wil jij jong zwanger worden? - Babyforum

Orchidea - schreef op 20-05 om 20:53
Aan alle dames die een kinderwens hebben en nog jong zijn... het kan! Maar zorg eerst dat je een hele stabiele relatie hebt, en beide zowel jij als de vader van het kindje een vast inkomen en natuurlijk jullie eigen plek. Kindje krijgen is heel leuk, en dat vond ik ook toen ik 16 jaar was maar wat ben ik blij dat ik gewacht heb tot ik alles in orde had! 
170 antwoorden en 45244696x bekeken
Tooby - schreef op 20-05 om 21:09
Ach het is nooit een garantie, toen ik 18 was, was ik verloofd en woonde ik samen, dacht stabiel genoeg te zijn, maar toch niet.

Nu weet verloofd, wonen nog niet samen en leven straks voorlopig op 1 uitkering. Je hebt niet alles nodig voor een stabiel thuis voor kinderen.
Tooby - schreef op 20-05 om 21:10
Ik heb al een grote kinderwens sinds mijn 16e, maar ben heeeeeeel blij dat ik toch gewacht heb. Nu ben ik 25.
Orchidea - schreef op 22-05 om 09:14
Uiteraard Tooby, niets geeft garantie maar toch net iets meer garantie dan als je thuis bij je ouders woont, een relatie hebt van 2 maanden en dan een kindje wilt krijgen, én nog erg jong bent.
Maar goed, ieder zijn ding. Uiteindelijk blijft het ook ieder zijn eigen keuze. 
Tooby - schreef op 22-05 om 12:01
Nee dat zeker, maar BEIDE een inkomen is niet nodig haha. Maar samenwonen vind ik wel een pre, of directe plannen vóórdat het kind er komt. Financieel goed zitten is wel belangrijk maar zoals ik al zei hoeft dat niet per se met 2 inkomens.
Als wij moeten wachten op 2 inkomens dan zijn we over 5 jaar een keer zover ivm omstandigheden, dat vind ik te laat voor ons haha.
Anoniem (Gast) - schreef op 12-06 om 14:04
Ben jij of ken jij een moeder van een of meer peuters? Dan hebben we jou nodig! Wij zijn studenten van de Wageningen Universiteit en doen onderzoek naar tussendoortjes voor peuters. Zou je deze enquête willen invullen? Het kost maar ongeveer 5 minuutjes en het zou ons heel erg helpen!!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbokhIFY2BRZYQIV4lct1gOfC7B79_DE_gkAfGxXWYX2eAqg/formResponse
t..... (Gast) - schreef op 23-02 om 22:54
hoi 
ik ben T.......
ik wil graag zwanger worden op jongen leeftijd ik ben nu 20 jaar oud maar voor mij maakt het iets lastiger om dat ik een handicap heb heft iemand tips hoe ik dit meschien kan aan pakken 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wil jij jong zwanger worden? ' in het Babyforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan