo trots en straalt! Echt heerlijk om hem zo te zien en praten met de baby hihi zo schattig je ziet weer een hele andere kant van je vriend!

Ben ook benieuwd bij de bevalling hoe hij me gaat helpen en als de kleine er is dan moet je het echt samen doen!

Ben super blij als ik er zo over praat we zijn nu ons aan t concentreren als de baby door de buikwand heen schopt zodat hij hem ook voelt maar is eventjes geduld vrijdag 22 weken dus die week zal hij het wel gaan voelen!

Aaah hoop dat jij ook snel zwanger raakt als jullie er
Voor gaan!! Geweldig is t!
samantha20 - schreef op 23-04 om 22:03
Aaah geweldig dat je vriend het geweldig vind.
En ook zo fijn dat jullie het samen mogen beleven.

Het lijkt mij geweldig om mij vriend zo trots en gelukkig te zien. Wat een klein wondertje toch al niet met je kan doen.

En jij kun jij je geluk ook met je vriendinnen delen ?

Ja ik hoop ook dat ik snel zwanger word vind het allemaal wel spannend maar wachten word beloond zeggen ze.

Groetjes x
Sarah - schreef op 23-04 om 22:12
Wachten wordt zeker beloond!

Ik kan het met heel veel mensen delen en er van genieten ook me vriendinnen! Heb t ook op facebook staan en zoveel reacties hihi superr
samantha20 - schreef op 23-04 om 22:29
Haha dat vind ik leuk om te horen.

Ik vind het fijn en gezellig dat ik zo kan kletsen. Niemand behalve me vriendinnen weten dat ik een grote kinderwens heb en via dit kan ik er toch over praten. Mij familie weet het nog niet. Denk ook dat ik het voor mezelf hou.
Sarah - schreef op 23-04 om 22:31
Ja lekker he dat je zo kan praten!
Ja nog even voor je houden tot je echt zwanger bent en jullie aan het idee gewend zijn.

Hihi nou nog even wachten en dan klussen
samantha20 - schreef op 23-04 om 22:49
Ja dat idee had ik ook.

We moeten er nog idd aan wenen maar ik weet dat het goed komt.

Ja nog even wachten en ook wij kunnen gaan klussen !!
samantha20 - schreef op 24-04 om 14:39
Hoi CHarlotje !
Hoe gaat het met jou /jullie

Hoe was je echo gisteren gegaan??

Ik dacht zal even vragen heb niets meer gehoord.

Sarah - schreef op 24-04 om 15:28
Ja charlotje ik hoop zo dat het goed is gegaan.
En zo niet heb ik het meegemaakt dat
Sarah - schreef op 24-04 om 15:30
O hij klikte al op versturen! Maar ik heb t meegemaakt dat het fout was en ook dan kunnen we praten hoor!

Maar hoop dat je gewoon te enthausiast bent en te druk voor het forum

Groetjes
charlotje - schreef op 24-04 om 17:19
Hey meiden hier ben ik! sorry voor de late reactie!
Ik heb sinds kort geen internet en overmorgen ga ik verhuizen! Ik zit nu speciaal voor brabbels ff internet aftetappen van mijn vriends telefoon
hihihi
Ik heb tot nu toe niet alle berichten bijgelezen, dus sorry als ik op sommige dingen niet reageer.

Maar de echo ging helemaal super!!!!!!! Alles is helemaal goed.
Ik heb eerst een uitwendige echo gehad, maar toen kon ze het nog niet zo goed zien.
En uiteindelijke dus een inwendige echo! Hier was onze kleine vruchtje te zien met een goed kloppend hartje!!

Ik zou vandaag eigelijk precies 8 weken zwanger zijn, maar de echo wees uit op pas 6 weken en 2 dagen (nu 6 weken en 3 dagen). Dit door een late innesteling of een groeipauze die de baby heeft gemaakt zei de vk, dat komt wel eens vaker voor.
Ik weet niet echt goed hoeveel weken ik nou precies wil aanhouden, want hij/zij kan dus nog een flinke groeispurt krijgen, of gewoon volgens deze aantal weken groeien!
Over 3 weken kan ik weer terecht voor een 2e echo!! kan er nu alweer niet opwachten

En Samantha ik zie dat jij en Sarah al heel wat gesprekken hebben gevoerd!! Super fijn!
En Sarah, jij bent ook zwanger? een jongetje las ik ergens? Super leuk joh!!!!!! Spannend!
xxx
Sarah - schreef op 24-04 om 17:24
Hee charlotje!

Gelukkig dat alles goed te zien is!! Als je pas 6.2 weken zou zijn zou een kloppend hartje toch niet zo goed te zien zijn! Ik had het ook hoor dat ik hele andere week werd ingeschat en uiteindelijk is me uitgerekende datum 30 augustus dus het veranderd altijd nog!

Een kloppend hartje zo mooi om te zien dan is dus de hele aanleg goed geweest wauw wat een geluk!!

Ja wij krijgen een jongetje inmiddels 21.5 dagen zwanger! Hihi dat ga jij nog allemaal tegemoet spannende tijd ga je krijgen heerlijk!

Nou samantha alles is gelukkig goed haha!
charlotje - schreef op 24-04 om 17:44
Hey Sarah!
Gefeliciteerd met je zwangerschap, super leuk!!
Ik kijk er ook erg naar uit, vooral als we weten wat het geslacht is!
Heb je nog veel last van zwangerschapskwaaltjes?

Ja raar he, in een tijdschrift las ik dat pas aan het einde van week 6 het hartje zal kloppen..
Ik weet niet of dat zo is en of de tijdschrift gelijk heeft...maja

Bij onze echo heeft de vk duidelijk ons het kloppend hartje (soort knipperend lichtje/beweging)
laten zien op het beeld, maar volgens de meting die ze gemaakt (0,68 cm) is onze spruit pas
onderweg naar week 7.

Maar ook op internet en andere forums lees ik ook dat je de ene keer een week of 2 achter kunt lopen
en dan bij een volgende echo of later ineens wel volgens je vorige berekening uitkomt of zelf nog vooruit loopt
op de weken. Ik denk dat elk kleintje anders groeit! Ben dus benieuwd naar de volgende echo en of hij/zij dan alweer meer is gegroeid!
Sarah - schreef op 24-04 om 17:53
Jaa hartje is heel duidelijk te zien! Heb t ook op de film. Nou dan maar de 2 weken afwachten ik heb ook echt gehoort dat pas eind week 6 het hartje te zien is maar alleen maar beter dat je dan nu denkt 6.3 weken dan gaat t ineens super snel als je al veel verder bent hihi!!

Ik weet niet waar je woont maar hier in amsterdam hb je dokter papa die kan 100 procent zien ('kijk maar naar me foto's) wat het geslacht is bij 14 weken en hij verteld gelijk of je baby gezond is etc! Bij de 20 weken echo hoefde ze ons ook niks meer te zeggen haha dokter papa had alles al verteld. In andere steden kan je volgens mij ook al vroeg weten wat het word spannend! De chineze geboortekalander werkt tot nu toe ook bij iedereen ik geloof er niet zo in maar is best grappig goed kijken hoe oud je bent & in welke maand je bent bevrucht! Echt leuk om te zien.

De misselijkheid (heb ik t over elke dag overgeven) is pas met week 16/17 weg gegaan en soms nog flagen. Verders genoeg kwaaltjes, maar in deze fase van mjj komen er een hoop bij enorme bandenpijn,
Melk uit me borsten, rugpijn de gekste dingen ik heb dan ook gelijk wel heel erg veel maarja ik vind t niet zo erg!! Alles beter als mijn eerste miskraam haha!

Klinkt vroeg maar je moet wel je kraamzorg al regelen he! Soms zitten ze propvol.

Groetjes
charlotje - schreef op 24-04 om 18:17
En wat een mooie foto's sarah!! Wist die dokter papa het geslacht bij 14 weken al?
Wauwww.. die heeft vast beter apparatuur denk ik!! jammer dat ze dat nog niet niet overal
zo goed kunnen doen

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wil jij jong zwanger worden? ' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan